نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: یه مشکل...

  1. #1

    متغیر از نوع HatchStyle و enumeration

    من یه رشته مثل "Cross" دارم و میخوام یه متغیر از نوع HatchStyle رو به object ای که در enumeration این نوع قرار داره set کنم .
    چه جوری میشه؟

    با تشکر.
    آخرین ویرایش به وسیله M.GhanaatPisheh : یک شنبه 12 شهریور 1385 در 20:15 عصر

  2. #2
    بابا دمتون گرم ، فاروم رو رو سفید کردید!
    این مشکل جدیه هاااا!

  3. #3
    سلام

    من منظور شما رو متوجه نمی شم یعنی میخواید بجای اینکه HatchBrush شما رنگی باشه از این رشته استفاده کنه درسته؟

    البته زیاد روی من حساب نکنید چون تازه شروع کردم به یادگیری سی شارپ :oops:

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    ایران - تهران - تهران پارس
    پست
    237
    سلام
    من یه Eunm دارم مثل این

    private Shape S;
    enum Shape
    {
    Rectangle,
    Circle
    }
    public Shape ShapeOption
    {
    get
    {
    return this.S;
    }
    set
    {
    this.S = value;
    }
    }

    حالا اگه بخوام ویژگیShapeOption رو مقدار دهی کنم این کارو میکنم

    this.ShapeOption = this.Shape.Rectangle;

    اگر مقاله های آقای نصیری رو هم بخونین خیلی بهتون کمک میکنه

  5. #5

    Ourekka, Ourekka!!!!

    بله دوستان ، بالا خره خودم جواب رو پیدا کردم!

    HatchStyle style = (HatchStyle)Enum.Parse(HatchStyle, "Cross"); //It Works

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •