نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: Select With Random

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار sina.lor.boy
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    کهگیلویه و بویر احمد =>> گچساران نصف جهان
    سن
    34
    پست
    78

    Question Select With Random

    دوستان سلام . من یه textbox رو split کردم . اگه بخوام یک ایتم رو به صورت راندم بگیرم به ای صورت :


    Dim Rna As New Random
    Rna.Next(splitedtext.Length)


    اما سوالم اینه که اگه بخوایم چنتا ایتم رو بگیریم چطور میشه ؟ مثلا به جای یه ایتم 5 ایتم به صورت راندوم انتخاب شه .

  2. #2

    نقل قول: Select With Random

    5 بار رندوم بزنید و چک کنید با قبلی ها برابر نباشه ...

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار sina.lor.boy
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    کهگیلویه و بویر احمد =>> گچساران نصف جهان
    سن
    34
    پست
    78

    نقل قول: Select With Random

    میخوام که اگه 10 تا ایتم داشته باشم اون 5 تا تکراری در نیاد . کد رو لطفا بدید

  4. #4

    نقل قول: Select With Random

    همچین چیزی میشه ...
    البته اگه رو دات نت 2 کار میکنین اون تیکه که linq استفاده کردم رو با یه حلقه انجام بدین ..

    Dim rnd As Random = New Random()
    Dim rand(5) As Integer
    For i As Integer = 0 To 4
    rand(i) = -1
    Next
    Dim myrand As Integer
    For i As Integer = 0 To 4
    myrand = rnd.Next(10)
    If (rand.Where(Function(x) x = myrand).ToArray().Length > 0) Then
    i = i - 1
    Else
    rand(i) = myrand
    End If


    Next

تاپیک های مشابه

  1. A SELECT statement that assigns a value to a variable must not be combined with data-retrieval opera
    نوشته شده توسط مهدی هادیان2 در بخش T-SQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 31 تیر 1391, 12:28 عصر
  2. Save a file with File Selection Dialog
    نوشته شده توسط devilboy09 در بخش دیگر زبان های اسکریپتی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 06 بهمن 1390, 11:49 صبح
  3. سوال: افزایش سرعت اجرای SELECT بصورت تصادفی (Random)
    نوشته شده توسط Jason.Bourne در بخش MySQL
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 19 فروردین 1389, 17:07 عصر
  4. سوال: انتخاب تصادفی رکوردها در SQL با رعایت اولویت Random Record with Priority
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 22 تیر 1387, 17:48 عصر
  5. select query with like
    نوشته شده توسط Easy_Systems در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 01 بهمن 1386, 21:38 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •