نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: گزاشتن محدودیت تعداد برای این تکه کد

  1. #1

    گزاشتن محدودیت تعداد برای این تکه کد

    با سلام،

    این کد فایل های یه دایرکتوری منو تو یه صفحه دیگه لیست و لینک میکنه کسی میتونه کاری کنه فقط 10 تاش رو نشون بده به کاربر ؟

    <?php
    if ($handle = opendir('.')) {
    while (false !== ($file = readdir($handle))) {
    if ($file != "." && $file != "..") {
    $thelist .= '<li><a href="/zirnevis'.$file.'">'.$file.'</a></li>';
    }
    }
    closedir($handle);
    }
    ?>
    <font color="red">
    <ul><?php echo $thelist; ?></ul></font>

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    232

    نقل قول: گزاشتن محدودیت تعداد برای این تکه کد

    یه متغییر با مقدار 0 تعریف کنید.حالا داخل حلقه شرط متغییر بزرگتر از صفر رو هم اضافه کنید.(با &&)و هر بار متغییر رو یکی اضافه کنید.

  3. #3

    نقل قول: گزاشتن محدودیت تعداد برای این تکه کد

    میشه برام انجام بدید ؟:(

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    232

    نقل قول: گزاشتن محدودیت تعداد برای این تکه کد

    اگه بقیه کد مشکلی نداره پس این کار رو بکنید.
    .
    .
    .
    $counter = 0;
    while ((false !== ($file = readdir($handle))) && $conter < 10) {
    $counter = $counter + 1;
    .
    .
    .


    پ.ن:در پست اول یه اشتباه لفظی شد و گفتم متغییر رو بزرگتر از صفر بزنید.(البته اگه اونطوری بزنید باید شمارشگر رو ۱۰ قرار بدید و هربار یکی کم کنید که خیلی فرقی نداره :) )
    پ.ن۲: گذاشتن درست هستش نه گزاشتن.

تاپیک های مشابه

  1. محدودیت تعداد فیلد برای یک جدول چقدر است
    نوشته شده توسط sg.programmer در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 03 اسفند 1390, 23:19 عصر
  2. محدودیت تعداد فیلد برای یک جدول چقدر است
    نوشته شده توسط sg.programmer در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 29 بهمن 1390, 08:20 صبح
  3. سوال: لطفا برای بهتر شدن این تکه کد پیشنهاد بدید(زیاد سخت نیست!)
    نوشته شده توسط R_Rajaee_Rad در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 18 مرداد 1390, 18:21 عصر
  4. رفع محدودیت تعداد تگ برای کاربر در یک تاپیک
    نوشته شده توسط Felony در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 02 آذر 1389, 17:02 عصر
  5. سوال: ممنون میشم از کسی که این تکه کد رو برای من توضیح بده
    نوشته شده توسط saeedgharedaghi در بخش WPF
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 11 مهر 1389, 10:40 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •