نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: شمارش سطرهای چک خورده datagrid

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    آمل
    پست
    123

    Question شمارش سطرهای چک خورده datagrid

    من توی دیتاگرید ویو یه سری اطلاعات دارم ، یه ستون از نوع checkbox بهش اضافه کردم برای اینکه کاربر بتونه سطرهایی که میخواد رو انتخاب کنه .
    من می خوام که روی این رویه کد بنویسم . مثلاً هر سطری که تیک خورد یه دونه به مقدار i اضافه شه و اگه تیک برداشته شد از i یه دونه کم شه .
    این کدها رو توی کدوم قسمت از دیتاگرید باید بنویسم ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mz6488
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    قشم
    پست
    429

    نقل قول: شمارش سطرهای چک خورده datagrid

    سلام.فکر کنم ایونت cell_endEdit باشه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: شمارش سطرهای چک خورده datagrid

    نقل قول نوشته شده توسط 012132 مشاهده تاپیک
    من توی دیتاگرید ویو یه سری اطلاعات دارم ، یه ستون از نوع checkbox بهش اضافه کردم برای اینکه کاربر بتونه سطرهایی که میخواد رو انتخاب کنه .
    من می خوام که روی این رویه کد بنویسم . مثلاً هر سطری که تیک خورد یه دونه به مقدار i اضافه شه و اگه تیک برداشته شد از i یه دونه کم شه .
    این کدها رو توی کدوم قسمت از دیتاگرید باید بنویسم ؟
    یه حلقه با شرط اینکه ستون چک باکس چک شده باشه و شمارش سطر ها


    for (i = 0; i <= dataGridView1.RowCount - 1; i++){
    if (Convert.ToBoolean(dataGridView1.Rows[i].Cells["chkcol"].Value) == true)
    {
    ++count;
    }
    textBox1.Text = count.ToString();
    }


    ویا اینکه :

    اندیس سطر های چک شده رو بریز توی یه لیست ، بعد آیتمهای لیست رو بشمار

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    آمل
    پست
    123

    نقل قول: شمارش سطرهای چک خورده datagrid

    دوست عزیز این کار زیاد برام کاربردی نیست . چون اولاً حتماً بعد از تیک زدن یا برداشتن ، حتماً باید روی یک ردیف دیگه از دیتاگرید کلیک کنیم تا مقدار ثبت بشه ، بعدشم اگه از قبل تیک خورده باشه و یک بار تیکو برداریم و دوباره بزنیم ، به مقدار هی اضافه میشه . سوماً می خوام کاربر نتونه بیش از 5 ردیف رو تیک بزنه ، تیک زدن هم آنی باشه ، مثل checkbox های معمولی ، به حض اینکه روش کلیک شد ، تیک زده بشه و اگه شرطی وجود داشت ، در همون لحظه نشون بده
    این روشی که شما اشاره کردید ، برای من اصلاً کاربردی نیست .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار یونس ابراهیمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    کوهدشت
    سن
    42
    پست
    195

    نقل قول: شمارش سطرهای چک خورده datagrid

    اینم جواب سوال شما


    using System;
    using System.Windows.Forms;

    namespace WindowsFormsApplication8
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private int getCheckRows(){
    int result = 0;

    for (int rowCounter = this.dataGridView1.Rows.Count -1; rowCounter >=0; rowCounter--)
    {
    if (Convert.ToBoolean(this.dataGridView1.Rows[rowCounter].Cells[1].Value) == true)
    {
    result++;
    }
    }
    return result;
    }

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    this.dataGridView1.Rows.Add("Siavash", true);
    this.dataGridView1.Rows.Add("Soroush", false);
    this.dataGridView1.Rows.Add("Amin", false);
    this.dataGridView1.Rows.Add("siavash", true);
    this.dataGridView1.Rows.Add("Siavash", true);
    this.dataGridView1.Rows.Add("Soroush", false);
    this.dataGridView1.Rows.Add("Amin", false);
    this.dataGridView1.Rows.Add("siavash", true);

    this.label1.Text = getCheckRows().ToString();
    }

    private void dataGridView1_CellBeginEdit(object sender, DataGridViewCellCancelEventArgs e)
    {
    int count = this.getCheckRows();
    if (count > 4 && Convert.ToBoolean(this.dataGridView1.CurrentCell.V alue) == false)
    {
    e.Cancel = true;
    }
    }

    private void dataGridView1_CurrentCellDirtyStateChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    if (dataGridView1.IsCurrentCellDirty)
    {
    this.dataGridView1.CommitEdit(DataGridViewDataErro rContexts.Commit);
    }
    }

    private void dataGridView1_CellValueChanged(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    int countRowChecked = getCheckRows();
    this.label1.Text = countRowChecked.ToString();
    }
    }
    }



    منبع :www.w3-farsi.com

تاپیک های مشابه

  1. سوال: شمارش سطرهای تیک خورده در گریدویو
    نوشته شده توسط helia64 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 29 مرداد 1391, 23:22 عصر
  2. آموزش: شمارش سطرهای چند جدول
    نوشته شده توسط Yousha در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 01 اسفند 1389, 17:40 عصر
  3. سوال: شمارش سطرهای جدول با جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط mohan21 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 02 مهر 1389, 14:31 عصر
  4. گزارش گیری از سطرهای انتخاب شده DataGrid دیگر
    نوشته شده توسط MissDelphi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 25 دی 1386, 13:43 عصر
  5. تغییر رنگ در سطرهای خاص از Datagrid
    نوشته شده توسط gh_fereydonpoor در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 09 اردیبهشت 1384, 05:47 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •