نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکلی اعصاب خورد کن در pdo

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار esy2012
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    خونه هستم
    پست
    63

    Unhappy مشکلی اعصاب خورد کن در pdo

    با سلام و عرض خسته نباشید محضر اساتید محترم


    بخشید من یه مشکلی دارم در بخش pdo که زمین و زمان رو به هم زدم نتونستم جوابش رو پیدا کنم ممنون میشم راهنماییم کنید

    بنده در یک فایل این کد هارو اضافه کردم و در فرم لاگین این کد هارو اینکلود کردم (تست هم کردم که کانک شده یا نه کانکت میشه)
    <?php


    $servername="localhost";
    $dbname="PDO";
    $username="root";
    $password="";
    $dsn="mysql:host=$servername;dbname=$dbname";
    try{
    $connect=new PDO($dsn,$username,$password);
    return $connect;
    }
    catch(PDOException $error)
    {
    echo "Error in connect";
    exit();
    }

    ?>



    بعد در فرم لاگین این دستوراات رو زدم

    <?php
    include "./object/main.php";
    ?>
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>login</title>
    </head>


    <body>
    <?php
    $sql="SELECT COUNT(*) FROM `tbl_user` WHERE `user` = ? AND `pass` = ? ";
    $result = $connect-> prepare($sql);
    $result -> bindValue(1,$_post['UserName']);
    $result -> bindValue(2,$_post['Password']);
    $result->execute();
    $num=$result->fetchColumn();
    if($num==1)
    {
    echo "وصل شد";
    }

    ?>
    <form id="form1" name="form1" method="post" action="">
    <p>
    <label for="cs">UserName</label>
    <input type="text" name="UserName" id="UserName" />
    </p>
    <p>
    <label for="cs2">Password</label>
    <input type="text" name="Password" id="Password" />
    </p>
    <p>
    <input name="login" type="submit" id="login" value="login" />
    </p>
    </form>
    <p>&nbsp;</p>
    <p>&nbsp;</p>
    </body>
    </html>

    الان مشکل من اینجاست که توی هر آموزشی که دیدم وقتی در قسمت $connect-> prepare کد رو که مینویسن خود دریمویور prepare رو میاره ولی در سیستم من بجز pg_prepare چیز دیگه ای نمیاره و همچنین bindValue رو اصلا نمیشناسه و خواستم از parametr استفاده کنم اونم نشناخت فقط اینو آورد در لیستش pg_parameter_status

    به نظر شما مشکل در کجاست ؟

  2. #2

    نقل قول: مشکلی اعصاب خورد کن در pdo

    نقل قول نوشته شده توسط esy2012 مشاهده تاپیک
    با سلام و عرض خسته نباشید محضر اساتید محترم


    بخشید من یه مشکلی دارم در بخش pdo که زمین و زمان رو به هم زدم نتونستم جوابش رو پیدا کنم ممنون میشم راهنماییم کنید

    بنده در یک فایل این کد هارو اضافه کردم و در فرم لاگین این کد هارو اینکلود کردم (تست هم کردم که کانک شده یا نه کانکت میشه)
    <?php


    $servername="localhost";
    $dbname="PDO";
    $username="root";
    $password="";
    $dsn="mysql:host=$servername;dbname=$dbname";
    try{
    $connect=new PDO($dsn,$username,$password);
    return $connect;
    }
    catch(PDOException $error)
    {
    echo "Error in connect";
    exit();
    }

    ?>



    بعد در فرم لاگین این دستوراات رو زدم

    <?php
    include "./object/main.php";
    ?>
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>login</title>
    </head>


    <body>
    <?php
    $sql="SELECT COUNT(*) FROM `tbl_user` WHERE `user` = ? AND `pass` = ? ";
    $result = $connect-> prepare($sql);
    $result -> bindValue(1,$_post['UserName']);
    $result -> bindValue(2,$_post['Password']);
    $result->execute();
    $num=$result->fetchColumn();
    if($num==1)
    {
    echo "وصل شد";
    }

    ?>
    <form id="form1" name="form1" method="post" action="">
    <p>
    <label for="cs">UserName</label>
    <input type="text" name="UserName" id="UserName" />
    </p>
    <p>
    <label for="cs2">Password</label>
    <input type="text" name="Password" id="Password" />
    </p>
    <p>
    <input name="login" type="submit" id="login" value="login" />
    </p>
    </form>
    <p>&nbsp;</p>
    <p>&nbsp;</p>
    </body>
    </html>

    الان مشکل من اینجاست که توی هر آموزشی که دیدم وقتی در قسمت $connect-> prepare کد رو که مینویسن خود دریمویور prepare رو میاره ولی در سیستم من بجز pg_prepare چیز دیگه ای نمیاره و همچنین bindValue رو اصلا نمیشناسه و خواستم از parametr استفاده کنم اونم نشناخت فقط اینو آورد در لیستش pg_parameter_status

    به نظر شما مشکل در کجاست ؟
    درود.

    آیا شما اروری دریافت می کنید؟؟

    اگر دریافت می کنید اون رو بذارید.

    محمد.

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار esy2012
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    خونه هستم
    پست
    63

    نقل قول: مشکلی اعصاب خورد کن در pdo

    یه اروری که میده این هست

    Warning: PDOStatement::execute(): SQLSTATE[HY093]: Invalid parameter number: parameter was not defined in C:\wamp\www\pdo\login.php on line 17

    که مربوط به این کده
    $result->execute();

  4. #4

    نقل قول: مشکلی اعصاب خورد کن در pdo

    کد زیر رو اجرا بگیرید

    $username = isset($_POST['UserName'])?$_POST['username']:null;
    $password = isset($_POST['Password'])?$_POST['Password']:null;


    if ($username != null && $password != null) {
    $sql = "SELECT COUNT(*) FROM `tbl_user` WHERE `user` = ? AND `pass` = ? ";
    $result = $connect->prepare($sql);
    $result->execute(array($username, $password));
    $num = $result->fetchColumn();
    if ($num == 1) {
    echo "وصل شد";
    }
    }

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار esy2012
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    خونه هستم
    پست
    63

    نقل قول: مشکلی اعصاب خورد کن در pdo

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد۶۶ مشاهده تاپیک
    کد زیر رو اجرا بگیرید

    $username = isset($_POST['UserName'])?$_POST['username']:null;
    $password = isset($_POST['Password'])?$_POST['Password']:null;


    if ($username != null && $password != null) {
    $sql = "SELECT COUNT(*) FROM `tbl_user` WHERE `user` = ? AND `pass` = ? ";
    $result = $connect->prepare($sql);
    $result->execute(array($username, $password));
    $num = $result->fetchColumn();
    if ($num == 1) {
    echo "وصل شد";
    }
    }

    دوست عزیز واقعا نمیدونم چجوری ازتون تشکر کنم ، خدا عاقبت بخیرتون کنه

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار esy2012
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    خونه هستم
    پست
    63

    نقل قول: مشکلی اعصاب خورد کن در pdo

    ببخشید من چرا نمیتونم با $_post ارتباط برقرار کنم مثلا این کد

    if(isset($_post['login']))


    وقتی این دستور رو به اول دستورات بالا اضافه می کنم کلا کدها اجرا نمیشه

    <?php
    if(isset($_post['login']))
    {
    $username = isset($_POST['username'])?$_POST['username']:null;
    $password = isset($_POST['password'])?$_POST['password']:null;
    if(empty($username)||empty($password))
    {
    echo "کادر متن خالی می باشد";
    }
    $sql="SELECT COUNT(*) FROM `tbl_user` WHERE `user` = :username AND `pass` = :password ";
    $result = $connect-> prepare($sql);
    $result->execute(array(":username"=>$username,":password"= >$password));
    $num=$result->fetchColumn();
    if($num==1)
    {
    echo "وصل شد";
    }
    }
    ?>

  7. #7

    نقل قول: مشکلی اعصاب خورد کن در pdo

    باید حروف بزرگ باشه. چون POST و GET جزو متغیرهای از قبل تعریف شده هست predefined variable . وقتی شما $_POST مینویسید php آماده هست برای گرفتن مقدار post که برای این صفحه اومده ولی وقتی $_post مینویسید اون رو یک متغیر عادی تعریف شده توسط کاربر میدونه و کار خاصی روش انجام نمیده. متغیرهای از قبل تعریف شده رو یه دور مطالعه کنید
    http://php.net/manual/en/reserved.variables.php


    نقل قول نوشته شده توسط esy2012 مشاهده تاپیک
    ببخشید من چرا نمیتونم با $_post ارتباط برقرار کنم مثلا این کد

    if(isset($_post['login']))


    وقتی این دستور رو به اول دستورات بالا اضافه می کنم کلا کدها اجرا نمیشه

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار esy2012
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    خونه هستم
    پست
    63

    نقل قول: مشکلی اعصاب خورد کن در pdo

    خیلی ممنونم

    اخه من سی شارپ کار می کردم الان اومدم سمت برنامه نویسی اوپن سورس برا همین همه چیزم به هم ریخته

  9. #9

    نقل قول: مشکلی اعصاب خورد کن در pdo

    نقل قول نوشته شده توسط esy2012 مشاهده تاپیک
    خیلی ممنونم

    اخه من سی شارپ کار می کردم الان اومدم سمت برنامه نویسی اوپن سورس برا همین همه چیزم به هم ریخته
    درود

    ببخشید ولی فکر نکنم ربطی به اوپن سورس داشته باشه .

    این مربوط به syntax زبان php هست. هر زبانی یه syntax داره. که حالا php رو بزرگ کوچیکی حروف حساس هست.

    یه جایی خوندم بازو نوشته بود من با اوپن سورس بخوام یه چیزی درست کنم باید 50 تا کار انجام بدم اما با ابزار مایکروسافت تو 1 دقیقه!!!واقعا به سطح دانششون میبالیدم که چقدر اطلاعات دارن

    محمد.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: یه مشکل کوچک اما اعصاب خورد کن!
    نوشته شده توسط R_Rajaee_Rad در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 19 آذر 1391, 19:20 عصر
  2. سوال: یک مشکل اعصاب خورد کن با منو!!!
    نوشته شده توسط ariyanna در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 22 خرداد 1390, 09:34 صبح
  3. یک اررور اعصاب خورد کن
    نوشته شده توسط eyes_shut_number1 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 21 آبان 1386, 13:31 عصر
  4. یه اررور اعصاب خورد کن
    نوشته شده توسط khomar در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 13
    آخرین پست: چهارشنبه 29 شهریور 1385, 21:42 عصر
  5. مشکلی اعصاب خرد کن با mySQL
    نوشته شده توسط Mohammad Minaei در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 05 تیر 1384, 19:24 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •