نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: مشکل در O2S.Components.PDFView4NET

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,025

    مشکل در O2S.Components.PDFView4NET

    با سلام
    من یک pdf چند صفحه ای دارم . وقتی در این کامپوننت نشون میدم فقط صفحه اول اونو میاره. بقیه صفحات دسترسی ندارم.
    مشکل چطوری حل کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار abbas.oveissi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    578

    نقل قول: مشکل در O2S.Components.PDFView4NET

    من از این کامپوننت استفاده کردم و مشکلی نداشته.یه دکمه بذار که وقتی روش میزنی با برنامه نویسی بره صفحه بعد ببین کار میکنه؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,025

    نقل قول: مشکل در O2S.Components.PDFView4NET

    اره .متد next کار میکنه از سمت کد
    اما میخواستم ایتو اسکلور باشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,025

    نقل قول: مشکل در O2S.Components.PDFView4NET

    اینطوری نمیخوام باشه
            private void listBox1_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)        {
    pdfPageView1.PageNumber = Convert.ToInt32(listBox1.Text)-1;
    }

    دوستان کسی بر نخورده به این مشکل!

    فایل ایتو اسکلور باشه
    آخرین ویرایش به وسیله fakhravari : چهارشنبه 18 تیر 1393 در 22:54 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار abbas.oveissi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    578

    نقل قول: مشکل در O2S.Components.PDFView4NET

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    اینطوری نمیخوام باشه
            private void listBox1_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)        {
    pdfPageView1.PageNumber = Convert.ToInt32(listBox1.Text)-1;
    }

    دوستان کسی بر نخورده به این مشکل!

    فایل ایتو اسکلور باشه
    اون نسخه از PDFView4Net که من دارم زمانی که oneColumn میکنی تبدیل به continuous scroll نمیشه . اما مثل اینکه نسخه های جدیدش که خود سایت O2 Solutions مثال هاشو با اون درست کرده این مشکل رو ندارند.فکر کنم باید نسخه های جدیدشو پیدا کنید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,025

    نقل قول: مشکل در O2S.Components.PDFView4NET

    دوستان نسخه های دیگریش دارن؟!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,025

    نقل قول: مشکل در O2S.Components.PDFView4NET

    دوستان کامپوننت دیگری نیست قابلیت ایتو اسکلور داشته باشه.
    اما مثل کامپونت بالا قدرت نمایش خوبی داشته باشه و سازگار باشه با C#‎

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,025

    نقل قول: مشکل در O2S.Components.PDFView4NET

    نقل قول نوشته شده توسط abbas.oveissi مشاهده تاپیک
    اون نسخه از PDFView4Net که من دارم زمانی که oneColumn میکنی تبدیل به continuous scroll نمیشه . اما مثل اینکه نسخه های جدیدش که خود سایت O2 Solutions مثال هاشو با اون درست کرده این مشکل رو ندارند.فکر کنم باید نسخه های جدیدشو پیدا کنید.
    من از سایت گرفتمش اما بالاش متن Trial زده چطوری کرکش کنم!!

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,025

    نقل قول: مشکل در O2S.Components.PDFView4NET

    چطوری بتونم از page پرینت بگیرم؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار abbas.oveissi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    578

    نقل قول: مشکل در O2S.Components.PDFView4NET

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    چطوری بتونم از page پرینت بگیرم؟
    تونستید کرک کنید،اگر تونستید به من هم بدید؟؟من بعد سوال شما وقتی فهمیدم نسخه ای که دارم قدیمی هست،کلی گشتم اما هیچی پیدا نکردم.البته یدونه پیدا کردم که نسخه 3 بود اما کرکش از کار افتاده بود و باز نمیشد.

    این هم نمونه کد پرینت بدونه UI اضافه

    // Load the PDF file.
    PDFFile file = PDFFile.Open("..\\SupportFiles\\multicolumntextand images.pdf");
    // Create a default printer settings to print on the default printer.
    PrinterSettings settings = new PrinterSettings();
    PDFPrintSettings pdfPrintSettings = new PDFPrintSettings(settings);
    pdfPrintSettings.PageScaling = PageScaling.FitToPrinterMargins;


    // If you want to print to a different printer, set the new printer name here.
    //settings.PrinterName = "";


    // Print the PDF file.
    file.Print(pdfPrintSettings);


    file.Dispose();

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,025

    نقل قول: مشکل در O2S.Components.PDFView4NET

    نقل قول نوشته شده توسط abbas.oveissi مشاهده تاپیک
    تونستید کرک کنید،اگر تونستید به من هم بدید؟؟من بعد سوال شما وقتی فهمیدم نسخه ای که دارم قدیمی هست،کلی گشتم اما هیچی پیدا نکردم.البته یدونه پیدا کردم که نسخه 3 بود اما کرکش از کار افتاده بود و باز نمیشد.

    این هم نمونه کد پرینت بدونه UI اضافه

    // Load the PDF file.
    PDFFile file = PDFFile.Open("..\\SupportFiles\\multicolumntextand images.pdf");
    // Create a default printer settings to print on the default printer.
    PrinterSettings settings = new PrinterSettings();
    PDFPrintSettings pdfPrintSettings = new PDFPrintSettings(settings);
    pdfPrintSettings.PageScaling = PageScaling.FitToPrinterMargins;


    // If you want to print to a different printer, set the new printer name here.
    //settings.PrinterName = "";


    // Print the PDF file.
    file.Print(pdfPrintSettings);


    file.Dispose();
    از این خطا میگیره
    file.Print(pdfPrintSettings);
    آخرین ویرایش به وسیله fakhravari : دوشنبه 23 تیر 1393 در 20:11 عصر

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در انتخاب Component صفحه اصلي يک پورتال خبري
    نوشته شده توسط miimii در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 25 خرداد 1390, 09:22 صبح
  2. مشکل در نصب component
    نوشته شده توسط newmefmef در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 16 بهمن 1385, 21:36 عصر
  3. مشکل در TntUnicode Components
    نوشته شده توسط BOB در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 09 آذر 1385, 00:08 صبح
  4. مشکل در Tnt components(فوری)
    نوشته شده توسط روح الله دلفی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 10 فروردین 1384, 05:54 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •