نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کد گوگل مپ برای استفاده در برنامه ها

  1. #1

    Lightbulb کد گوگل مپ برای استفاده در برنامه ها

    سلام دوستان من خیلی دنبال کد گوگل مپ گشتم که تو برنامه ام استفاده کنم با این کد وقتی رو یه نقطه کلیک میکنید مختصات اون نقطه رو توی دوتا باکس میده که میتونید ازش استفاده کنید اگه براتون کاربرد داشت یه تشکر بزنید بد نیست
    کد HTML:
    <!DOCTYPE html ><html >  <head>        <script src="http://maps.google.com/maps?file=api&amp;v=2&amp;key=ABQIAAAAgrj58PbXr2YriiRDqbnL1RSqrCjdkglBijPNIIYrqkVvD1R4QxRl47Yh2D_0C1l5KXQJGrbkSDvXFA"          type="text/javascript"></script>        <script type="text/javascript">function load() {          if (GBrowserIsCompatible()) {                var map = new GMap2(document.getElementById("map"));                map.addControl(new GSmallMapControl());                map.addControl(new GMapTypeControl());                var center = new GLatLng(33.53500,47.60611);                map.setCenter(center, 6);                geocoder = new GClientGeocoder();                var marker = new GMarker(center, {draggable: true});                 map.addOverlay(marker);                document.getElementById("lat").value = center.lat().toFixed(5);                document.getElementById("lng").value = center.lng().toFixed(5);
       GEvent.addListener(marker, "dragend", function() {           var point = marker.getPoint();           map.panTo(point);           document.getElementById("lat").value = point.lat().toFixed(5);           document.getElementById("lng").value = point.lng().toFixed(5);                });
      GEvent.addListener(map, "moveend", function() {        map.clearOverlays();        var center = map.getCenter();        var marker = new GMarker(center, {draggable: true});        map.addOverlay(marker);        document.getElementById("lat").value = center.lat().toFixed(5);        document.getElementById("lng").value = center.lng().toFixed(5);
      GEvent.addListener(marker, "dragend", function() {          var point =marker.getPoint();          map.panTo(point);          document.getElementById("lat").value = point.lat().toFixed(5);          document.getElementById("lng").value = point.lng().toFixed(5);                });
                    });          }        }        function showAddress(address) {        var map = new GMap2(document.getElementById("map"));           map.addControl(new GSmallMapControl());           map.addControl(new GMapTypeControl());           if (geocoder) {                geocoder.getLatLng(                  address,                  function(point) {                        if (!point) {                          alert(address + " not found");                        } else {        document.getElementById("lat").value = point.lat().toFixed(5);        document.getElementById("lng").value = point.lng().toFixed(5);   map.clearOverlays()   map.setCenter(point, 14);   var marker = new GMarker(point, {draggable: true});    map.addOverlay(marker);  GEvent.addListener(marker, "dragend", function() {          var pt = marker.getPoint();          map.panTo(pt);          document.getElementById("lat").value = pt.lat().toFixed(5);          document.getElementById("lng").value = pt.lng().toFixed(5);                });
      GEvent.addListener(map, "moveend", function() {        map.clearOverlays();        var center = map.getCenter();        var marker = new GMarker(center, {draggable: true});        map.addOverlay(marker);        document.getElementById("lat").value = center.lat().toFixed(5);        document.getElementById("lng").value = center.lng().toFixed(5);
      GEvent.addListener(marker, "dragend", function() {         var pt = marker.getPoint();         map.panTo(pt);        document.getElementById("lat").value = pt.lat().toFixed(5);        document.getElementById("lng").value = pt.lng().toFixed(5);                   });
                    });                        }                  }                );          }        }function ss(){}        </script></head> <body onload="load()" onunload="GUnload()" >
    <p align="left">
    <table>  <tr>        <td><b>عرض جغرافیایی</b></td>        <td><b>طول جغرافیایی</b></td>  </tr>  <tr>        <td ><input type="text" id="lat" /></td>       <td ><input type="txt"  id="lng" /></td>  </tr><tr><p><a href="http://lakdesign.ir">LakDesign.ir</a></p></tr></table></p>  <p>  <div align="center" id="map" style="width: 600px; height: 400px"><br/></div>   </p>  </div>  <form action="#" onsubmit="showAddress(this.address.value); return false">         <p>                 <input placeholder="برای سریع تر پیدا کردن محل  مورد نظر اسم شهر یا استان را بنویسید سپس روی دکمه برو کلیک کنید" type="text" size="100" name="address" value="" />          <input type="submit" value="برو" />          </p>        </form></body></html>

  2. #2

    نقل قول: کد گوگل مپ برای استفاده در برنامه ها

    دنبال همین کد بمودم. می شه در مورد نحوه استفاده توضیح بدید یا اینکه اگر لینک آموزشی سراغ دارید اینجا قرار بدید؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تبدیل عکس های png به gif بدون افت کیفیت برای استفاده در برنامه ها
    نوشته شده توسط alireza661 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 29 اسفند 1395, 02:14 صبح
  2. سوال: سوالی ریاضیاتی برای استفاده در برنامه ام. (مقادیر ویژه ی یک ماتریس 2*2)
    نوشته شده توسط jannatmakan در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 29 خرداد 1391, 11:06 صبح
  3. نوشتن یا معرفی یک پکر خوب برای استفاده در برنامه نویسی
    نوشته شده توسط hamednazarzadeh در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 17 آذر 1390, 16:45 عصر
  4. سوال: نحوه تبدیل یک کد #C به Dll برای استفاده در برنامه های دیگر
    نوشته شده توسط lajevardi106 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 27 بهمن 1388, 11:03 صبح
  5. چگونگی ساخت فونت فارسی برای استفاده در برنامه های موبایل ؟؟؟
    نوشته شده توسط mahdi68 در بخش برنامه نویسی موبایل
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 29 دی 1388, 06:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •