نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ذخیره سورس صفحه html در یک فایل txt

  1. #1

    ذخیره سورس صفحه html در یک فایل txt

    با عرض سلام ... طاعات و عبادات همه گی مورد قبول درگاه حق ...

    بی مقدمه میرم سر اصل مطلب .. من یه صفحه html نوشتم که سورس طولانی داره حالا میخوام یه پروژه سی شارپ بنویسم که یه باتن داره میخوام با کلیک رو اون باتن یه فایل txt بسازه و داخلش سورس اون صفحه html رو که نوشتم رو بنویسه ... من کار با فایل هارو بلدم ولی مشکلم اینه که چون سورس صفحه html خیلی طولانیه نمیشه به صورت یه رشته نوشتش در ضمن نمیتونم واسه هر خط از سورس اون صفحه یه string تعریف کنم ... ممنون میشم راهنماییم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار abbas.oveissi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    578

    نقل قول: ذخیره سورس صفحه html در یک فایل txt

    دوست عزیز چرا نمیشه توی یک String نوشتش؟طولانی هم باشه توی یک متغیر String جا میشه که

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,236

    نقل قول: ذخیره سورس صفحه html در یک فایل txt

    یه راهش اینه که اون فایل ح ت م ل (html) رو با وب بروزیر نویگیت کنی و بعدش یک باتن بزاری و در باتن بنویسی
    system.io.file.writealltext("C:\\test.html",webbro  wser1.document.body.InnerHtml);

    دسترسی به ide نداشتم همینجوری نوشتم

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    160

    نقل قول: ذخیره سورس صفحه html در یک فایل txt



    WebClient web = new WebClient();
    string html = web.DownloadString(new Uri("http://www......your address......"));

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: ذخیره ی یک شی در یک فایل txt
    نوشته شده توسط ghazal_mohammady در بخش C#‎‎
    پاسخ: 17
    آخرین پست: چهارشنبه 06 فروردین 1393, 15:15 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 05 مرداد 1392, 08:44 صبح
  3. سوال: قسمت بندی و نمایش سورس صفحه html
    نوشته شده توسط SlowCode در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 02 مرداد 1392, 14:53 عصر
  4. سوال: بدست آوردن سورس صفحه html
    نوشته شده توسط sajioo در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 14 اردیبهشت 1392, 13:16 عصر
  5. آموزش: ذخیره ی انواع داده در یه فایل txt
    نوشته شده توسط کاظم فلاحی خواه در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 29 مهر 1391, 17:59 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •