نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: گذاشتن دکمه برای اسلاید شوی اتوماتیک

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    Question گذاشتن دکمه برای اسلاید شوی اتوماتیک

    سلام من میخوام برای این اسلاید شو دو تادکمه بزارم برای عوض شدن عکس ها

    <div class="fadein">
    <img src="/images/12.jpg" >
    <img src="/images/13.jpg" >
    <img src="/images/14.jpg" >

    </div>


    <script src="jquery-1.8.2.js"></script>
    <script type="text/javascript">
    $(function () {
    $('.fadein img:gt(0)').hide();

    setInterval(function () {
    $('.fadein :first-child').fadeOut()
    .next('img')
    .fadeIn()
    .end()
    .appendTo('.fadein');
    }, 3000); // 4 seconds
    });
    </script>


    .fadein {
    position:relative;
    width :800px;
    height :500px;
    }

    .fadein img {
    position:absolute;
    left:0;
    top:0;
    width :800px;
    height :500px;
    }

  2. #2

    نقل قول: گذاشتن دکمه برای اسلاید شوی اتوماتیک

    دوست عزیز فایل زیر دانلود کن یک اسلایدشو داینامیک هستش امیدوارم به کارت بیاد
    http://www.uploadbaz.com/gufu5xouskhm

    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: گذاشتن دکمه برای اسلاید شوی اتوماتیک

    نقل قول نوشته شده توسط amir_T_2008 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز فایل زیر دانلود کن یک اسلایدشو داینامیک هستش امیدوارم به کارت بیاد
    http://www.uploadbaz.com/gufu5xouskhm
    موفق باشید
    این نمیدونم چی بود یه راهنمایی دیگه کنید.

  4. #4

    نقل قول: گذاشتن دکمه برای اسلاید شوی اتوماتیک

    نقل قول نوشته شده توسط reza69 مشاهده تاپیک
    این نمیدونم چی بود یه راهنمایی دیگه کنید.
    این در واقعه یک اسلاید شو داینامیک هستش که کاربر عکس انتخاب میکنه و تو اسلاید شو نمایش پیدا میکنه و همون دکمه هایی که مد نظر شماست تو این بکار رفته که هم میتونید الگو بگیرید هم میتونید به کل از این برای سایت خودتون استفاده کنید

  5. #5

    نقل قول: گذاشتن دکمه برای اسلاید شوی اتوماتیک

    اگه از پلاگینی مثل cycle استفاده کنید خیلی خیلی کارتون ساده میشه..این ویدیوی آموزشی رو ببینید: لینک دانلود

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکلی عجیب در ساخت دکمه حرکت برای اسلاید شو
    نوشته شده توسط amin_sltny در بخش jQuery
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 17 اردیبهشت 1393, 12:56 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 17 فروردین 1391, 22:56 عصر
  3. سوال: گذاشتن دکمه میانبر برای کنترل های فرم؟
    نوشته شده توسط morva14 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 27 تیر 1387, 21:06 عصر
  4. گذاشتن پسورد برای فلودرهایی که share می شود
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 27 تیر 1384, 08:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •