نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: خطا در نصب کامپوننت

  1. #1

    خطا در نصب کامپوننت

    سلام دوستان
    این خطا مر بوط به چیه
    نمی تونم بعضی کامپوننت ها رو نصب کنم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه


  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    33
    پست
    735

    نقل قول: خطا در نصب کامپوننت

    این dll کامپوننت نیست که بتونه به toolbox اضافه بشه

  3. #3

    نقل قول: خطا در نصب کامپوننت

    نقل قول نوشته شده توسط rezaei_y مشاهده تاپیک
    این dll کامپوننت نیست که بتونه به toolbox اضافه بشه
    الان داداش من می خوام از این کامپوننت استفاده کنم باید چجوری درون برنامه استفاده کنم پس از نصب کامپوننت

    http://uplood.ir/EjLw

  4. #4

    نقل قول: خطا در نصب کامپوننت

    نقل قول نوشته شده توسط abn.najaf مشاهده تاپیک
    الان داداش من می خوام از این کامپوننت استفاده کنم باید چجوری درون برنامه استفاده کنم پس از نصب کامپوننت

    http://uplood.ir/EjLw
    اون فایل DevComponents.DotNetBar.Design.dll کامپوننت نیست و نمیتونی کار خاصی باهاش کنی
    فایل DevComponents.DotNetBar2.dll کامپوننت هستش و شما باید تو choose item و تو تب Net Framework Components. این dll رو اضافه کن
    وقتی این فایلو اضافه کنی حدود 60 تا کامپوننت به تولباکست اضافه میشه که آیکوناش رنگیه
    موفق باشی

  5. #5

    نقل قول: خطا در نصب کامپوننت

    نقل قول نوشته شده توسط erfan_urchin مشاهده تاپیک
    اون فایل DevComponents.DotNetBar.Design.dll کامپوننت نیست و نمیتونی کار خاصی باهاش کنی
    فایل DevComponents.DotNetBar2.dll کامپوننت هستش و شما باید تو choose item و تو تب Net Framework Components. این dll رو اضافه کن
    وقتی این فایلو اضافه کنی حدود 60 تا کامپوننت به تولباکست اضافه میشه که آیکوناش رنگیه
    موفق باشی
    اره داداش نصبش رو انجام دادم ولی کامپوننت ها مثل اشاء روی فرم نمیاد و در زیر فرم جایی که ابزارای مثل تایمر قرار می گیره میره
    چجوری میشه از کامپوننتی مثل کلیدش استفاده کرد
    با تشکر

  6. #6

    نقل قول: خطا در نصب کامپوننت

    چرا میاد من خودم همین الان تست کردم
    شما مثلا باتن یا چک باکس رو انتخاب کن میاد روی فرمت
    خب بعضیاشم میره زیر پروژه که طبیعیه

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    33
    پست
    735

    نقل قول: خطا در نصب کامپوننت

    دلیل اینکه پایین میفته اینه که کرک نشده

تاپیک های مشابه

  1. سوال: Delphi XE2 خطا در نصب کامپوننت
    نوشته شده توسط ali_abbasi22145 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 25 خرداد 1392, 09:58 صبح
  2. خطا در لود شدن دلفی بعد از نصب کامپوننت UniDAC
    نوشته شده توسط shedayat در بخش محیط توسعه (IDE) دلفی
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 09 خرداد 1391, 22:39 عصر
  3. سوال: خطا در نصب کامپوننت در دلفی 2009
    نوشته شده توسط AliReza Vafakhah در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 22 آبان 1387, 02:37 صبح
  4. خطا موقع نصب یک کامپوننت
    نوشته شده توسط mohsen57 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 22 دی 1386, 12:52 عصر
  5. دريافت خطا در هنگام نصب کامپوننت
    نوشته شده توسط شیما.م در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 09 خرداد 1384, 18:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •