نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: نمایش عکس با کلیک بر روی datagrid

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار saeedvbm
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    Net
    پست
    74

    نمایش عکس با کلیک بر روی datagrid

    این کد عکس رو وقتی که کلیک میکنی روی گرید ویو نشون میده ، مشکلم اینه که شرطش id =1 من میخوام id مساوی رکورد انتخابی باشه
    SqlDataAdapter dataAdapter = new SqlDataAdapter(new SqlCommand("SELECT image FROM img WHERE id=1 ", sc));
    DataSet dataSet = new DataSet();
    dataAdapter.Fill(dataSet);

    if (dataSet.Tables[0].Rows.Count == 1)
    {
    Byte[] data = new Byte[0];
    data = (Byte[])(dataSet.Tables[0].Rows[0]["image"]);
    MemoryStream mem = new MemoryStream(data);
    myPictureBox.Image = Image.FromStream(mem);

    }
    اساتید اگه کمک کنن ممنون میشم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: نمایش عکس با کلیک بر روی دیتا گرید

    نقل قول نوشته شده توسط saeedvbm مشاهده تاپیک
    این کد عکس رو وقتی که کلیک میکنی روی گرید ویو نشون میده ، مشکلم اینه که شرطش id =1 من میخوام id مساوی رکورد انتخابی باشه
    SqlDataAdapter dataAdapter = new SqlDataAdapter(new SqlCommand("SELECT image FROM img WHERE id=1 ", sc));
    DataSet dataSet = new DataSet();
    dataAdapter.Fill(dataSet);

    if (dataSet.Tables[0].Rows.Count == 1)
    {
    Byte[] data = new Byte[0];
    data = (Byte[])(dataSet.Tables[0].Rows[0]["image"]);
    MemoryStream mem = new MemoryStream(data);
    myPictureBox.Image = Image.FromStream(mem);

    }
    اساتید اگه کمک کنن ممنون میشم
    می تونی فیلد عکس رو از گرید بخونی و توی قاب عکس نمایش بدی
    با این وجود جواب سوالتون بایستی یه همچی چیزی باشه

    foreach (DataGridViewRow row in dataGridView1.SelectedRows)            {
    int ID =int.Parse( row.Cells[0].Value.ToString());
    SqlDataAdapter dataAdapter = new SqlDataAdapter(new SqlCommand("SELECT image FROM img WHERE id='" + ID + "' ", sc));
    DataSet dataSet = new DataSet();
    dataAdapter.Fill(dataSet);


    if (dataSet.Tables[0].Rows.Count == 1)
    {
    Byte[] data = new Byte[0];
    data = (Byte[])(dataSet.Tables[0].Rows[0]["image"]);
    MemoryStream mem = new MemoryStream(data);
    myPictureBox.Image = Image.FromStream(mem);


    }

    }

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار saeedvbm
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    Net
    پست
    74

    نقل قول: نمایش عکس با کلیک بر روی دیتا گرید

    عمل نمی کنه ، ولی هیچ خطایی هم نمیده !

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار saeedvbm
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    Net
    پست
    74

    نقل قول: نمایش عکس با کلیک بر روی دیتا گرید

    چی شد ، کسسییییییییییی نبوووووووووودددددددددد؟

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار saeedvbm
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    Net
    پست
    74

    نقل قول: نمایش عکس با کلیک بر روی دیتا گرید

    این کد به صورت زیر اصلاح شد ، فقط مشکل اینجاست که یه عکس قبل رو نشون میده ، لطفاً دوستانی که بلدن راهنمایی کنن
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.Connection = sc;
    cmd.CommandText = ("select image from img where id =@id");
    cmd.Parameters.AddWithValue("@id", textBox1.Text);

    var da = new SqlDataAdapter(cmd);
    var ds = new DataSet();
    da.Fill(ds, "image");
    int count = ds.Tables["image"].Rows.Count;

    if (count > 0)
    {
    var data = (Byte[])(ds.Tables["image"].Rows[count - 1]["image"]);
    var stream = new MemoryStream(data);
    myPictureBox.Image = Image.FromStream(stream);
    }


  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار saeedvbm
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    Net
    پست
    74

    نقل قول: نمایش عکس با کلیک بر روی دیتا گرید

    کسی نیست که جواب این سوال رو بدونه ، آیییییییی ایها الناس ، کمممممک !!!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    798

    نقل قول: نمایش عکس با کلیک بر روی دیتا گرید

    شما می خواهید بعد از ثبت اطلاعات و عکس شخصی بلافاصله بعد از ثبت و خروج فرم اطلاعات اون شخص بهمراه عکس انتخاب بشه؟!

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار saeedvbm
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    Net
    پست
    74

    نقل قول: نمایش عکس با کلیک بر روی دیتا گرید

    بله همینطوره ؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    686

    نقل قول: نمایش عکس با کلیک بر روی دیتا گرید

    بهترین راه ساده اینه که قبل ذخیره بیای مسیر عکسی رو هم که میخوای مربوط به یک شخص هست رو بگیری چون احتمال داره که هر عکس شخص از جاهای مختلف کامپیوتر انتخاب بشه برای مرتب شدن کار میایی در حین ذخیره یک پوشه در کنار فایل اجراییت قرار میدی و همه عکسها رو با آیدی یا اسم ذخیره میکنی و این آدرس رو در دیتابیست ذخیره کتن در موقع نمایش روی گریدت هم بخاطر اینکه آدرس دیده نشه (چون یکمی ضایست) اونو توی یک رشته میریزی و صداش میزنی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه ی نمایش عکس هنگام کلیک روی آن در یک سایز مشخص بر روی صفحه
    نوشته شده توسط adineh67 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 01 دی 1390, 11:01 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 01 مهر 1390, 20:15 عصر
  3. نمایش عکس با کلیک روی آن
    نوشته شده توسط sh-eng در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 28 خرداد 1390, 14:15 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 08 اردیبهشت 1389, 08:03 صبح
  5. چگونه می توانم با حرکت یا کلیک بر روی Datagrid در ....
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 20 مرداد 1382, 15:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •