صفحه 1 از 5 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 165

نام تاپیک: همپوشان

  1. #1

    همپوشان

    سلام
    چجوری میتونم یک پلاک (پلاک خودرو که به صورت مستطیله) روبه 3مربع همپوشان تقسیم کنم

  2. #2

    نقل قول: همپوشان

    میشه راهنمایی کنید ممنون میشم Capture.PNG
    آخرین ویرایش به وسیله sama.66 : دوشنبه 30 تیر 1393 در 19:50 عصر

  3. #3

    نقل قول: همپوشان

    لطفا یکی راهنمایی کنه!!!!!!!!!
    میخوام ازیک پلاک مستطیل شکل ،3تامربع همپوشان درست کنم طبق شکلی که فرستادم،بعدهیستوگرام 59نقطه ای و241نقطه ای بگیره،یعنی 3تامربع که هرکدام59+241نقطه داره

  4. #4

    نقل قول: همپوشان

    اگه pelak تصویر پلاک باشه و مربعها هم با m1,m2,m3 مشخص بشه

    tool=size(pelak,2);
    arz=size(pelak,1);
    m1=pelak(:,1:arz);
    m2=pelak(:,tool/2-arz/2:tool/2+arz/2);
    m3=pelak(:,tool-arz:tool);

  5. #5

    نقل قول: همپوشان

    الان این کدنمایشش به این صورته
    یه سری اعداد مشخص نیست وبه صورت شکلی که فرستادم براتون نیست
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله sama.66 : جمعه 21 فروردین 1394 در 22:38 عصر

  6. #6

    نقل قول: همپوشان

    با این حساب باید مستطیل همپوشان درست کنیم درسته؟

  7. #7

    نقل قول: همپوشان

    بله باید همپوشان باشه

  8. #8

    نقل قول: همپوشان


    tool=size(pelak,2);
    arz=size(pelak,1);
    m1=pelak(:,1:tool/2.5);
    m2=pelak(:,tool/2-tool/2.5/2:tool/2+tool/2.5/2);
    m3=pelak(:,tool-tool/2.5:tool);

  9. #9

    نقل قول: همپوشان

    مرسی ،منظورازهیستوگرام 59نقطه ای و241 نقطه ای چیه ؟؟که باید واسه هرمربع یه هیستوگرام 59+241نقطه ای بگیرم و ذخیره کنم تو یه فایل

  10. #10

    نقل قول: همپوشان

    توی بحث lbp یکی از گزینه ها u2 بود که اگر با 8 همرا باشه تعداد خانه های هسیتوگرامش 59 تا میشه و اگه با 16 همراه باشه تعداد خانه هیستوگرام 243 میشه

    getmapping(8,'u2');
    getmapping(16,'u2');

  11. #11

    نقل قول: همپوشان

    میشه این لطفم بکنید میخوام هیستوگرام هر مربع رو بگیرم(مربع های مساوی) یعنی 3تامربع که هرکدام 59+241نتقطه داره،یعنی یک پلاک دارای (59+241)*3 داده باشه
    آخرین ویرایش به وسیله sama.66 : سه شنبه 31 تیر 1393 در 00:04 صبح

  12. #12

    نقل قول: همپوشان

    نقل قول نوشته شده توسط sama.66 مشاهده تاپیک
    میشه این لطفم بکنید میخوام هیستوگرام هر مربع رو بگیرم(مربع های مساوی) یعنی 3تامربع که هرکدام 59+241نتقطه داره،یعنی یک پلاک دارای (59+241)*3 داده باشه
    دستورالعمل lbp که داخل فایلش بود این جوره

    map1=getmapping(8,'u2');
    map2=getmapping(16,'u2');
    SP=[-1 -1; -1 0; -1 1; 0 -1; -0 1; 1 -1; 1 0; 1 1];
    H11=LBP(m1,SP,map1,'h');
    H12=LBP(m1,SP,map2,'h');
    H21=LBP(m2,SP,map1,'h');
    H22=LBP(m2,SP,map2,'h');
    H31=LBP(m3,SP,map1,'h');
    H32=LBP(m3,SP,map2,'h');
    H=[H11,H12;H21,H22;H31,H32];

  13. #13

    نقل قول: همپوشان

    این برنامه کامل اجرانمیشه ،میشه به صورت کلی کداروبذارید اینجاببینم مشکلم چیه

  14. #14

    نقل قول: همپوشان

    نقل قول نوشته شده توسط sama.66 مشاهده تاپیک
    این برنامه کامل اجرانمیشه ،میشه به صورت کلی کداروبذارید اینجاببینم مشکلم چیه
    اون m ها را که از پلاک به دست آوردیم

  15. #15

    نقل قول: همپوشان

    بله mبدست اومد این کدهم واسه هیستوگرامشه ولی اجرانمیشه

  16. #16

    نقل قول: همپوشان

    نقل قول نوشته شده توسط sama.66 مشاهده تاپیک
    بله mبدست اومد این کدهم واسه هیستوگرامشه ولی اجرانمیشه
    کجا خطا می ده؟

  17. #17

    نقل قول: همپوشان

    توی workspacفقط H11 رومیخونه بقیه ارورمیده

  18. #18

    نقل قول: همپوشان

    لطفا دقیقا بگید چه خطاییه یا یه عکس از صفحه بگیرید بذارید تا بدونم چه خطاییه

  19. #19

    نقل قول: همپوشان

    Error in Untitled (line 21)
    H12=LBP(m1,SP,map2,'h');

  20. #20

    نقل قول: همپوشان

    نقل قول نوشته شده توسط sama.66 مشاهده تاپیک
    Error in Untitled (line 21)
    H12=LBP(m1,SP,map2,'h');
    اصلاح شد

    H11=LBP(m1,1,8,map1,'h');
    H12=LBP(m1,2,16,map2,'h');
    H21=LBP(m2,1,8,map1,'h');
    H22=LBP(m2,2,16,map2,'h');
    H31=LBP(m3,1,8,map1,'h');
    H32=LBP(m3,2,16,map2,'h');

  21. #21

    نقل قول: همپوشان

    مرسی،Hبه اینصورت نشون داده میشه3333333.PNG
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: png 2.PNG‏ (826 بایت, 38 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله sama.66 : سه شنبه 31 تیر 1393 در 15:40 عصر

  22. #22

    Thumbs up

    آخرین ویرایش به وسیله sama.66 : سه شنبه 31 تیر 1393 در 15:44 عصر

  23. #23

    نقل قول: همپوشان

    اگه بخوام (241+59) lbp روی کل مستطیل اجرابشه به این صورت میشه؟؟
    tool=size(pelak,2);

    arz=size(pelak,1);

    map1=getmapping(8,'u2');
    map2=getmapping(16,'u2');
    SP=[-1 -1; -1 0; -1 1; 0 -1; -0 1; 1 -1; 1 0; 1 1];

    H11=LBP(m1,1,8,map1,'h');
    H12=LBP(m1,2,16,map2,'h');


  24. #24

    نقل قول: همپوشان

    نقل قول نوشته شده توسط sama.66 مشاهده تاپیک
    مرسی،Hبه اینصورت نشون داده میشه
    فکر کنم باید این دستور اجرا بشه:
    plot(H')

  25. #25

    نقل قول: همپوشان

    نقل قول نوشته شده توسط sama.66 مشاهده تاپیک
    اگه بخوام (241+59) lbp روی کل مستطیل اجرابشه به این صورت میشه؟؟

    map1=getmapping(8,'u2');
    map2=getmapping(16,'u2');
    H11=LBP(pelak,1,8,map1,'h');
    H12=LBP(pelak,2,16,map2,'h');
    H=[H11,H12];

  26. #26

    نقل قول: همپوشان

    نیازی هست که حتما کد size بنویسم سایزشوبرگردونه؟؟؟

  27. #27

    نقل قول: همپوشان

    نقل قول نوشته شده توسط sama.66 مشاهده تاپیک
    نیازی هست که حتما کد size بنویسم سایزشوبرگردونه؟؟؟
    نه دیگه چون نیازی به همپوشان نداریم

  28. #28

    نقل قول: همپوشان

    مرسی خیلی لطف دارید که وقتتون رو دراختیارمون میذارید واقعا ممنونم
    یه سوال دیگه هم دارم،چطوری میتونم مجموع این lbpهارو(3مربع+یک مستطیل) تو یک برنامه داشته باشم ( (241+59)*3 + 59+241 )؟باید Hهارو باهم جمع کنم؟؟؟

  29. #29

    نقل قول: همپوشان

    مثلا اسم اون که 3*59+243 هست H1 باشه و اون دومی هم H2 باشه دستور ترکیب دو تا ماتریس این جوریه
    H3=[H1;H2];

  30. #30

    نقل قول: همپوشان

    هیستوگرامی که تو مقاله گرفته شده به این شکله8888.PNG

  31. #31

    نقل قول: همپوشان

    ولی واسه برنامه ما به این شکل درمیادبایدداده های مختلف داشته باشه مشکل ازکجاست؟؟999999.PNG

  32. #32

    نقل قول: همپوشان

    بالاخره معلوم نشد شما چیکار می خواهید بکنید
    اون مقاله اومده بافت lbpرا برای کل تصویر به دست آورده( با شعاع 1و 8 نقطه نمونه) سپس اون تصویر lbp شده را به 9 قسمت همپوش تقسیم کرده و برای هر قسمت هیستوگرام به دست آورده و نهایتا هیستوگرامها را به هم چسبونده. بعد اومده یک هیستوگرام با شعاع 2و 8 نقطه نمونه برای کل تصویر و یک هیستوگرام دیگه با شعاع 2و16 نقطه نمونه برای کل تصویر به دست آورده و نهایتا این سه تا را به هم چسبونده

  33. #33

    نقل قول: همپوشان

    درسته ولی من میخوام بدونم چرا هیستوگرام ما اینقدداده هاش کمه؟؟به نظرنمیاداستاندارد باشه

  34. #34

    نقل قول: همپوشان

    نقل قول نوشته شده توسط sama.66 مشاهده تاپیک
    درسته ولی من میخوام بدونم چرا هیستوگرام ما اینقدداده هاش کمه؟؟به نظرنمیاداستاندارد باشه
    فکر نکنم کم باشه. اگه هیستو گرامهای مختلف را به هم پیوند بزنیم زیاد میشه :)

  35. #35

    نقل قول: همپوشان

    کدامون که درسته ولی به استادم نشون دادم میگه هیستوگرامش به این شکل نباید باشهlbp6.PNG

  36. #36

    نقل قول: همپوشان

    نقل قول نوشته شده توسط sama.66 مشاهده تاپیک
    کدامون که درسته ولی به استادم نشون دادم میگه هیستوگرامش به این شکل نباید باشهlbp6.PNG
    من که گفتم این دستور را بزنید

    plot(H')

  37. #37

    نقل قول: همپوشان

    سلام
    من متوجه شدم که برنامه رو باید دقیقا مثل برنامه ی توی اون مقاله بنویسم با این تفاوت که به جای 9قسمت همپوش به سه قسمت همپوش تقسیم کنم،ولی این برنامه که با کمک شمانوشتیم یه کمی متفاوته،میشه راهنماییم کنین

  38. #38

    نقل قول: همپوشان

    درحقیقت کدهاروداریم با کمک شمانوشتیم ولی چون باید طبق مقاله پیش برم یکمی سردرگم شدم

  39. #39

    نقل قول: همپوشان

    این جور باید بشه

    tool=size(pelak,2);
    arz=size(pelak,1);
    map1=getmapping(8,'u2');
    map2=getmapping(16,'u2');

    Ilbp=LBP(pelak,1,8,map1,'i');
    m1=Ilbp(:,1:tool/2.5);
    m2=Ilbp(:,tool/2-tool/2.5/2:tool/2+tool/2.5/2);
    m3=Ilbp(:,tool-tool/2.5:tool);

    bins1 = map1.num;
    H1=hist(m1(:), 0:(bins-1));
    H2=hist(m2(:), 0:(bins-1));
    H3=hist(m3(:), 0:(bins-1));
    H4=LBP(pelak,2, 8,map1,'h');
    H5=LBP(pelak,2, 16,map2,'h');
    H=[H1, H2, H3, H4, H5];
    plot(H);

  40. #40

    نقل قول: همپوشان

    این ارور رو میده
    Index exceeds matrix dimensions.

    Error in Untitled (line 15)
    m3=Ilbp(:,tool-tool/2.5:tool);
    آخرین ویرایش به وسیله sama.66 : پنج شنبه 02 مرداد 1393 در 23:46 عصر

صفحه 1 از 5 123 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. مقاله: شبکه های همپوشان( overlay networks)
    نوشته شده توسط hamid_shabahang در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 24 آبان 1392, 08:54 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •