نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مدل یک به چند در EF CodeFirst

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار morika
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    736

    Question مدل یک به چند در EF CodeFirst

    سلام
    من دوتا کلاس برای EF CodeFirst دارم
    public class Team    {
    [DatabaseGenerated(DatabaseGeneratedOption.None)]
    [Key]
    [Required(ErrorMessage = "*")]
    public int Id { get; set; }
    [Required(ErrorMessage = "*")]
    public string Name { get; set; }
    [Required(ErrorMessage = "*")]
    public string League { get; set; }
    public ICollection<Player> Player { get; set; }
    }


    public class Player
    {
    public int Id { get; set; }
    public int TeamId { get; set; }
    [Required(ErrorMessage="*")]
    public string Name { get; set; }
    [Required(ErrorMessage = "*")]
    public string Surename { get; set; }
    [Required(ErrorMessage = "*")]
    public int Age { get; set; }
    [Required(ErrorMessage = "*")]
    public string Post { get; set; }
    [Required(ErrorMessage = "*")]
    public string Nationality { get; set; }
    [ForeignKey("TeamId")]
    public virtual Team Team { get; set; }
    }


    به ظاهر وجود یا عدم وجود اون خط آخر در کلاس Team اصلا مهم نیست چون من به با fluent api کلید خارجی رو در کلاس Player مشخص کردم. درسته؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: مدل یک به چند در EF CodeFirst

    سلام

    شما اعلام کردید که کلاس Team با کلاس Player ارتباط دارند:

    public virtual Team Team { get; set; }


    اما بعضی مواقع نیازه که Id رو بصورت دستی تغییر بدید و اون در حالتی ممکنه که کد زیر رو گذاشتید:

    public int TeamId { get; set; }
    [ForeignKey("TeamId")]


    در غیر اینصورت با اینکه در کد خودتون Id رو تغییر میدید اما EF خودش یک نمونه جدید میسازه و ذخیره میکنه

    http://www.dotnettips.info/post/926/...-ef-code-first

    موفق باشیم

تاپیک های مشابه

  1. ارسال چند مدل به View
    نوشته شده توسط alireza.tabesh در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 17 آذر 1392, 09:44 صبح
  2. رفع مشکل فیلدهای چند مقداری با مدل شی گرا !!!
    نوشته شده توسط Sasan Master در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 16 آبان 1392, 19:37 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 11 مهر 1392, 20:36 عصر
  4. پر کردن چند تا پارتیشال ویو با یه مدل
    نوشته شده توسط نیکناز در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 09 شهریور 1392, 18:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •