نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چگونه یک دستور برای کلاینت بفرستیم و کلاینت آن را اجرا کند؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    پست
    44

    Post چگونه یک دستور برای کلاینت بفرستیم و کلاینت آن را اجرا کند؟

    سلام دوستان
    من دارم برنامه ای مینویسم به صورت کلاینت و سروری که میخوام در اون وقتی سرور دکمه Lock را زد کلاینت من بتونه خودش رو قفل کنه و برعکس اگه unlock رو زد همین اتفاق بیفتد. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

  2. #2

    نقل قول: چگونه یک دستور برای کلاینت بفرستیم و کلاینت آن را اجرا کند؟

    با سلام.
    کافیه که شما فقط کلمه Lock یا unlock رو از سریق سوکت از سرور به کلاینت ارسال کنید. در سمت کلاینت هم وقتی که دارید محتوای سوکت رو می خونید مثل زیر عمل کنید:


    if (content == "Lock")
    {
    client.Lock();
    }
    else if (content == "unlock")
    {
    client.unlock();
    }
    else if (content == sth)
    {
    do sth else;
    }


    یا علی.

  3. #3

    نقل قول: چگونه یک دستور برای کلاینت بفرستیم و کلاینت آن را اجرا کند؟

    میتونید یه سری کلمات رو در سمت client به صورت رمز گذاری شده بزارید که وقتی سرور اونارو فرستاد کلاینت معادل اون دستوراتو اجرا کنه.
    موفق باشی.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار omid nasri
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    تهران - کارگر شمالی
    پست
    385

    نقل قول: چگونه یک دستور برای کلاینت بفرستیم و کلاینت آن را اجرا کند؟

    برای ارسال کد می تونی سوکت رو معرفی کنی و همان گونه دوستمون گفت متن رو کد گذاری کنی و ارسال کنی ، در سرور متن خونده میشه و توسط کلاس Process می تونی عملیات خودت رو انجام بدی این گونه کار ها بیشتر در هک مورد استفاده قرار می گیرد.اگه خواستی نمونه بهت بدم بهم پخ بده.فقط توجه داشته باش که در سوکت پروگرمینگ خطا خیلی وجود داره برای مثال :

    اول اگه کلاینت اجرا شود با خطا مواجه میشی ... این کمترین خطا بود سعی کن اول پروژه رو روی کاغذ بنویسی.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: استفاده از Stimulsoft Reports.Web for MVC برای طراحی گزارش سمت کلاینت
    نوشته شده توسط M-HONARMAND در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 31 مرداد 1391, 20:50 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 19 خرداد 1391, 13:13 عصر
  3. سوال: چه چیزهایی برای راه اندازی سیستم کلاینت احتیاج است؟
    نوشته شده توسط antisocial در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 13 شهریور 1389, 12:21 عصر
  4. سوال: کمک برای برنامه چند کاربره کلاینت سرور و شناخت هر کلاینت
    نوشته شده توسط مبین رنجبر در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 01 شهریور 1388, 13:57 عصر
  5. سوال: کامپوننتی برای update شدن همه کلاینت ها؟
    نوشته شده توسط AlirezaBahredar در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 02 مرداد 1387, 13:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •