صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 46 از 46

نام تاپیک: مجموعه سوال های مبتدیان

  1. #41

    نقل قول: مجموعه سوال های مبتدیان

    آيا در زبان جاوا راهي هست تا استرينگي كه خودش
    يه عمليه رياضي هست را به انتجر تبديل نماييم؟

    مثال

    String result=“2+4”;

    را طوري به انتجر تبديل نماييم كه انتجر مقدار 6 را ذخيره نمايد

  2. #42
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,133

    نقل قول: مجموعه سوال های مبتدیان

    نقل قول نوشته شده توسط rooyin مشاهده تاپیک
    آيا در زبان جاوا راهي هست تا استرينگي كه خودش
    يه عمليه رياضي هست را به انتجر تبديل نماييم؟

    مثال

    String result=“2+4”;

    را طوري به انتجر تبديل نماييم كه انتجر مقدار 6 را ذخيره نمايد
    در این تاپیک پاسخ داده شده:https://barnamenevis.org/showthread.php?550265

  3. #43

    نقل قول: مجموعه سوال های مبتدیان

    سلام در هنگام برنامه نویسی در eclipse به من این error را داد میخواستم ببینم مشکل از کجاست در ضمن ویندوزم 10 است
    error 1.jpg
    Untitled.jpg

  4. #44
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,133

    نقل قول: مجموعه سوال های مبتدیان

    نقل قول نوشته شده توسط amin224 مشاهده تاپیک
    سلام در هنگام برنامه نویسی در eclipse به من این error را داد میخواستم ببینم مشکل از کجاست در ضمن ویندوزم 10 است
    شاید به خاطر اینه که هیچ پکیجی نساختید. هر چند لزومی نداره ولی خیلی اوقات به مشکل میخورید. یک پکیج بسازید و کلاس اصلیتون رو در اون پکیج قرار بدید.

  5. #45

    نقل قول: مجموعه سوال های مبتدیان

    سلام
    من تازه دارم جاوا یاد میگیرم و باید یک کد رو بخونم و کامل بفهممش.
    راهنمایی میخواستم:
    private static ArrayList<Series> makeSeries(MiniBox settings, String[] args) {
    با مفهوم private و static اشنا هستم ولی نمیدانم کدام یک از ArrayList و Series و makeSeries و MiniBox دستور هستند و کدام یک صرفا اسم هستند.
    اصلا معنی این خط چیست؟ داره array درست میکنه؟

  6. #46

    نقل قول: مجموعه سوال های مبتدیان

    من دیتابیس یا SQl server ایجاد کردم و در جاوا بهش متصل می شم ولی هرکاری می کنم تا پایگاه دادم رو در جدول تو جاوا نشون بده موثر واقع نمیشه چکار کنم من ؟
    تمام موارد اتصال رو هم درست انجام می دم ولی باز جدول نشون نمی ده؟


صفحه 2 از 2 اولاول 12

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: مجموعه سوال جواب های مفید در مورد WinForm ,....
    نوشته شده توسط r00tkit در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 15 مرداد 1389, 20:36 عصر
  2. مجموعه API های ویندوز با توضیح فارسی و مثال کاربردی
    نوشته شده توسط Mohsen6558 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 14 خرداد 1386, 14:23 عصر
  3. سوال های ابتدایی در مورد C
    نوشته شده توسط Frabarnamenevis.B در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 19 آبان 1385, 21:08 عصر
  4. سوال های نازنینم کجان؟!
    نوشته شده توسط hercules_3d در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 17 اردیبهشت 1385, 20:55 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •