نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خواندن و ذخیره کردن فایل به صورت هگز.

  1. #1

    Question خواندن و ذخیره کردن فایل به صورت هگز.

    سلام به همگی انشاالله نماز روزه هاتون قبول باشه.
    یه برنامه دارم مینویسم که فایل رو به صورت هگز باز میکنه یه سری تغییرات روش انجام میده و بعدش سیوش میکنه ( مثل برنامه Hex workshop یا WinHex و ...) توی خوندن فایل و انجام تغییرات مشکلی ندارم مشکلم توی ذخیره اون هست.
    این کدم برای خوندن فایل به صورت هگز:

            rtb.Text = String.Join(" ", IO.File.ReadAllBytes("c:\1.3ds").Select(Function(b  ) b.ToString("X2")))
    rtb.Text = Replace(rtb.Text, "FF EE 20 36", "FF EE 00 20")


    روش سریع تری هم برای این کار هست؟ اصلا روشی هست نخوام توی richtextbox نمایشش بدم چون نمیخوام کاربر کد هگز رو ببینه.

    حالا نحوه ذخیره فایل چطوریه؟
    این برنامه رو توی vb6 نوشتم و کاملا کار میکرد ولی اونجا سرعت خیلی پایین بود یه فایل 4 مگی رو به سختی توی 30 ثانیه به صورت هگز باز میکرد تغییرات رو انجام میداد و سیوش میکرد.کلا سرعت خیلی برام مهمه! خیلی هم توی انجمن سرچ کردم ولی چیز بدرد بخوری پیدا نکردم.
    آیا کسی هست مرا در این امر نیکو یاری دهد؟

  2. #2

    نقل قول: خواندن و ذخیره کردن فایل به صورت هگز.

    یعنی سوالای من انقدر سخته که هیچکس حتی یه نظر هم نمیده!

  3. #3
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: خواندن و ذخیره کردن فایل به صورت هگز.

    سلام. طاعات قبول.
    اولا وقتی نیاز نیست که کاربر اطلاعات رو مشاهده کنه، چرا داخل textBox نمایش دادید؟ داخل یک string نگهداری کنید.
    ثانیا برای ذخیره کردن:

    Dim hex As String = String.Join(" ", IO.File.ReadAllBytes(fileName).Select(Function(b) b.ToString("X2")).ToArray)
    hex = hex.Replace("FF EE 20 36", "FF EE 00 20")
    Dim bytes As Byte() = hex.Split(New Char() {" "}, StringSplitOptions.RemoveEmptyEntries).Select(Func tion(h) CByte("&h" + h)).ToArray()
    IO.File.WriteAllBytes(fileName, bytes)
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  4. #4

    نقل قول: خواندن و ذخیره کردن فایل به صورت هگز.

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد صفا مشاهده تاپیک
    سلام. طاعات قبول.
    اولا وقتی نیاز نیست که کاربر اطلاعات رو مشاهده کنه، چرا داخل textBox نمایش دادید؟ داخل یک string نگهداری کنید.
    ثانیا برای ذخیره کردن:

    Dim hex As String = String.Join(" ", IO.File.ReadAllBytes(fileName).Select(Function(b) b.ToString("X2")).ToArray)
    hex = hex.Replace("FF EE 20 36", "FF EE 00 20")
    Dim bytes As Byte() = hex.Split(New Char() {" "}, StringSplitOptions.RemoveEmptyEntries).Select(Func tion(h) CByte("&h" + h)).ToArray()
    IO.File.WriteAllBytes(fileName, bytes)
    نمیشد با یک دکمه تشکر لطفتون رو پاسخ بدم! واقعا ممنون
    انقدر حواسم درگیر ذخیرش بود اصلا به فکر رشته استرینگ نیفتادم

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 10 آبان 1399, 08:36 صبح
  2. سوال: ذخیره کردن عبارات به صورت زیر هم در فایل تکست
    نوشته شده توسط shytonak در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 اسفند 1389, 21:59 عصر
  3. ذخیره کردن فایل در VB.NET با SaveFile Dialog
    نوشته شده توسط behnam5300664 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 16 آبان 1384, 14:00 عصر
  4. مشکل در ذخیره کردن فایل یا عکس بر روی سرور
    نوشته شده توسط sm در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 16
    آخرین پست: شنبه 01 مرداد 1384, 21:59 عصر
  5. ذخیره کردن فایل word در یک بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط Panje Tala در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 23 فروردین 1383, 09:36 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •