نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: کپی کردن یک فایل

  1. #1

    کپی کردن یک فایل

    سلام
    یک سوال ؟
    چگونه می توان با نوشتن کد یک فایل را بطور خودکار در قسمتی از کامپیوتر ( مثلا درایو D ) کپی کرد ؟
    متشکرم .

  2. #2
    System.IO.File.Copy(string sourceFileName, string destFileName, bool overwrite);

  3. #3
    از لطف شما متشکرم ؟!!

    پس سوالات را در کجا باید مطرح کرد ؟؟؟؟؟؟

  4. #4
    منظورت چیه؟

  5. #5
    من یک سوال پرسیدم فکر میکنم جای سوال هم همین جا باشد اگر اشتباه میکنم بفرمایید
    تا تغییر مکان بدهم .
    اگر جواب سوال من را بدهید ممنون می شوم .

  6. #6
    از لطف ومرحمت شما ممنون .

    ببخشید من متوجه جواب نشده بودم . عذر می خواهم . موفق باشید .

  7. #7
    ;(System.IO.File.Copy(string sourceFileName, string destFileName, bool overwrite
    که ممکنه خطاهایی(اسثثنا) در زمان اجرا به وجود بیان
    1-اجازه دسترسی به این فایل را نداشته باشید access is denied باشد
    UnauthorizedAccessException اتفاق می افتد
    2-پارامترها شامل کارکترهای غیر مجاز باشد
    ArgumentException
    اتفاق می افتد
    3-پارامترها بیشتر از طولی باشد که سیستم انرا می شناسد
    PathTooLongException
    اتفاق می افتد
    4-مسیر اشتباه باشد (مثلا ادرس درایوِِِیی که وجود ندارد)
    DirectoryNotFoundException
    اتفاق می افتد
    5-فایل پیدا نشود
    FileNotFoundException
    اتفاق می افتد
    6-فایل قبلا موجود باشد یا اشکالی در سیستم فایلی به وجود بی اید
    IOException
    اتفاق می افتد
    7-فایل مبدا و مقصد فرمتهای متفاوت داشته باشند
    NotSupportedException
    اتفاق می افتد

  8. #8
    دوست من mostafa.vahab، ما اینجا ماهی به کسی نمی‏دیم. ماهیگیری یاد میدیم.

  9. #9
    پوزش می طلبم اقای میر مصطفی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •