نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: نحوه ایجاد حلقه برای کمبوباکس

  1. #1

    نحوه ایجاد حلقه برای کمبوباکس

    با سلام
    من یه سوال داشتم واونم اینکه من دو تا کمبو دارم که هر دو به هم وابستن کمبو اولی رو به جدول مرتبط کردم شامل چندین رکورده حالا میخوام وقتی روی هر رکورد توی کمبو اول کلیک میکنم اطلاعات مربوط به آن رکورد که شامل چندین رکورده در کمبو دوم رو بالا بیاره ولی کمبو دومی فقط رکورد اول رو بالا میاره باید ازحلقه استفاده بشه ولی من کدشو بلد نیستم ممنون میشم اگه کدشو بهم بگین.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: نحوه ایجاد حلقه برای کمبوباکس

    شما کدی که نوشتین رو بگذارید لطفا.

  3. #3

    نقل قول: نحوه ایجاد حلقه برای کمبوباکس

    SqlConnection connect = new SqlConnection("");
    SqlCommand command = new SqlCommand("SELECT esme FROM [p].[dbo].[s] WHERE id='" + comboBox1.SelectedIndex + "'", connect);
    connect.Open();
    SqlDataReader read = command.ExecuteReader();
    if (read.Read())
    {
    comboBox2.Items.Add(read.GetString(2));
    }
    connect.Close();

  4. #4

    نقل قول: نحوه ایجاد حلقه برای کمبوباکس

    فکر کنم تقریبا دنبال همچین چیزی هستی
                SqlDataAdapter sd = new SqlDataAdapter("select * from t1",sc);
    DataTable dt = new DataTable();
    sd.Fill(dt);
    for (int i = 0; i < dt.Rows.Count; i++)
    comboBox1.Items.Add(dt.Rows[i][0].ToString());

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: نحوه ایجاد حلقه برای کمبوباکس


  6. #6

    نقل قول: نحوه ایجاد حلقه برای کمبوباکس

    مرسی.این رکوردها در کمبوی دومی اسم یه سری فایل صداست که من میخوام با کلیک روی اسماشون توی کمبوی دوم بره ادرس فایل صدا رو از دیتا بیس بخونه و در مدیاپلیر اجرا بشه واقعا ممنونتون میشم اگه کد پخش رو هم بم بگین.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: نحوه ایجاد حلقه برای کمبوباکس


  8. #8

    نقل قول: نحوه ایجاد حلقه برای کمبوباکس

    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک
    من باید ازحلقه for استفاده کنم ولی اینایی که من دیدم فقط برای یکی هست ولی متاسفانه کدنویسیشو زیاد بلد نیستم.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: نحوه ایجاد حلقه برای کمبوباکس

    برای پخش صدا از حلقه استفاده کنید یعنی چی؟ مگه شما در لحظه نمیخواهید یکی پخش کنید؟

  10. #10

    نقل قول: نحوه ایجاد حلقه برای کمبوباکس

    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک
    برای پخش صدا از حلقه استفاده کنید یعنی چی؟ مگه شما در لحظه نمیخواهید یکی پخش کنید؟
    بله.ببینید من میخوام با انتخاب یک اسم از کمبو دومم آهنگ مربوط پخش بشه .حالا توی کمبو دومم ممکنه 10 تا اسم وجود داشته باشه. الان رو هر کدومشون میزنم فقط یکی رو پخش میکنه وتکراریه.چون جدولم در دیتا بیس چند در چنده بنظرم اومد از حلقه برای پیداکردن سطروستون مربوطه استفاده بشه.

  11. #11

    نقل قول: نحوه ایجاد حلقه برای کمبوباکس

    جوابشو فهمیدم مرسی.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه ایجاد حلقه در یک دستور اف تی پی
    نوشته شده توسط maysam.m در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 01 خرداد 1389, 17:03 عصر
  2. ایجاد حلقه برای صدا
    نوشته شده توسط aslitarin در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 21 دی 1388, 12:02 عصر
  3. نحوه ایجاد rss برای یک وب سایت؟
    نوشته شده توسط majid-ar در بخش XML و کاربرد آن
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 16 تیر 1387, 02:58 صبح
  4. آموزش قدم به قدم نحوه ایجاد قالب برای برنامه های تحت ویندوز و تحت وب
    نوشته شده توسط Mahdi.Kiani در بخش مقالات مرتبط با Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 17 خرداد 1387, 21:20 عصر
  5. نحوه ایجاد قالب برای برنامه های win و web
    نوشته شده توسط Mahdi.Kiani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 28 بهمن 1386, 11:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •