نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشكل در SaveFile

  1. #1

    مشكل در SaveFile

    با سلام
    این کد چه مشکلی دارد

    Dim a As String = ListBox1.SelectedItem
    RichTextBox1.SaveFile(My.Application.Info.Director yPath & "\loghat\m\" + a + ".txt", RichTextBoxStreamType.PlainText)

  2. #2

    نقل قول: مشكل در SaveFile

    لطفا پاسخ دهید

  3. #3
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: مشكل در SaveFile

    سلام.
    شما لطفا بفرمایید که چه مشکلی با این کد دارید؟
    به خطا بر می خورید؟ متن خطا؟
    به مقصود مورد نظر نمی رسید؟
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  4. #4

    نقل قول: مشكل در SaveFile

    با کد بالا مشکلی ندارم
    اما هنگامی که می خواهم با نام دلخواه من ذخیره شود
    و +a+ را اضافه می کنم با خطا مواجه می شوم
    Dim a As String = ListBox1.SelectedItem
    RichTextBox1.SaveFile(My.Application.Info.Director yPath & "\loghat\m\" + a + ".txt", RichTextBoxStreamType.PlainText)
    اگر داده از نوع Integer باشد خطا نمی دهد اما با String مشكل دارد
    مانند این کد که خطا ندارد اما کد بالا خطا دارد

    Dim a As Integer = ListBox1.SelectedIndex
    RichTextBox1.SaveFile(My.Application.Info.Director yPath & "\loghat\m\" + RTrim(a) + ".txt", RichTextBoxStreamType.PlainText)

  5. #5

    نقل قول: مشكل در SaveFile

    شاید خنده دار باشه خودم هم تست نکردم ولی به جای + از & استفاده کن ببین مشکلت حل میشه یا نه

  6. #6

    نقل قول: مشكل در SaveFile

    نه با & هم هنگام اجرا خطا می دهد

  7. #7

    نقل قول: مشكل در SaveFile

    سلام
    دوست عزیز کدی که توی پست اول هم گذاشتی مشکلی نداره و اجرا میشه ، تنها دلیل میتونه این باشه که مسیری که داری بهش میدی وجود نداشته باشه ، منظورم اینه "\loghat\m\"




    موفق باشید
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  8. #8

    نقل قول: مشكل در SaveFile

    یعنی چی مشکلی نداره
    هزار بار امتحان کردم

    کدی که در بالای بالا گذاشتم مشکل دارد
    به طور کلی هنگامی که در متغیر a متن باشد خطا می دهد
    اما اگر در متغیر a عدد باشد با گذاشتن (RTrim(a مشکل حل می شود


    در کل فکر می کنم اگر تابعی باشد که برای متن مانند rtrim که برای عدد است عمل کند این کد درست شود

  9. #9

    نقل قول: مشكل در SaveFile

    یعنی مشکلی نداره ، اتفاقا من همون کد پست اول رو تست کردم و بدون مشکل کار کرد ، شما کدت رو Trace کن و ببین موقعی که نوع a رشته هست ، چی داره بعنوان آدرس فایل برمیگردونه
    شاید یکی از آیتم های لیست باکست کاراکتر غیرمجاز داره برای نام فایل
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  10. #10
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: مشكل در SaveFile

    سلام.
    دوست من متن خطا و مقدار متغیر a رو لطف کن بی زحمت.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

تاپیک های مشابه

  1. مشكل با INSTALL SHIELD
    نوشته شده توسط morteza_5025 در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 09 اسفند 1388, 12:32 عصر
  2. مشكل با نتيجه MessageDlg
    نوشته شده توسط NOROOZY در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 13
    آخرین پست: چهارشنبه 25 شهریور 1388, 19:32 عصر
  3. مشكل با درج اطلاعات در ديتابيس توسط كاربر
    نوشته شده توسط xneda در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 17 خرداد 1384, 15:58 عصر
  4. مشكل با كاراكتر "ك" از xp به 98
    نوشته شده توسط parhizkar2000 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 26 فروردین 1383, 19:19 عصر
  5. مشكل با ADO در هنگام خروج از برنامه
    نوشته شده توسط behrooz در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 14 اسفند 1382, 00:45 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •