نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: 2 سوال درباره فرمی که با استفاده از روش MVC5 Contoroler With views/ using Entityframework ساخته شده

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    Question 2 سوال درباره فرمی که با استفاده از روش MVC5 Contoroler With views/ using Entityframework ساخته شده

    می خواستم بدونم چرا وقتی خودم کد می نویسم و کنترل رو می سازم این کد ها رو نمی نویسم اما درست هم کار می کنه.
    اما با روش بالا که خودش برای کنترل و ویو رو می سازه کد های زیر رو میزاره؟

    public ActionResult Details(Guid? id)
    {
    if (id == null)
    {
    return new HttpStatusCodeResult(HttpStatusCode.BadRequest); /// این خط کد یعنی چی؟؟ و چی کار می کنه؟
    }
    Posts posts = db.Postses.Find(id);
    if (posts == null)
    {
    return HttpNotFound();/// این خط کد یعنی چی؟؟ و چی کار می کنه؟
    }
    return View(posts);
    }




    و

    public ActionResult Create([Bind(Include="ID,Title,Text")] Posts posts)// چرا از bind استفاده می کنه؟؟؟
    ,

  2. #2

    نقل قول: 2 سوال درباره فرمی که با استفاده از روش MVC5 Contoroler With views/ using Entityframework

    دستور HttpStatusCodeResult کد وضعیت پیام Http رو به بروزر کاربر برگشت میشده. استاندارد اینه که همیشه باید این کد رو به کاربر برگردانید. اما عملا خیلی وقتها پیاده سازی نمیشود. مثلا پیام 404 یعنی صفحه یافت نشد. یا 500 یعنی خطای سرور و ...

    دستور HttpNotFound هم همون بالایی هست فقط مستقیما 404 رو به کاربر بر میگردونه ، ضمن اینکه صفحه ی مربوط به Error 404 را که در Web.config تنظیم کرده اید رو به کاربر نمایش میده.

    از دستور Bind زمانی استفاده میشه که شما همه ی فیلدهایی که از کاربر دریافت می کنید را نمیخواهید. ممکن است مدل پست شامل 10 فیلد باشد ولی برای شما فقط همین 3 فیلد در اینجا لازم باشد. دریافت اطلاعاتی که نیازی به آن ندارید یک حفره ی امنیتی ایجاد میکند. هکر ها با ابزار زیادی می توانند اطلاعات فرم ارسالی به سرور را تغییر دهند و این میتواند مخرب باشد.

    روش بهتر این است که همیشه از ViewModel برای کارهای مختلف استفاده کنید و هیچوقت فیلدهایی که لازم نیست را به کاربر ارسال و دریافت نکنید. کمترین ضررش اینه که هکرها می توانند ساختار بانک اطلاعاتی شما را به راحتی کشف کنند که کمک بزرگی به آنها می کند.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: سوال درباره موس کلیکینگ با استفاده از C#‎
    نوشته شده توسط wizard10 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 18 خرداد 1393, 16:29 عصر
  2. مبتدی: استفاده از Sql Membership Provider همراه با جداول دستی ساخته شده
    نوشته شده توسط Hamid2547 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 12 فروردین 1391, 18:56 عصر
  3. سوال درباره سایز صفحه و استفاده از تابع
    نوشته شده توسط baran_mehr در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 23 فروردین 1387, 21:30 عصر
  4. چند سوال درباره استفاده از بهترین بانک اطلاعاتی در دلفی
    نوشته شده توسط MOHSEN731 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 26 فروردین 1384, 02:40 صبح
  5. یک سوال درباره اسکریپت فارسی نویسی استفاده شده در این سایت
    نوشته شده توسط a_roshanfekr2 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 23 اسفند 1383, 15:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •