نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: ذخیره مقادیر textbox

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار saeedvbm
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    Net
    پست
    74

    Question ذخیره مقادیر textbox

    سلام
    دوستان لطفاً خواهشاً کمکم کنید .

    این دیتابیس منه

    ss.jpg

    اینم فرمم هستش

    001.jpg

    میخوام که اطلاعات فرمرو تو جدلم ذخیره کنم ، لطفاً کد شرو برام بنویسین ، خیلی واجبه
    و سایت رو هم گشتم چندتایی بود ولی بدردم نخورد . ممنون

  2. #2

    نقل قول: ذخیره مقادیر textbox

    سلام
                SqlConnection sc = new SqlConnection("connection string");
    SqlCommand scom = new SqlCommand("insert into tablename values(" + Convet.ToInt16(textBox1.Text) + ",'" + textBox2.Text + "','" + textBox3.Text + "','" + textBox4.Text + "')", sc);
    sc.Open();
    scom.ExecuteNonQuery();
    sc.Close();

    به جای table name اسم جدولو بنویس

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار saeedvbm
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    Net
    پست
    74

    نقل قول: ذخیره مقادیر textbox

    با تشکر از شما دوست عزیز

    موقعی که دکمه ذخیره رو میزنم از این کد ارور میگیره
      SqlConnection sc = new SqlConnection("connection string");


  4. #4

    نقل قول: ذخیره مقادیر textbox

    خب باید به جای Connection string کانکشن مورد نظرتو بنویسی دیگه مثلا یه همچین چیزی
                SqlConnection sc = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=db1;Integrated Security=True");

    به جای db1 اسم دیتابیستو بنویس
    در ضمن کدهای بالا رو ویرایش کردم یه تیکشو دوباره نگاهش کن
    چون id از نوع int هستش باید تکست باکس1 رو تبدیل کنی

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار saeedvbm
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    Net
    پست
    74

    نقل قول: ذخیره مقادیر textbox

    کد رو به این صورت تغیر دادم
    SqlConnection sc = new SqlConnection("Data Source=.\\sqlexpress ;Initial Catalog=saeed;Integrated Security=True");
    SqlCommand scom = new SqlCommand("insert into std values(" + Convert.ToInt16(textBox1.Text) + ",'" + textBox2.Text + "','" + textBox3.Text + "','" + textBox4.Text + "')", sc);
    sc.Open();
    scom.ExecuteNonQuery();
    sc.Close();


    این سری از این ارور میگیره
    scom.ExecuteNonQuery();


  6. #6

    نقل قول: ذخیره مقادیر textbox

    متن ارور چیه؟

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار saeedvbm
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    Net
    پست
    74

    نقل قول: ذخیره مقادیر textbox

    اینم متن ارور
    Violation of PRIMARY KEY constraint 'PK_std'. Cannot insert duplicate key in object 'dbo.std'.
    The statement has been terminated.

  8. #8

    نقل قول: ذخیره مقادیر textbox

    احتمالا شما دارین تو قسمت id عددی رو وارد میکنین که تو جدول هستش
    نباید تو ستون id عدد تکراری وجود داشته باشه

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار saeedvbm
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    Net
    پست
    74

    نقل قول: ذخیره مقادیر textbox

    عدد دیگه هم میزنم همین ارورو میده

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار saeedvbm
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    Net
    پست
    74

    نقل قول: ذخیره مقادیر textbox

    با تشکر از شما دوست عزیز مشکلم حل شد

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ذخیره کردن مقادیر textbox های داخل یک دیتا لیست
    نوشته شده توسط tahoma در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 04 مرداد 1391, 11:45 صبح
  2. چگونه می توان مقادیر textbox را وارد پایگاه داده کرد؟
    نوشته شده توسط amir_cpp در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 22 اسفند 1386, 23:36 عصر
  3. ذخیره سازی textbox با فرمت html
    نوشته شده توسط snisni63 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 09 مرداد 1386, 01:50 صبح
  4. نحوه ذخیره مقادیر session بصورت دائمی
    نوشته شده توسط babak869 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 24 اردیبهشت 1386, 07:19 صبح
  5. تغییر مقادیر TextBox در کریستال ؟
    نوشته شده توسط habedijoo در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 03 آذر 1384, 08:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •