نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل محاسبه عبارت زیر چیست؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    96

    مشکل محاسبه عبارت زیر چیست؟

    مشکل محاسبه دستور زیر چیست

    Int64 x=Int64.Parse(Math.Round((double)(36*(94137/72))).ToString());

    اگر محاسبه با C#‎‎ انجام شود عدد 47052 نمایش داده می شود که اشتباه است و عدد باید 47068 باشد.
    مشکل از کجاست؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    پونک
    سن
    42
    پست
    490

    نقل قول: مشکل محاسبه عبارت زیر چیست؟

    بجای ۹۴۱۳۷ بزار ۹۴۱۳۷.۰ و بجای ۷۲ هم ۷۲.۰

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    96

    نقل قول: مشکل محاسبه عبارت زیر چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط elec60 مشاهده تاپیک
    بجای ۹۴۱۳۷ بزار ۹۴۱۳۷.۰ و بجای ۷۲ هم ۷۲.۰
    متشکرم ولی می خواهم بدانم علت این مشکل چیست؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار abbas.oveissi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    578

    نقل قول: مشکل محاسبه عبارت زیر چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi2004171 مشاهده تاپیک
    متشکرم ولی می خواهم بدانم علت این مشکل چیست؟
    در سی شارپ زمانی تقسیم به عنوان تقسیم اعشاری حساب میشود که حداقل یکی از طرفین تقسیم عدد اعشاری باشند.چون شما دو طرف تقسیم عدد صحیح دارید ، سی شارپ اینو به عنوان تقسیم عدد صحیح حساب میکند و در نتیجه محاسبات شما اشتباه میشود.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با محاسبه عبارت پسوندی
    نوشته شده توسط sahar_2010 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 20 دی 1390, 23:28 عصر
  2. محاسبه عبارت ریاضی در Delphi
    نوشته شده توسط babako در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 30 اردیبهشت 1385, 06:36 صبح
  3. محاسبه عبارت infix
    نوشته شده توسط ali hashemi در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 23 فروردین 1384, 18:57 عصر
  4. مشکل محاسبه SUM در صورت صفر بودن مقدار
    نوشته شده توسط nasr در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 03 دی 1383, 13:33 عصر
  5. مشکل این عبارت SQL چیه ؟
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 12 مهر 1383, 13:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •