نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: لود آخرین رکورد ثبت شده در دیتابیس توسط SQLDataReader در معماری سه لایه

  1. #1

    لود آخرین رکورد ثبت شده در دیتابیس توسط SQLDataReader در معماری سه لایه

    سلام دوستانمیخوام اطلاعات آخرین رکورد ثبت شده رو بریزم داخل تکست باکس .اما نمیدونم مشکل از کجاست .کدها رو بصورت کامل میذارم

    //DBBASE :
    public class DBBase
    {
    private static SqlCommand _command;
    private static SqlDataReader _dataReader;

    protected static SqlCommand Command
    {
    get { return _command; }
    set { _command = value; }
    }
    protected static SqlDataReader DataReader
    {
    get { return _dataReader; }
    set { _dataReader = value; }
    }

    }

    //DBCUSTOMER :
    public CustomerSet Select_Last_Customer(Customer CurrentCustomer)
    {
    Command = new SqlCommand("sp_LastCustomer_Select", Connection);
    Command.CommandType = System.Data.CommandType.StoredProcedure;
    Customer LastCustomer = new Customer();
    Connection.Open();
    DataReader = Command.ExecuteReader();
    if (DataReader.Read())
    {
    LastCustomer.id = int.Parse(DataReader["id"].ToString());
    LastCustomer.fname = DataReader["fname"].ToString();
    }
    DataReader.Close();
    Connection.Close();
    return LastCustomer;
    }

    //BUSINESS CUSTOMER :
    public CustomerSet Select_Last_Customer(Customer TempCustomer)
    {
    return ((new DBCustomer()).Select_Last_Customer(TempCustomer));
    }

    //UI:
    public void LoadDataTotxtCustomerFullName(Customer LastCustomer)
    {
    CustomerSet ShowLastCustomer = new CustomerSet();
    ShowLastCustomer = (new BusinessCustomer().Select_Last_Customer(LastCustom er));
    txtLastCustomerName.Text = ShowLastCustomer.ToString();
    }

    private void frmPhotoReg_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    Customer ShowLastCustomer = new Customer();
    txtLastCustomerName.Text = LoadDataTotxtCustomerFullName(ShowLastCustomer);
    }


    //STOREPROCEDURE:
    ALTER procedure [dbo].[sp_LastCustomer_Select]
    (
    @Error bit out
    )
    as
    begin
    select fname,id from tblCustomers
    where id = (select MAX(id) from tblCustomers)
    set @Error=@@ERROR;
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : پنج شنبه 26 تیر 1393 در 13:17 عصر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: لود آخرین رکورد ثبت شده در دیتابیس توسط SQLDataReader در معماری سه لایه

    سلام.
    لطفا اول بفرمایید کجا مشکل دارید؟
    به خطا بر می خورید؟ کدوم قسمت؟
    نتیجه مورد نظر رو نمی گیرید؟
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  3. #3

    نقل قول: لود آخرین رکورد ثبت شده در دیتابیس توسط SQLDataReader در معماری سه لایه

    یک ردیف به table اضافه کن از نوع identi که از یک شروع بشه و یکی یکی بره بالا...
    بعد برای نمایش آخرین دیتا رو بر اساس شماره ردیف بصورت نزولی (DESC) مرتب کن... حالا datagridview1.rows[0].cell[x].value.tostrig(); v میتونی استفاده کنی...و میتونی از دستور select top 1 در query استفاده کنی که فقط سطر اول رو برگشت بده...

تاپیک های مشابه

  1. نمایش آخرین رکورد ذخیره شده در دیتابیس
    نوشته شده توسط hadiM18 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 09 مرداد 1398, 19:06 عصر
  2. سوال: آخرین رکورد ثبت شده در دیتابیس
    نوشته شده توسط sasanazizi2 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 23 مرداد 1392, 18:37 عصر
  3. سوال: پیدا کردن آخرین رکورد ثبت شده از یک جنس خاص
    نوشته شده توسط f_g1348 در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 11 فروردین 1389, 22:55 عصر
  4. آخرین رکورد ثبت شده توسط کاربر در بانک رو چطور پیدا کنم
    نوشته شده توسط محمد دادودنیا در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 19 بهمن 1388, 23:01 عصر
  5. سوال: نشان دادن آخرین رکورد ثبت شده
    نوشته شده توسط ITST-1 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 08 تیر 1387, 12:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •