نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اجرای برنامه وردپد از طریق cmd

  1. #1

    اجرای برنامه وردپد از طریق cmd

    سلام
    من یک برنامه وردپد نوشتم و میخوام با استفاده از cmd اون رو اجرا کنم
    یعنی اجرا که میشه ولی میخوام بعد اینکه آدرس فایل exe برنامه رو بهش دادم بعدش آدرس یک فایل txt رو بدم و اون فایل توی وردپد من اجرا شه ولی نمیشه
    باید چیکار کنم؟

  2. #2

    نقل قول: اجرای برنامه وردپد از طریق cmd

    متد آغاز کننده برنامه متد Main هست که میتونی پارامتر ورودی رو دریافت کنی.

    static class Program
    {
    public static string FilePath { get; set; }

    /// <summary>
    /// The main entry point for the application.
    /// </summary>
    [STAThread]
    static void Main(string[] args)
    {
    if (args != null && args.Length > 0)
    {
    Program.FilePath = args[0];
    }
    Application.EnableVisualStyles();
    Application.SetCompatibleTextRenderingDefault(fals e);
    Application.Run(new Form1());
    }
    }


    در لودفرم هم میتونی متن رو بخونی و در کنترل مورد نظر نمایش بدی. از try...catch برای این استفاده میشه که ممکنه پارامتر آدرس اشتباهی باشه.

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    if (Program.FilePath != null)
    {
    try
    {
    string content = File.ReadAllText(Program.FilePath);
    textBox1.Text = content;
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);
    }
    }
    }

  3. #3

    نقل قول: اجرای برنامه وردپد از طریق cmd

    متاسفانه کار نمیکنه
    میخوام اگر مثلا این ورودی رو در cmd وارد کردم برنامه فایل رو لود کنه

    D:\wordpad.exe D:\m.txt

  4. #4

    نقل قول: اجرای برنامه وردپد از طریق cmd

    خطا میده؟

    کد حودت رو بزار.

  5. #5

    نقل قول: اجرای برنامه وردپد از طریق cmd

    همون کد شما درست بود
    منتها من موقع اجرا گرفتن توی cmd یک چیز رو فراموش کرده بودم
    ممنونم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اجرای برنامه فقط از طریق برنامه ی خاص
    نوشته شده توسط mehrdad1991h در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 21:39 عصر
  2. سوال: اجرای برنامه Application از طریق WEBSite
    نوشته شده توسط hedi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 24 تیر 1390, 20:27 عصر
  3. اضافه کردن یک ابزار به IE و اجرای برنامه از اون طریق
    نوشته شده توسط barbodsoft.com در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 22 شهریور 1389, 08:00 صبح
  4. چگونگی اجرای برنامه های اجرایی از طریق فرž
    نوشته شده توسط balis_pascal در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 03 فروردین 1385, 01:01 صبح
  5. اجرای برنامه های ویندوز از طریق دلفی
    نوشته شده توسط Tarrah در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 02 تیر 1384, 02:03 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •