نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: دریافت پارامتر خروجی از stored procedure در سی شارپ

  1. #1

    دریافت پارامتر خروجی از stored procedure در سی شارپ

    با سلام . من 2 تا مشکل دارم تویه کوئری که نوشتم :
    اول کوئری خودم رو میزارم اینجا تا مشکل اول رو بگم :

    CREATE PROCEDURE s2 @x char(8),@y nvarchar(8),@z int output
    as




    SELECT TOP 100 PERCENT SUM(dbo.S_DTL_FCT.QUANTITY) AS Expr1, dbo.S_DTL_FCT.UN_PRC AS Expr2, dbo.S_ODS.OD_CD,
    dbo.S_CUSTOMER.CUST_CD
    FROM dbo.S_CUSTOMER INNER JOIN
    dbo.S_HED_FCT ON dbo.S_CUSTOMER.CUST_CD = dbo.S_HED_FCT.CUST_CD INNER JOIN
    dbo.S_DTL_FCT ON dbo.S_HED_FCT.id = dbo.S_DTL_FCT.id INNER JOIN
    dbo.S_ODS ON dbo.S_DTL_FCT.OD_CD = dbo.S_ODS.OD_CD
    WHERE (dbo.S_DTL_FCT.Stock_cd = 1) AND (dbo.S_HED_FCT.Stock_cd = 1) AND (dbo.S_HED_FCT.Price_Kind = 2) AND (dbo.S_HED_FCT.TYPERH_CD = 2)
    AND (dbo.S_HED_FCT.ACC_YEAR = 1393) AND FACT_DATE between @x and @y
    GROUP BY dbo.S_ODS.OD_CD, dbo.S_CUSTOMER.CUST_CD, dbo.S_DTL_FCT.UN_PRC
    ORDER BY dbo.S_CUSTOMER.CUST_CD
    GO




    1 - من میخوام که ضرب SUM(dbo.S_DTL_FCT.QUANTITY) AS Expr1 و dbo.S_DTL_FCT.UN_PRC AS Expr2 رو بریزم تویه متغیر z که تعریف کردم
    2 - میخوام اون مقدار رو تویه سی شارپ تویه یه لیبل نشون بدم .
    حالا باس چیکار کنم ؟

  2. #2

    نقل قول: دریافت پارامتر خروجی از stored procedure در سی شارپ

    دوستان سوال رو بد طرح کردم ؟

  3. #3

    نقل قول: دریافت پارامتر خروجی از stored procedure در سی شارپ

    من یه عکس از اون چیزی که میخوام میزارم

    image script.JPG

  4. #4

    نقل قول: دریافت پارامتر خروجی از stored procedure در سی شارپ

    فکر کنم تقریبا بشه همچین چیزی
                SqlConnection sc=new SqlConnection("connection string");
    SqlCommand scom = new SqlCommand("select SUM(dbo.S_DTL_FCT.QUANTITY) * dbo.S_DTL_FCT.UN_PRC from S_DTL_FCT", sc);
    label1.Text = scom.ExecuteScalar().ToString();

  5. #5

    نقل قول: دریافت پارامتر خروجی از stored procedure در سی شارپ

    نه اشتباه بود .
    البته که سوال من هم 2 تیکه بود .

تاپیک های مشابه

  1. گرفتن خروجی از Stored Procedure های دارای مقدار خروجی با Entity Framework
    نوشته شده توسط ali_kolahdoozan در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 25 مهر 1389, 17:22 عصر
  2. چگونگی گرفتن خروجی از Stored Procedure
    نوشته شده توسط Maryam80 در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 24 بهمن 1388, 12:25 عصر
  3. مشکل در خروجی از stored procedure
    نوشته شده توسط arshad89 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 11 بهمن 1388, 20:17 عصر
  4. استفاده از خروجی یک Stored Procedure
    نوشته شده توسط mehdi58 در بخش SQL Server
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 17 تیر 1386, 13:17 عصر
  5. قرار دادن خروجی یک Stored Procedure در یک DataSet
    نوشته شده توسط probit در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 16 تیر 1385, 17:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •