نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: بستن Explorer توسط برنامه #C

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    183

    Question بستن Explorer توسط برنامه #C

    سلام
    می دونم که با متد process.kill می توان یک Process را بست ولی وقتی Explorer بسته میشه دوباره فورا توسط ویندوز اجرا میشه آیا میشه از اجرا شدن آن جلو گیری کر؟
    ممنونم

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    183
    یعنی تا حالا کسی نخواسته برنامه اش را به صورت یک Shell در بیاره!!!

  3. #3
    taskkill /im explorer.exe
    ویندوز شما چیه ؟
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    183
    سلام
    Xp 2002

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    183
    سلام
    دستوری را که گفتید امتحان کردم پنجره شات دان را باز می کنه
    راه دیگه ای سراغ ندارید؟

  6. #6
    ببخشید دوست عزیز ظاهرا اشتباه شده بود چون الان تست کردم.
    اینو بنویسید :

    taskkill /f /im explorer.exe
    آخرین ویرایش به وسیله sinpin : سه شنبه 02 خرداد 1385 در 21:51 عصر
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  7. #7
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    183
    خیلی ممنون کد جدید شما مشکل را حل کرد.
    بازم ممنون!!

  8. #8
    نقل قول نوشته شده توسط ESG_Esfahan
    خیلی ممنون کد جدید شما مشکل را حل کرد.
    بازم ممنون!!
    خواهش میکنم دوست عزیز
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  9. #9
    ESG_Esfahan میشه توضیح بدی چجوری برنامه ات رو shell میکنی؟
    یعنی وقتی ویندوز explorer رو صدا میزنه برنامه شما بالا میاد و explorer اجرا نمیشه!

    درضمن sinpin این خطی که نوشتی چجوری تو برنامه نوشته میشه؟!

  10. #10
    نقل قول نوشته شده توسط once4ever
    ESG_Esfahan میشه توضیح بدی چجوری برنامه ات رو shell میکنی؟
    یعنی وقتی ویندوز explorer رو صدا میزنه برنامه شما بالا میاد و explorer اجرا نمیشه!

    درضمن sinpin این خطی که نوشتی چجوری تو برنامه نوشته میشه؟!
    این خط ربطی به سی شارپ نداره و میتونید اونرو تو command.exe بنویسید یا تو سی شارپ اونو shell کنید.
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  11. #11
    این خط ربطی به سی شارپ نداره و میتونید اونرو تو command.exe بنویسید یا تو سی شارپ اونو shell کنید.
    چجوری اونو تو سی شارپ shell کنم؟
    (من تو سی شارپ میخوام)

  12. #12
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    183
    سلام
    برای اینکه بتونیم یک Shell داشته باشیم من دو راه پیدا کردم یکی اینکه برنامه خودمون را تو Startup ویندوز بزاریم و از داخل برنامه Explorer را ببندیم که با کد زیر این کار انجام میشه

    System.Diagnostics.Process.Start("taskkill.exe"," /f /im explorer.exe");

    راه دیگه اینه که با دستکاری در رجیستری به جای Explorer مسیر برنامه خودمون را بزاریم تا موقع logon ویندوز به جای اکسپلور برنامه ما اجرا بشه .
    مسیر در رجسیتری
    Local_machin/software/Microsoft/windows nt/winlogon/shell

    کار دیگه که باید انجام بدیم اینه که Alt+ctrl+del را از کار بندازیم که این هم تو رجیستری میشه انجام داد .تو بخش مباحث سیستم عامل ها می تونید مسیرش تو رجیستری را پیدا کنید

تاپیک های مشابه

  1. جلوگیری از اجرای explorer.exe
    نوشته شده توسط Reza Safa در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 24 دی 1386, 15:02 عصر
  2. نمایش فایلها و فولدها مانند Explorer
    نوشته شده توسط هامان در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 06 خرداد 1385, 14:46 عصر
  3. فرمی مانند explorer
    نوشته شده توسط Tarrah در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 22 اسفند 1384, 13:38 عصر
  4. پنجره explorer با اندازه ثابت
    نوشته شده توسط Happy_davood در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 19 خرداد 1384, 02:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •