نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چجوري با ماوس شكل روي فرم را به سمت ديگري بكشيم؟

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    30
    پست
    6

    چجوري با ماوس شكل روي فرم را به سمت ديگري بكشيم؟

    سلام دوستان من توي فرم يه مربع و يه دايره دارم كه ميخوام با ماوس دايره رو بكشم به يه سمت ديگه ي فرم كدشو ميخواستم!!!
    لطفا راهنماييم كنين.
    آخرین ویرایش به وسیله fayeze : سه شنبه 17 تیر 1393 در 15:22 عصر

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    30
    پست
    6

    نقل قول: چجوري با ماوس شكل روي فرم را به سمت ديگري بكشيم؟

    يعني هيشكي نميدونه؟

  3. #3

    نقل قول: چجوري با ماوس شكل روي فرم را به سمت ديگري بكشيم؟

    اول یه متغیر گلوبال از نوع پوینت بسازین ...
    تو رویداد mouseDown مقدار اونو برابر location ارگومان رویداد کنین ...
    تو رویداد mouseMove هم اینو بنویس :

    button1.Location=new Point(e.X+button1.Location.X- MouseDownLocation.X, e.Y +button1.Location.Y- MouseDownLocation.Y);



  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    30
    پست
    6

    نقل قول: چجوري با ماوس شكل روي فرم را به سمت ديگري بكشيم؟

    نقل قول نوشته شده توسط aliagamon مشاهده تاپیک
    اول یه متغیر گلوبال از نوع پوینت بسازین ...
    تو رویداد mouseDown مقدار اونو برابر location ارگومان رویداد کنین ...
    تو رویداد mouseMove هم اینو بنویس :

    button1.Location=new Point(e.X+button1.Location.X- MouseDownLocation.X, e.Y +button1.Location.Y- MouseDownLocation.Y);


    ممنون بابت پاسختون چرا باتن نوشتين ؟ شكل دايره كه باتن نيس؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mmdsharifi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    lenus.org
    پست
    160

    نقل قول: چجوري با ماوس شكل روي فرم را به سمت ديگري بكشيم؟

    این کد ها رو تست کنید.

    private void Form1_MouseMove(object sender, MouseEventArgs e)
    {


    if (e.Button==MouseButtons.Left)
    {
    Graphics graphics = CreateGraphics();
    graphics.FillEllipse(new SolidBrush(Color.BlueViolet), e.X-25, e.Y-25, 40, 40);
    graphics.Dispose();
    }


    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله mmdsharifi : سه شنبه 17 تیر 1393 در 15:21 عصر

  6. #6

    نقل قول: چجوري با ماوس شكل روي فرم را به سمت ديگري بكشيم؟

    من نحوه کلی کار رو گفتم شما میتونی دایره رو از عکس بگیری یا تو یه پنل یا پیکچر باکس draw کنی ... بعد پنل رو با این روش جا به جا کنی مستقیم تو عکس بخوای جا به جا کنی کار سختیه ... هی باید با هر frame یه بار بیاد کل عکس رو draw کنه ... شما با روشی که گفتم کار کن تو لحظه ی ذخیره سازی عکس نهایی رو draw کن ...

  7. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    30
    پست
    6

    نقل قول: چجوري با ماوس شكل روي فرم را به سمت ديگري بكشيم؟

    نقل قول نوشته شده توسط mmdsharifi مشاهده تاپیک
    این کد ها رو تست کنید.

    private void Form1_MouseMove(object sender, MouseEventArgs e)
    {


    if (e.Button==MouseButtons.Left)
    {
    Graphics graphics = CreateGraphics();
    graphics.FillEllipse(new SolidBrush(Color.BlueViolet), e.X-25, e.Y-25, 40, 40);
    graphics.Dispose();
    }


    }
    }
    دوست عزيز نميخوام دايره بكشم كه با كد نويسي دايره ايجاد شده كه در حال حركته ميخوام وقتي ماوس روش قرار گرفت بايسته و با ماوس اونو بكشم به يه طرفه ديگه ويه مربع دارم در سمت ديگه فرم كه در حال حركته وقتي دايره رو ول كردم بخوره به مربع و بتركه كد تركيدن هم نوشتم مونده كشيدنه دايره و ول كردنش..(مثل گيم انگري برد)

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mmdsharifi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    lenus.org
    پست
    160

    نقل قول: چجوري با ماوس شكل روي فرم را به سمت ديگري بكشيم؟

    خب می دونید که شرط قرار گیری یک نقطه تو دایره اینکه فاصله اون نقطه از مرکز دایره کوچکتر از شعاعش باشه.به کد زیر نگاه کنید:

    کد HTML:
    bool IsWithinCircle(int centerX, int centerY, int mouseX, int mouseY, double radius) 
    {
    int diffX = centerX - mouseX;
    int diffY = centerY - mouseY;
    return (diffX * diffX + diffY * diffY) <= radius * radius;
    }

    برای توقف کردن دایره هم از این تابع استفاده کنید زمانی که True بر می گردونه.
    سوالی بود درخدمتم،اگه می تونید کداتونو بدید بیشتر بررسی کنم.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 19 اسفند 1388, 12:54 عصر
  2. سوال: نحوا نمايش عكس متحرك روي فرم
    نوشته شده توسط MZOSAN در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 03 آبان 1387, 18:58 عصر
  3. بستن خاصيت اديت چند فيلد از روي فرم ديگر
    نوشته شده توسط shp_mj در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 13 مهر 1387, 14:13 عصر
  4. خطوط متحرك روي فرم
    نوشته شده توسط fidnah در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 06 مرداد 1387, 09:50 صبح
  5. قرار دادن نقاط چشمك زن روي فرم
    نوشته شده توسط fidnah در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 02 مرداد 1387, 10:47 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •