نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: جستجو و جدا نمودن 10 عدد بزرگ از همه در بین 100 عدد

  1. #1

    Question جستجو و جدا نمودن 10 عدد بزرگ از همه در بین 100 عدد

    سلام دوستان راستش یه سوال شاید خیلی ساده داشته باشم ولی توش موندم که چطوری از بین 100 عدد 10 عددی که از بقیه بزرگترند رو پیدا کنم.

    پیدا کردن یک عدد (بزرگترین عدد) کاری نداره با تابع Match.Max بدست میاد ولی اینکه مثلا 10 عدد بزرگ رو از بین 100 جدا کنم را نمیدونم ؟؟!!!!
    دوستان ممنون میشم کد بذارید

  2. #2

    نقل قول: جستجوی و جدا نمودن 10 عدد بزرگ از همه در بین 100 عدد

    SELECT TOP 10 column_name(s) FROM table_name
    ORDER BY column_name(s) DESC

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار abbas.oveissi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    578

    نقل قول: جستجو و جدا نمودن 10 عدد بزرگ از همه در بین 100 عدد

    نقل قول نوشته شده توسط 20temp مشاهده تاپیک
    سلام دوستان راستش یه سوال شاید خیلی ساده داشته باشم ولی توش موندم که چطوری از بین 100 عدد 10 عددی که از بقیه بزرگترند رو پیدا کنم.

    پیدا کردن یک عدد (بزرگترین عدد) کاری نداره با تابع Match.Max بدست میاد ولی اینکه مثلا 10 عدد بزرگ رو از بین 100 جدا کنم را نمیدونم ؟؟!!!!
    دوستان ممنون میشم کد بذارید
    اگر منظورتون داخل دیتابیس بود،از روش دوستمون jafarpalideh برید.
    اگر عدد ها در لیست یا آرایه اینا هست از روش زیر استفاده کنید :
                //list e adad haa ke masalan mitoonan tooye array bashan ya list 
    int[] arr = new int[] { 3, 4, 1, 4, 56, 2, 3, 5, 7, 57, 23 };
    //iin khat dastooor ba estefade az Linq adad haro nozooolii moratab mikone va 5 tasho bar migardoone
    var top5int= (from i in arr orderby i descending select i).Take(5);
    //inja ham namyesh dade mishan
    foreach(var i in top5int)
    {
    Console.WriteLine(i);
    }

تاپیک های مشابه

  1. نمایش دو عدد بزرگتر از همه از بین 100 عدد صحیح
    نوشته شده توسط Iman7228 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 29 آذر 1389, 00:09 صبح
  2. برنامه بدست آوردن فاکتوریل یک عدد بزرگ
    نوشته شده توسط سحر در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 09 بهمن 1386, 23:23 عصر
  3. خلاصه کردن یک عدد بزرگ
    نوشته شده توسط iran_ahvaz_sm در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 13 اسفند 1384, 19:57 عصر
  4. ضرب دو عدد بزرگ
    نوشته شده توسط shr6557 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 09 اسفند 1384, 21:45 عصر
  5. [B][/B]به چه طریق می توان بین چند عدد جستجو کرد ?
    نوشته شده توسط M * M * A در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 16 بهمن 1384, 10:19 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •