نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: نمایش اطلاعات داخل textbox توسط انتخاب checkbox در datagrid

  1. #1

    نمایش اطلاعات داخل textbox توسط انتخاب checkbox در datagrid

    سلام خسته نباشید.
    من قبلا برای این سوال یک تاپیک درست کردم و به نتیجه رسیدم اما حالا یک مشکل پیدا کردم.
    آدرس تاپیک:
    https://barnamenevis.org/showthread.p...88%DB%8C%D9%88

    من میخواستم وقتی یک ردیف از دیتا گرید ویو چک خورد اطلاعات را داخل تکس باکس ها نمایش بده و قطعه کد این بود:
    int ID = int.Parse(dataGridView1.CurrentRow.Cells[1].Value.ToString());
    foreach (DataGridViewRow row in dataGridView1.Rows)
    {
    if (Convert.ToBoolean(row.Cells["chkcol"].Value) == true)
    {
    textBox10.Text = "";


    }
    else
    {
    textBox10.Text = dataGridView1.CurrentRow.Cells[1].Value.ToString();
    textBox11.Text = dataGridView1.CurrentRow.Cells[2].Value.ToString();
    textBox12.Text = dataGridView1.CurrentRow.Cells[3].Value.ToString();
    textBox13.Text = dataGridView1.CurrentRow.Cells[4].Value.ToString();
    textBox14.Text = dataGridView1.CurrentRow.Cells[5].Value.ToString();
    textBox15.Text = dataGridView1.CurrentRow.Cells[6].Value.ToString();
    textBox16.Text = dataGridView1.CurrentRow.Cells[7].Value.ToString();
    textBox17.Text = dataGridView1.CurrentRow.Cells[8].Value.ToString();
    textBox18.Text = dataGridView1.CurrentRow.Cells[9].Value.ToString();

    }

    این قطعه کد کار میکنه و کاملا صحیح ست ولی الان به یک مشکل خوردم که فکر کنم برای اینه که فیلد های بانکم زیاده و میگه نمیشه با int 32 پشتیبانی کرد
    من error را برات میفرستم امیدوارم که بتونیید راهنماییم کنی چون خیلی بهش نیاز دارم .
    ممنون.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار abbas.oveissi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    578

    نقل قول: نمایش اطلاعات داخل تکس باکس توسط چک دیتا گرید ویو

    دوست عزیز خطایی که شما عکسشو گذاشتید ،به طور صریح ذکر کرده که سلول اول CurrentRow مقدارش از محدوده ی یک عدد Int خارج هست.حالا موس رو ببر ببین dataGridView1.CurrentRow.Cells[1].Value تا بهت نشون بده و ببینی چه عددی بوده که این Error رو ایجاد کرده.

  3. #3

    نقل قول: نمایش اطلاعات داخل تکس باکس توسط چک دیتا گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط abbas.oveissi مشاهده تاپیک
    دوست عزیز خطایی که شما عکسشو گذاشتید ،به طور صریح ذکر کرده که سلول اول CurrentRow مقدارش از محدوده ی یک عدد Int خارج هست.حالا موس رو ببر ببین dataGridView1.CurrentRow.Cells[1].Value تا بهت نشون بده و ببینی چه عددی بوده که این Error رو ایجاد کرده.
    سلام
    سلول اول دیتا گرید ویو یا همون اولین فیلد بانکم شماره دانشجویی ست.
    که من نوعشو big int گرفتم که اگر مقدارشو یک عددی مثل 99 یا یک عدد دویا سه یا چهار رقمی وارد کنم برنامه مشکلی نداره.
    ولی وقتی عددی مثل 9113521048 شماره دانشجویی وارد کنم این Error را میده به نظرم باید همون خط اول را تبدیل به int64 کنم ولی نمیدونم چه طوری؟

  4. #4

    نقل قول: نمایش اطلاعات داخل تکس باکس توسط چک دیتا گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط seied javad مشاهده تاپیک
    سلام
    سلول اول دیتا گرید ویو یا همون اولین فیلد بانکم شماره دانشجویی ست.
    که من نوعشو big int گرفتم که اگر مقدارشو یک عددی مثل 99 یا یک عدد دویا سه یا چهار رقمی وارد کنم برنامه مشکلی نداره.
    ولی وقتی عددی مثل 9113521048 شماره دانشجویی وارد کنم این Error را میده به نظرم باید همون خط اول را تبدیل به int64 کنم ولی نمیدونم چه طوری؟
    شما باید از متغیر Big Integer استفاده کنید
    برای این کار سمت راست پروژه تو پنجره Solution Explorer روی Reference راست کلیک کرده و گزینه Add Reference رو بزنید. سمت چپ پنجره باز شده Assemblies رو انتخاب و شاخه Framework رو انتخاب کنید
    از لیست باز شده تیک System.Numerics رو بزنید و OK کنید
    تو پروژه نیم اسپیس زیر رو اضافه کنید
    using System.Numerics;

    دیگه کار تموم شد و شما میتونی خیلی راحت از BigInteger استفاده کنید مثل کد زیر
            private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    BigInteger b =new BigInteger(Convert.ToDouble(textBox1.Text));
    MessageBox.Show(b.ToString());
    }

    خوبی BigInteger اینه که اگه کد رو به شکل بالا بنویسین (یعنی به عنوان یک class ازش یک شی تعریف کنید) میتونه اعداد خیلی بزرگ حتی تا 300 رقم رو ساپورت کنه
    موفق باشی
    آخرین ویرایش به وسیله erfan_urchin : سه شنبه 17 تیر 1393 در 15:35 عصر

  5. #5

    نقل قول: نمایش اطلاعات داخل تکس باکس توسط چک دیتا گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط erfan_urchin مشاهده تاپیک
    شما باید از متغیر Big Integer استفاده کنید
    برای این کار سمت راست پروژه تو پنجره Solution Explorer روی Reference راست کلیک کرده و گزینه Add Reference رو بزنید. سمت چپ پنجره باز شده Assemblies رو انتخاب و شاخه Framework رو انتخاب کنید
    از لیست باز شده تیک System.Numerics رو بزنید و OK کنید
    تو پروژه نیم اسپیس زیر رو اضافه کنید
    using System.Numerics;

    دیگه کار تموم شد و شما میتونی خیلی راحت از BigInteger استفاده کنید مثل کد زیر
            private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    BigInteger b =new BigInteger(Convert.ToDouble(textBox1.Text));
    MessageBox.Show(b.ToString());
    }
    موفق باشی
    ببین آدرس را درست رفتم:
    refrens.jpg

    اگر درست رفتم این زیر شاخه و ... را نداشت؟

  6. #6

    نقل قول: نمایش اطلاعات داخل تکس باکس توسط چک دیتا گرید ویو

    آها برای شما 2010 هستش من برای 2012 رو گفتم
    بله تا اینجا درست رفتی. الان تو این لیستی که رفتی دنبال System.Numerics بگرد و انتخابش کن و OK کن

  7. #7

    نقل قول: نمایش اطلاعات داخل تکس باکس توسط چک دیتا گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط erfan_urchin مشاهده تاپیک
    آها برای شما 2010 هستش من برای 2012 رو گفتم
    بله تا اینجا درست رفتی. الان تو این لیستی که رفتی دنبال System.Numerics بگرد و انتخابش کن و OK کن
    سلام عزیز من هم چنان مشکلم حل نشده توی اون لیستی که گفتی گشتم ولی system.Numerics نداشت.

    فقط یک سوال این system .numerics چه کاربردی داره؟
    به نظرت همون خط اول نمیتونم مقدار int را ازنوع int64 بگیرم؟
    int ID = int.Parse(dataGridView1.CurrentRow.Cells[1].Value.ToString());

  8. #8

    نقل قول: نمایش اطلاعات داخل تکس باکس توسط چک دیتا گرید ویو

    چرا از Int64 هم میشه استفاده کنی اما فرقشون اینه که Int64 فقط 19 رقم میگیره اما BigInteger بیشتر از 300 رقم رو ساپورت میکنه
    اما فکر کنم Int64 کار شما رو فعلا راه بندازه

    Int64 ID = Convert.ToInt64(
    dataGridView1.CurrentRow.Cells[1].Value);

    موفق باشی

  9. #9

    نقل قول: نمایش اطلاعات داخل تکس باکس توسط چک دیتا گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط erfan_urchin مشاهده تاپیک
    چرا از Int64 هم میشه استفاده کنی اما فرقشون اینه که Int64 فقط 19 رقم میگیره اما BigInteger بیشتر از 300 رقم رو ساپورت میکنه
    اما فکر کنم Int64 کار شما رو فعلا راه بندازه

    Int64 ID = Convert.ToInt64(
    dataGridView1.CurrentRow.Cells[1].Value);

    موفق باشی
    ممنون تشکر
    دقیقا همین قطعه کده
    ممنون
    خیلی کمکم کردی
    تشکر
    خدا خیرت بده
    تا همین جا بسه
    فقط اگر درمورد همین BigInteger یا system.Numerics که گفتی یک توضیحی بدی ممنون میشم میخوام اطلاعات عمومیم بیشتر بشه
    چه طوری باید به برنامه اضافه کنم چون توی اون لیستی که گفتی گشتم نبود.

تاپیک های مشابه

  1. نمایش اطلاعات داخل TextBox در دیتا ریپورت
    نوشته شده توسط ehsanocx در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 09 خرداد 1390, 23:07 عصر
  2. مبتدی: نمایش اطلاعات از textbox به داخل formview
    نوشته شده توسط iran_sky در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 31 فروردین 1389, 18:43 عصر
  3. سوال: مشکل: پاک شدن اطلاعات داخل textbox وقتی که وارد آن میشویم.
    نوشته شده توسط همدانی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 28 فروردین 1389, 10:42 صبح
  4. سوال:نمایش اطلاعات در فیلدها توسط دستورات sql
    نوشته شده توسط ali_ahr7 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 30 دی 1388, 11:30 صبح
  5. سوال: نمایش اطلاعات در textbox
    نوشته شده توسط dasalone2533 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 19 مهر 1387, 15:15 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •