نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: ذخیره عکس در sql

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار saeedvbm
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    Net
    پست
    74

    Post ذخیره عکس در sql

    با سلام خدمت اساتید گرامی

    یه بانک دارم ، که یه رکوردشرو هم ازنوع image گرفتم

    می خواستم که عکس رو ( نه آدرس) تو پایگاه ذخیره کنم

    ممنون میشم اگه کمکم کنید و کدشو بنویسید .
    یک pictuerbox داریم و یه دونه open file dialog .

    فوری نیازدارم . مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: ذخیره عکس در sql

    نقل قول نوشته شده توسط saeedvbm مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت اساتید گرامی

    یه بانک دارم ، که یه رکوردشرو هم ازنوع image گرفتم

    می خواستم که عکس رو ( نه آدرس) تو پایگاه ذخیره کنم

    ممنون میشم اگه کمکم کنید و کدشو بنویسید .
    یک pictuerbox داریم و یه دونه open file dialog .

    فوری نیازدارم . مرسی
    سلام بهتر بود یه جستجوی کوچک می کردین

    OpenFileDialog fop = new OpenFileDialog(); fop.InitialDirectory = @"C:\";            fop.Filter = "[JPG,JPEG]|*.jpg";
    if (fop.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    FileStream FS = new FileStream(@fop.FileName, FileMode.Open, FileAccess.Read);
    byte[] img = new byte[FS.Length];
    FS.Read(img, 0, Convert.ToInt32(FS.Length));
    SqlConnection con = new SqlConnection();
    con.Open();
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("insert into Imageform(Picture) values(@Picture)", con);
    cmd.CommandType = CommandType.Text;
    cmd.Parameters.Add("@Picture", SqlDbType.Image).Value = img;
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    MessageBox.Show("انجام شد ");
    آخرین ویرایش به وسیله khokhan : یک شنبه 22 تیر 1393 در 17:41 عصر

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار saeedvbm
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    Net
    پست
    74

    نقل قول: ذخیره عکس در sql

    دوست عزیز این con چیه ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: ذخیره عکس در sql

    نقل قول نوشته شده توسط saeedvbm مشاهده تاپیک
    دوست عزیز این con چیه ؟
    SqlConnection con = new SqlConnection();

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار saeedvbm
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    Net
    پست
    74

    نقل قول: ذخیره عکس در sql

    این کدمه
    SqlConnection sc = new SqlConnection("Data Source=.\\sqlexpress ;Initial Catalog=saeed;Integrated Security=True");
    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=.\\sqlexpress ;Initial Catalog=saeed;Integrated Security=True");

    private void LoadImageBtn_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    openFileDialog1.ShowDialog();
    if (openFileDialog1.FileName != "")
    {

    Image newImage = Image.FromFile(openFileDialog1.FileName);

    myPictureBox.Image = newImage;
    FileStream FS = new FileStream(@openFileDialog1.FileName, FileMode.Open, FileAccess.Read);
    byte[] img = new byte[FS.Length];
    FS.Read(img, 0, Convert.ToInt32(FS.Length));


    if (con.State == ConnectionState.Closed)
    con.Open();
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("SaveImage", con);
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    cmd.Parameters.Add("@img", SqlDbType.Image).Value = img;
    cmd.ExecuteNonQuery();

    منتها از این خط ارور میگیره
    cmd.ExecuteNonQuery();

    آخرین ویرایش به وسیله saeedvbm : یک شنبه 22 تیر 1393 در 19:29 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Pedram_Parsian
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    430

    نقل قول: ذخیره عکس در sql

    نقل قول نوشته شده توسط saeedvbm مشاهده تاپیک
    این کدمه
    SqlConnection sc = new SqlConnection("Data Source=.\\sqlexpress ;Initial Catalog=saeed;Integrated Security=True");
    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=.\\sqlexpress ;Initial Catalog=saeed;Integrated Security=True");

    private void LoadImageBtn_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    openFileDialog1.ShowDialog();
    if (openFileDialog1.FileName != "")
    {

    Image newImage = Image.FromFile(openFileDialog1.FileName);

    myPictureBox.Image = newImage;
    FileStream FS = new FileStream(@openFileDialog1.FileName, FileMode.Open, FileAccess.Read);
    byte[] img = new byte[FS.Length];
    FS.Read(img, 0, Convert.ToInt32(FS.Length));


    if (con.State == ConnectionState.Closed)
    con.Open();
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("SaveImage", con);
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    cmd.Parameters.Add("@img", SqlDbType.Image).Value = img;
    cmd.ExecuteNonQuery();

    منتها از این خط ارور میگیره
    cmd.ExecuteNonQuery();

    خوب اگه کد شما مشکل داشته باشه حتما از این خط هست ولی متن خطا چیه ؟؟؟ !!

  7. #7

    نقل قول: ذخیره عکس در sql

    سلام
    یه جستجو تو همین سایت می کردید پیدا می شد
    من یه برنامه نوشتم که هم تصویر هم آدرس اون رو ذخیره می کنه
    خدمت شما: لینک

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    learningtv.ir
    پست
    157

    نقل قول: ذخیره عکس در sql

    دوست عزیز اگه با تکنولوژی LINQ می خواهی برنامه نویسی می توانی با استفاده از این آموزش تصویری هم عکس توی PictureBox رو در SQL ذخیره کنی و هم عکس رو از بانک بخونی و توی PictureBox نمایش بدی.

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار saeedvbm
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    Net
    پست
    74

    نقل قول: ذخیره عکس در sql

    این کد

     SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=.\\sqlexpress ;Initial Catalog=saeed;Integrated Security=True");

    private void LoadImageBtn_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    openFileDialog1.ShowDialog();
    if (openFileDialog1.FileName != "")
    {

    Image newImage = Image.FromFile(openFileDialog1.FileName);

    myPictureBox.Image = newImage;
    FileStream FS = new FileStream(@openFileDialog1.FileName, FileMode.Open, FileAccess.Read);
    byte[] img = new byte[FS.Length];
    FS.Read(img, 0, Convert.ToInt32(FS.Length));


    if (con.State == ConnectionState.Closed)
    con.Open();
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("insert into tv values('" + img.Length+ "')", con);
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    cmd.Parameters.Add("@img", SqlDbType.Image).Value = img;
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();


    من تو این کد ابهام دارم


    SqlCommand cmd = new SqlCommand("insert into tv values('" + img.Length+ "')", con);


    و

    خطاشهم اینه : Could not find stored procedure 'insert into tv values('85638')'.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار s.karim
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    119

    نقل قول: ذخیره عکس در sql

    شما از دستور sql به طور مستقیم استفاده کردی و insert کردی و در مقابل نوع Command رو StoreProcedure تعریف کردی که این تناقض داره
    باید یک پروسیچر برای دستور Insert خودت بنویسی و بعد نام اون رو به همراه پارامتراش اینجا بیاری.

  11. #11
    کاربر تازه وارد آواتار saeedvbm
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    Net
    پست
    74

    نقل قول: ذخیره عکس در sql

    دوست عزیز میشه کد درستو بذاری ، با تشکر

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار s.karim
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    119

    نقل قول: ذخیره عکس در sql

    اول یه پروسیجر درون sql میسازی مثل پروسیجر زیر:


    CREATE Procedure tv_Insert
    @img image = NULL


    As
    Begin
    Insert Into tv
    (img)
    Values
    (@img)

    End



    بعد کد خودت رو توی خط 20 ام اینطوری تصحیح می کنی:
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("tv_Insert", con);


  13. #13
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: ذخیره عکس در sql

    بسیار تکراری...

تاپیک های مشابه

  1. ذخیره عکس در sql server 2000
    نوشته شده توسط farideh_en در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 22 بهمن 1387, 06:59 صبح
  2. ذخیره عکس در sql server2000
    نوشته شده توسط farideh_en در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 24 شهریور 1387, 16:07 عصر
  3. ذخیره عکس در sql server
    نوشته شده توسط amirreyhaneh در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 05 بهمن 1385, 12:25 عصر
  4. ذخیره عکس در SQL Server
    نوشته شده توسط niloofar85 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 17 شهریور 1384, 08:38 صبح
  5. ذخیره عکس در SQL
    نوشته شده توسط sm در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 24 تیر 1383, 18:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •