نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: راهنمایی در رابطه با شروع PHP

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hafez1
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    30
    پست
    319

    راهنمایی در رابطه با شروع PHP

    سلام دوستان.
    من تا حالا php کار نکردم. الان میخام یادش بگیرم.میخواستم ببینم قبلش لازمه که زبان دیگری بلد باشم.منظورم اینه که پیش نیازی نداره؟
    asp رو هم میخام یاد بگیرم این دوتا پیش نیاز هم نیسن؟کدومشو باید اول یاد گرفت؟
    منبع خوب و قابل فهم هم اگر لطف کنید بهم معرفی کنید که برای شروع کار خوب باشه ممنون میشم.

  2. #2

    نقل قول: راهنمایی در رابطه با شروع PHP

    asp و php ربطی به هم نداره یادگیریشو.
    اگر قبل از php زبون های css + html + js رو هم بلد باشی بهتره.ولی تسلط باید داشته باشی روشون.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hafez1
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    30
    پست
    319

    نقل قول: راهنمایی در رابطه با شروع PHP

    خیلی ممنون.
    سه زبان فوق رو هم روی هیچ کدوم تسلط ندارم.فقط تا حالا یکم html کار کردم.
    منبع خوبی برای همه اینها سراغ ندارید؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Jarvis
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    580

    نقل قول: راهنمایی در رابطه با شروع PHP

    برای یادگیری زبان PHP حداقل HTML/CSS رو باید بلد باشید چون جزء ضروریات هست و دائما باهاشون سر و کار دارید ... آشنایی با جاوا اسکریپت و جی کوئری هم خیلی کمکتون میکنه ...
    معمولا کسانی که قبلا C/C++‎ کار کرده اند زودتر و راحت تر PHP رو یاد میگیرن ...

    منبع هم پکیج PHP مهندس شهرکی که تاپیکش بالای همین بخش هست ... اگه منبع رایگان میخواید : http://w3schools.com

    موفق باشید.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جزیره مارماری
    پست
    1,137

    نقل قول: راهنمایی در رابطه با شروع PHP

    امشب یه نوشته ای خوندم گفتم شما هم بخونید خیلی جالب بود اینم لینکش

تاپیک های مشابه

  1. راهنمایی جهت شروع php با انجام یک پروژه
    نوشته شده توسط 7th man در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 04 دی 1392, 16:53 عصر
  2. راهنمایی در رابطه با یک نوع کد php
    نوشته شده توسط hoka1731 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 25 شهریور 1392, 10:11 صبح
  3. راهنمایی برای شروع php
    نوشته شده توسط yekta99 در بخش PHP
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 23 مهر 1388, 13:51 عصر
  4. راهنمایی در مورد شروع PHP
    نوشته شده توسط Hossein Bazyan در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 05 اسفند 1385, 19:01 عصر
  5. شروع PHP
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 اسفند 1383, 13:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •