نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اجرای دستورات در هنگام فرم لود

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    خوی
    پست
    454

    اجرای دستورات در هنگام فرم لود

    سلام. خسته نباشیدمن لازم دارم که هنگام فرم لود داده هایی رو از بانک اطلاعاتی بخونم ولی نمی تونم. به اولین کدی که مربوط به خوندن داده هست که می رسه می پره جای دیگه و دیگه ادامه ی کد ها رو اجرا نمی کنه. دلیل این چیه؟ چیکار کنم؟ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: اجرای دستورات در هنگام فرم لود

    اینو ببین...........

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: اجرای دستورات در هنگام فرم لود

    من که منظورتو از اینکه می ره یه جای دیگه نفهمیدم

    ولی برای اینکه دو کار به صورت موازی انجام بشن میان از برنامه نویسی وظیفه ای استفاده می کنند thread ، task و...

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    خوی
    پست
    454

    نقل قول: اجرای دستورات در هنگام فرم لود

    من بررسی کردم دیدم که فقط تو ویژوال استودیو 2012 این قضیه پیش میاد و تو 2010 درست کار می کنه.
                SqlCommand com = new SqlCommand("select * from table", con);            SqlDataReader dr;
    string name = "";
    con.Open();
    dr = com.ExecuteReader();
    if (dr.Read())
    {
    name = dr["name"].ToString();
    }
    button1.Text = name;

    من کد بالا رو نوشتم ولی کار نکرد رفتم و با F11 خط به خط اجرا شدنش رو دیدم و فهمیدم بعد از خط 5 فرم رو نشون میده و دیگه ادامه کد رو اجرا نمی کنه. البته فقط تو 2012

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: اجرای یک کد در فرم لود فقط یکبار
    نوشته شده توسط asemaneiran در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 01 بهمن 1392, 13:45 عصر
  2. سوال: لود شدن فرم قبل از اجرای دستورات
    نوشته شده توسط mtsoft در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 26 مهر 1391, 12:18 عصر
  3. اجرای دستورات از داخل فرم دیگر
    نوشته شده توسط ciscozagros در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: سه شنبه 12 خرداد 1388, 17:03 عصر
  4. اجرای دستورات Button یک فرم از طریق یک فرم دیگر
    نوشته شده توسط mehr83 در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 05 آذر 1387, 09:13 صبح
  5. اجرای دستورات موجود در فرم دیگری با کلیک روی دکمه فرم جاری
    نوشته شده توسط parniant در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 30 آبان 1387, 07:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •