نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: آپدیت کردن یک تیبل و وارد کردن یک where از تیبلی دیگر در دستور آن آپدیت

  1. #1

    آپدیت کردن یک تیبل و وارد کردن یک where از تیبلی دیگر در دستور آن آپدیت

    سلام دوستان.

    من تازه کار با جداول رو یاد گرفتم.

    میخواهم یک تیبل رو آپدیت کنم اما در دستور پس از where میخواهم که از رکوردی در تیبلی دیگر استفاده کنم.

    آیا چنین چیزی امکان پذیر است؟؟؟

    این هم کد من:

    mysqli_query($con,"UPDATE time SET time=(time+($row[score]*16)) WHERE user_id = $_POST[mahdi]");


    در این کد میخواهم به جای user_id که در تیبل time موجود میباشد، از etchat_username که در تیبل db1_etchat_user قرار دارد استفاده کنم.

    البته باید بگویم که user_id که در تیبل time وجود دارد با etchat_user_id از تیبل db1_etchat_user برابر و کاملا یکسان میباشد و هر دو یک چیز را نشان میدهند و به طور اتوماتیک برابرند.

    آیا میشود همچین کاری را انجام داد؟؟

    دوستان لطفا راهنمایی کنید. خیلی درگیرم.
    با تشکر.
    آخرین ویرایش به وسیله M.M 1996 : یک شنبه 22 تیر 1393 در 01:26 صبح

  2. #2

    نقل قول: آپدیت کردن یک تیبل و وارد کردن یک where از تیبلی دیگر در دستور آن آپدیت

    بازم سلام.

    با اینکه هیچ کسی پاسخ نداد اما به طور اتفاقی و شانسی راه حل رو پیدا کردم.

    استفاده از foreign key یا کلید خارجی مشکل من رو حل کرد.

    دوستان دیگه میتونن اینو سرچ کنن یا از این استفاده کنند ---<< آموزش استفاده از کلید خارجی

تاپیک های مشابه

  1. مشخص کردن شرط جدول برای وارد کردن حروف فارسی
    نوشته شده توسط sempay_ninjutsu در بخش T-SQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 آذر 1390, 11:15 صبح
  2. سوال: بازم قفل کردن برنامه با اشتباه وارد کردن رمز
    نوشته شده توسط hahaie در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 24 بهمن 1389, 21:13 عصر
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 21 بهمن 1389, 08:29 صبح
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 22 فروردین 1387, 19:25 عصر
  5. چک کردن یک textbox برای وارد کردن شماره (تلفن)
    نوشته شده توسط tc1000 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: جمعه 07 اردیبهشت 1386, 10:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •