نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: خطا در Directory.GetFiles

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,026

    خطا در Directory.GetFiles

    با سلام
    من میخوام یه تیکه کد بنویسم عکس ها را همه پاک کنه
    خطای is denied. میده
            private void button1_Click(object sender, EventArgs e)        {
    DriveInfo[] allDrives = DriveInfo.GetDrives();
    foreach (DriveInfo d in allDrives)
    {
    //MessageBox.Show(d.Name);
    string[] ext = new string[2] { "*.jpg", "*.mp3" };
    foreach (string found in ext)
    {
    try
    {
    string[] extracted = Directory.GetFiles(d.Name, found.ToLower(), System.IO.SearchOption.AllDirectories);


    foreach (string file in extracted)
    {
    Console.WriteLine(file);
    }
    }
    catch { }
    }
    }
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار abbas.oveissi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    578

    نقل قول: خطا در Directory.GetFiles

    خب مگه این خطا به کد شما ربط داره؟احتمالا مشکل از سطح دسترسی هست

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,026

    نقل قول: خطا در Directory.GetFiles

    عزیز دل برادر هر چی سطح دسترسی یا غیره.
    فایل سیستمی مهم نیست برام
    فقط دچار خطا نکنه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار abbas.oveissi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    578

    نقل قول: خطا در Directory.GetFiles

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    عزیز دل برادر هر چی سطح دسترسی یا غیره.
    فایل سیستمی مهم نیست برام
    فقط دچار خطا نکنه
    خب منظورم این بود برنامتون را Run As Administrator بکنید تا ببینید این مشکل حل میشه یا نه.شاید اصن به اینی که من میگم ربط نداشته باشه.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,026

    نقل قول: خطا در Directory.GetFiles

    عزیز توی دیباگ این خطا میده هیچ ربطی نداره به گفته های شما

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Davidd
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    391

    نقل قول: خطا در Directory.GetFiles

    توي درايوها پوشه هاي سيستمي وجود داره كه حتي اگه ادمين هم باشي نميشه بازشون كرد مثل پوشه System volume information. راهش اينه كه پوشه هاي داخل درايو داخل ليست بريزي و يكي يكي توي اونا جستجو انجام بدي (البته توي try catch كه اگه نتونست پوشه رو بخونه، بره پوشه بعدي)
    من دقيقا همين كارو انجام دادم. توي امضام يه پروژه هست كه ميتوني دانلود كني. من ليست پوشه ها و زير پوشه ها رو داخل يه صف ميريزم و يكي يكي توي پوشه ها جستجو مي كنم (شبيه پيمايش سطحي درخت)

تاپیک های مشابه

  1. خطا Deployment failed because the FastDev assembly directory could not be created.
    نوشته شده توسط r_khan در بخش Android Studio
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 14 تیر 1393, 12:11 عصر
  2. سوال: مشکل Directory.GetFiles با اسامی فارسی
    نوشته شده توسط sepehr1014 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 16 مرداد 1392, 12:32 عصر
  3. سوال: Directory.GetFiles فایل های مخفی
    نوشته شده توسط fakhravari در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 27 خرداد 1392, 21:02 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 02 فروردین 1391, 23:42 عصر
  5. سوال: زمان در Directory.GetFiles
    نوشته شده توسط ehsan248 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 21 اردیبهشت 1389, 16:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •