نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چگونه C++‎ رو بهینه یاد بگیریم؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار raminlich
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    164

    Wink چگونه C++‎ رو بهینه یاد بگیریم؟

    سلام به همگی
    منظورم از بهینه یعنی اینکه چجوری C++‎ رو با سرعت خوب وکامل یاد بگیریم.
    آیا این مرجع برای باد گیری C++‎ کافی هست(منظورم از کافی یعنی آماده شدن برای وارد شدن برای نوشتن برنامه های گرافیکی و ......)
    http://www.cplusplus.com/doc/tutorial/
    و
    نکته ای نصیحتی پیشنهادی هم دارین بگین مارو تو این راه راهنمایی کنین ممنون

  2. #2

    نقل قول: چگونه C++‎ رو بهینه یاد بگیریم؟

    سلام.
    توصیه میکنم حتما کتاب C++‎ دایتل رو مطالعه کن. ترجمه فارسی هم داره.

  3. #3

    نقل قول: چگونه C++‎ رو بهینه یاد بگیریم؟

    نقل قول نوشته شده توسط raminlich مشاهده تاپیک
    سلام به همگی
    منظورم از بهینه یعنی اینکه چجوری C++‎‎ رو با سرعت خوب وکامل یاد بگیریم.
    آیا این مرجع برای باد گیری C++‎‎ کافی هست(منظورم از کافی یعنی آماده شدن برای وارد شدن برای نوشتن برنامه های گرافیکی و ......)
    http://www.cplusplus.com/doc/tutorial/
    و
    نکته ای نصیحتی پیشنهادی هم دارین بگین مارو تو این راه راهنمایی کنین ممنون
    سلام

    قدم اول یادگیری C++‎ توسط مستندات خارجی مثل سایتی که خودتون مثال زدین.
    قدم دوم انتخاب مناسبترین کتابخانه مورد نظر برای شروع کار...
    معمولا بعضی از کتابخانه های تخصصی در یک شاخه کار میکنند و بعضی ها مثل Wxwidget و Qt که در تمامی موارد قابل استفاده هستند.

  4. #4

    نقل قول: چگونه C++‎ رو بهینه یاد بگیریم؟

    بیا برو این اینجا و فیلم هاشو دانلود کن، خیلی قشنگ یاد میگیری، خودم سی رو دارم از همینجا یاد میگیرم ، واقعا کامل هست.
    میتونید آقای کیارش بازرگان رو تو همون صفحه بشناسید، یخورده از بیوگرافی تصحیلاتش زده.
    http://maktabkhooneh.org/course?course=bazargan466

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار amirtork
    تاریخ عضویت
    خرداد 1393
    محل زندگی
    Iran(Islamic Republic Of) / Tehran
    پست
    198

    نقل قول: چگونه C++‎ رو بهینه یاد بگیریم؟

    در مورد منابع دوستان توضیح دادن، به نظر من هم کتاب های آقایان دایتل و دایتل خیلی خوب هست، بهترین منبع آموزشی آنلاین رو هم خودتون نام بردید(البته این نظر من هست). پیشنهاد دیگه ای که من دارم براتون این هست که حتما از یادگیری این زبان یه هدفی رو دنبال کنید، یاد گیری صرف یک زبان برنامه نویسی تقریبا هیچ ارزشی نداره.

  6. #6

    نقل قول: چگونه C++‎‎ رو بهینه یاد بگیریم؟

    نقل قول نوشته شده توسط raminlich مشاهده تاپیک
    سلام به همگی
    منظورم از بهینه یعنی اینکه چجوری C++‎‎‎‎‎‎ رو با سرعت خوب وکامل یاد بگیریم.
    آیا این مرجع برای باد گیری C++‎‎‎‎‎‎ کافی هست(منظورم از کافی یعنی آماده شدن برای وارد شدن برای نوشتن برنامه های گرافیکی و ......)
    http://www.cplusplus.com/doc/tutorial/
    و
    نکته ای نصیحتی پیشنهادی هم دارین بگین مارو تو این راه راهنمایی کنین ممنون
    cplusplus.com is bad and you should feel bad

  7. #7

    نقل قول: چگونه C++‎‎ رو بهینه یاد بگیریم؟

    سوال خیلی قدیمیه ولی ممکنه دوستان ببینن، برای همین جواب میدم.

    آموزش ویدیویی کیارش بازرگان را ببینی خیلی خوبه. تو گوگل سرچ کنی پیدا میکنی. آدم با سوادیه.
    تو سایت http://jahangirics.ir هم بری و ++c رو سرچ کنی آموزشهای خوبی داره و از ساده توضیح داده، الان که دارم کامنت میدم آموزشاش رو کامل نکرده ولی همینایی که گذاشته هم به نظرم خوبه. نمونه سوالای ++c هم که داره خیلی خوبه، مخصوصا 5 ستاره هاش ذهنت رو برای حل مساله باز میکنه
    آخرین ویرایش به وسیله baba33 : سه شنبه 10 دی 1398 در 08:37 صبح

  8. #8

    نقل قول: چگونه C++‎ رو بهینه یاد بگیریم؟

    سلام دوست عزیز من به شخصه ویدیو های آقای مهدی زعفری رو دیدم و الان واقعا راضیم.

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: چگونه باید زبان پایتون یاد بگیرم؟
    نوشته شده توسط javad75 در بخش دیگر زبان های اسکریپتی
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 07 بهمن 1392, 04:42 صبح
  2. سوال: چگونه کد اسکی کاراکترهای حروف را یاد بگیریم؟
    نوشته شده توسط complexcoding در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 01 مرداد 1391, 11:34 صبح
  3. مبتدی: چرا دلفی یاد بگیریم؟
    نوشته شده توسط sina_oonline در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 22 شهریور 1390, 02:10 صبح
  4. سوال: چگونه از چندین عدد میانگین بگیریم؟
    نوشته شده توسط asrah6 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 15 مهر 1389, 15:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •