نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: تبدیل nfa به dfa؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    tehran
    پست
    62

    Question تبدیل nfa به dfa؟

    سلام من برنامه زیر را احتیاج دارم میشه اگه کسی این برنامه را داره لطف بکنه و برای من بفرسته:
    برنامه ای که یک nfa را به عنوان ورودی پذیرفته و dfa معادل آن را به عنوان خروجی تحویل دهد.
    (به هر زبونی که باشه فرقی نمی کنه)

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    پست
    67
    bebin man barnamasho daram vali az jaee avordam mitonam vasat befrestam vali tozihi nemitonam da moredesh behet bedam
    آخرین ویرایش به وسیله sajedi : پنج شنبه 28 اردیبهشت 1385 در 10:14 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohandese_hiclass
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    132
    باز بساط سورس کد شروع شد دوست عزیز یادت باشه اگه منتظر بشی کسی واست سورس کد بفرسته همیشه از بقیه یه پله عقب می مونی علاوه بر این هیچ وقت تو برنامه نویسی پیشرفت نمی کنی

  4. #4
    سلام دوست عزیز. اول اینکه خیلی خوشحال شدم که امروز یک چنین سایت توپی پیدا کردم! دوم اینکه متن زیر رو از کتاب نظریه زبان ها و ماشین ها تالیف آقای مهندس آصفی اسکن کردم. البته به صورت شبه کد هستش:
    http://www.hamidude.persiangig.com/document/NFA2DFA.rar

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    tehran
    پست
    62

    Smile اگه لطف بفرمایید و برام بفرستید خیلی ممنون میشم

    نقل قول نوشته شده توسط sajedi
    bebin man barnamasho daram vali az jaee avordam mitonam vasat befrestam vali tozihi nemitonam da moredesh behet bedam
    اگه لطف بفرمایید و برام بفرستید خیلی ممنون میشم

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    tehran
    پست
    62

    Unhappy مشکل داشت؟

    نقل قول نوشته شده توسط hamidreza_buddy
    سلام دوست عزیز. اول اینکه خیلی خوشحال شدم که امروز یک چنین سایت توپی پیدا کردم! دوم اینکه متن زیر رو از کتاب نظریه زبان ها و ماشین ها تالیف آقای مهندس آصفی اسکن کردم. البته به صورت شبه کد هستش:
    http://www.hamidude.persiangig.com/document/NFA2DFA.rar
    ممنونم دوست عزیز اما صفحه ای که لینک داده بودید مشکل داشت یک سری علامتهای نامفهوم بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!

  7. #7
    right click -> save target as

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    tehran
    پست
    62
    متوجه منظورتون نمی شم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  9. #9

    نقل قول: تبدیل nfa به dfa؟

    لطفا کد تبدیل nfa به dfa را برای من بفرستید
    ممنونم

  10. #10
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    13

    نقل قول: تبدیل nfa به dfa؟

    سلام من nfa داشتم می خواستم تبدیل به dfa کنم کسی اینجا میتونه کمکم کنه تا بذارم اونجا؟

  11. #11
    کاربر جدید آواتار hhhhbbbb
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    4

    نقل قول: تبدیل nfa به dfa؟

    سلام به همه جوونای ایران عزیز اینم برنامه تبدیل که خواسته بودین
    همیشه سربلند و آزاد باشید...
    struct TLink
    {
    int linkNode;
    int stringMax;
    int string[5];
    };
    struct Node
    {
    int isFinalState;
    int max_links;
    TLink Link[5];
    } NFA[5];
    struct DLink
    {
    int meCilinLidhet;
    int stringNo;
    int node[5];
    };
    struct NodeD
    {
    int stringNode;
    int isFinalState;
    int max_links;
    DLink Link[5];
    } DFA[5];
    int max_states;
    int maxNode;
    void NFA_input()
    {
    int i, j, k, f;
    cout<<"\nHow MAny states does the NFA has =";
    cin>>max_states;
    for (i=0; i<max_states; i++)
    {
    cout<<"\nIs State q["<<i<<"] final State ? (yes=1, No=0)";
    cin>>NFA[i].isFinalState;
    cout<<"\nHow many transitions does this State have ?";
    cin>>NFA[i].max_links;
    for (j=0; j<NFA[i].max_links; j++)
    {
    cout<<"\nThe "<<j+1<<" transition is linking state q["<<i<<"] with
    state =";
    cin>>NFA[i].Link[j].linkNode;
    cout<<"\nHow many strings make this transition=";
    cin>>NFA[i].Link[j].stringMax;
    for (k = 0; k < NFA[i].Link[j].stringMax; k++)
    {
    cout<<"\nEnter those strings=\n";
    cout<<"delta["<<k+1<<"]= ";
    cin>>NFA[i].Link[j].string[k];
    }
    }
    }
    }
    void print_NFA()
    {
    int i, j, k ;
    for (i=0; i<max_states; i++)
    {
    cout<<"\nState q["<<i<<"]";
    for (j=0; j<NFA[i].max_links; j++)
    {
    cout<<"\n is linked with state q["<<NFA[i].Link[j].linkNode<<"]";
    cout<<" with string";
    for (k = 0; k < NFA[i].Link[j].stringMax; k++)
    cout<<" " <<NFA[i].Link[j].string[k];
    }
    cout<<"\n";
    }
    cout<<"\nInitial State of the automata is:q[0]\n ";
    cout<<"\nFinal States of the automata are: ";
    for (i=0; i<max_states; i++)
    {
    if (NFA[i].isFinalState == 1)
    cout<<"\n q["<<i<<"] \t";
    }
    }
    int main()
    {
    clrscr();
    char line[80]="-------------------------------------------------";
    NFA_input();
    cout<<"\nTranitions of the NFA are: \n";
    cout<<line;
    print_NFA();
    cout<<"\n"<<line;
    cin.get(); cin.ignore();
    return 0;
    }

  12. #12

    نقل قول: اگه لطف بفرمایید و برام بفرستید خیلی ممنون میشم

    سلام دوست عزیز
    از شما خواهش می کنم برای من هم برنامه را بفرستید. از محبت شما بسیار سپاسگزارم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •