صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمایش نتایج 81 تا 120 از 165

نام تاپیک: همپوشان

  1. #81

    نقل قول: همپوشان

    نقل قول نوشته شده توسط sama.66 مشاهده تاپیک
    قبلا تو یه فایلی به همون ترتیبی که فرمودید برای ازمایش و یه فایلم برای اموزش جدا کردم،ولی الان چجوری باید ازتوی ماتریس واسه اموزش و ازمایش جداکنم؟
    خیلی خوب. حالا بگید فایل آموزش شامل چیه و فایل آزمایش شامل چیه ( منظورم تعداد سطر و ستون وها هست)
    استخراج سطرها و ستون یک ماتریس دیگه از اساسی ترین دستورهای متلب هست که حتما باید یاد بگیرید

  2. #82

    نقل قول: همپوشان

    متوجه نشدم،ببینید من فایلامو جداکردم ولی به ماتریس تبدیل نکردم،نمیدونم میشه بگید مراحلش به چه صورت باید باشه دقیقا؟اول باید پلاک و نان پلاک رو به ماتریس تبدیل کنم طبق کدی که دادید و ازتوش واسه اموزش و ازمایش جداکنم؟؟؟؟یا اینکه فایلایی رو که ازقبل جداکردم به عنوان ازمایش و اموزش رو بزارم تو این کد وبه ماتریس تبدیل کنم ؟؟؟

  3. #83

    نقل قول: همپوشان

    نقل قول نوشته شده توسط sama.66 مشاهده تاپیک
    متوجه نشدم،ببینید من فایلامو جداکردم ولی به ماتریس تبدیل نکردم،نمیدونم میشه بگید مراحلش به چه صورت باید باشه دقیقا؟اول باید پلاک و نان پلاک رو به ماتریس تبدیل کنم طبق کدی که دادید و ازتوش واسه اموزش و ازمایش جداکنم؟؟؟؟یا اینکه فایلایی رو که ازقبل جداکردم به عنوان ازمایش و اموزش رو بزارم تو این کد وبه ماتریس تبدیل کنم ؟؟؟
    ببینید همون طور که گفتم باید فایلها را به ماتریس تبدیل کنید تا بتونید وارد svm کنید
    طبق همون کدی که گذاشتم فرض کنید فایلهای شما در دو فولدر باشه شما دو تا ماتریس درست کنید و اسم اون ماتریسها را هر چه دلتون خواست بذارید و نهایتا به من بگید این ماتریسهایی که ایجاد شده هر کدوم شامل چه داده هایی هست و تعداد سطر و ستون اون را بگویید تا برسیم به مرحله بعدی

  4. #84

    نقل قول: همپوشان

    دقیقا بگید در فولدرها چی گذاشتید در هر فولدری چه تعداد فایل هست

  5. #85

    نقل قول: همپوشان

    من دوتا فولدر دارم

    از کدوم دسته استفاده کنم؟؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله sama.66 : شنبه 22 فروردین 1394 در 22:06 عصر

  6. #86

    نقل قول: همپوشان

    کد برای دسته اوله

  7. #87

    نقل قول: همپوشان

    ok chejuri bayad vase amuzesho azmayesh az tu matrisa joda konam??

  8. #88

    نقل قول: همپوشان


    xdataamoozesh=[pelakdata(1:440,:);nonpelakdata(1:800,:)];
    xdataazmayesh=[pelakdata(441:end,:);nonpelakdata(801:end,:)];
    groupamoozesh=[ones(440,1);zeros(800,1)];
    groupazmayesh=[ones(220,1);zeros(400,1)];

  9. #89

    نقل قول: همپوشان

    الان من حلقه رو چجوری بنویسم؟؟
    a= zeros(1240,1);

    for i=1:440
    b=rand( ,);
    a(i,:)=b;
    end

  10. #90

    نقل قول: همپوشان

    نقل قول نوشته شده توسط sama.66 مشاهده تاپیک
    الان من حلقه رو چجوری بنویسم؟؟
    a= zeros(1240,1);

    for i=1:440
    b=rand( ,);
    a(i,:)=b;
    end
    من کد pelak و nonpelak را برای شما گذاشتم دیگه نمیخواد چیزی اضافه بشه فقط همون ها را اجرا کنید

  11. #91

    نقل قول: همپوشان

    بعدش بایداینطور نوشت؟؟
    svmStruct = svmtrain(xdataamoozesh,groupamoozesh,'showplot',tr  ue);
    groupazmayesh = svmclassify(SVMStruct,Sample,'Showplot',true)
    آخرین ویرایش به وسیله sama.66 : چهارشنبه 15 مرداد 1393 در 21:14 عصر

  12. #92

    نقل قول: همپوشان

    نقل قول نوشته شده توسط sama.66 مشاهده تاپیک
    بعدش بایداینطور نوشت؟؟
    svmStruct = svmtrain(xdataamoozesh,groupamoozesh ,'showplot',true);
    groupazmayesh = svmclassify(SVMStruct,Sample,'Showplot',true)
    بله همین روش
    به علاوه اینها

    azmayesh=svmclassify(svmStruct,xdataazmayesh ,'ShowPlot',true);
    [x,y,auc]=perfcurve(azmayesh,groupazmayesh,1);
    plot(x,y)
    xlabel('False positive rate'); ylabel('True positive rate')
    title('ROC for classification by SVM')
    disp(auc)

    اگه شاخص auc از 80 درصد بیشتر بود معلومه کارایی روش خوب بوده

  13. #93

    نقل قول: همپوشان

    auc یه ماتریسه که به این صورت دراومده؟؟
    1
    1
    0
    خب میشه بگید این یعنی چی؟؟؟

  14. #94

    نقل قول: همپوشان

    حالا نمودار را کشید نمودار چه شکلیه؟
    auc هم فقط باید یک عدد باشه قاعدتا نه سه تا و بین 0.5 تا 1 باید باشه

  15. #95

    نقل قول: همپوشان

    ببخشید یه اشتباه شده این خط را اصلاح کنید
    [x,y,auc]=perfcurve(groupazmayesh,azmayesh,1);

  16. #96

    نقل قول: همپوشان

    auc همانطورکه گفتم به این صورته {1,1,0}
    اینم نمودارشCapture.PNG

  17. #97

    نقل قول: همپوشان

    این اشتباه را هم اصلاح کنید
    نمودار نشون میده کارآیی بسیار عالی بوده چون منحنی به سمت گوشه بالا سمت چپ کاملا نزدیک شده

    [x,y,T,auc]=perfcurve(groupazmayesh ,azmayesh,1);

  18. #98

    نقل قول: همپوشان

    واقعا خیلی لطف میکنید شما،درست شد الان شده 0.9803

  19. #99

    نقل قول: همپوشان

    یه سوال؟چجوری باید بفهمم که جواب ازمایشsvmclassifyنسبت به جواب واقعی چند درصد ه؟؟

  20. #100

    نقل قول: همپوشان

    نقل قول نوشته شده توسط sama.66 مشاهده تاپیک
    یه سوال؟چجوری باید بفهمم که جواب ازمایشsvmclassifyنسبت به جواب واقعی چند درصد ه؟؟
    منظور شما را متوجه نمیشم

  21. #101

    نقل قول: همپوشان

    یعنی اینکه میخوام خروجی swmclassify رو با خروجی واقعی که باید باشه مقایسه کنم و در صد بگیرم

  22. #102

    نقل قول: همپوشان

    نقل قول نوشته شده توسط sama.66 مشاهده تاپیک
    یعنی اینکه میخوام خروجی swmclassify رو با خروجی واقعی که باید باشه مقایسه کنم و در صد بگیرم
    ماتریس ابهام اینجور بدست میاد
    C= confusionmat(groupazmayesh ,azmayesh)

  23. #103

    نقل قول: همپوشان

    khoroji c be in surete??

    [397,3,7,213]

    میشه بگید این ماتریس منظورش چیه

  24. #104

    نقل قول: همپوشان

    نقل قول نوشته شده توسط sama.66 مشاهده تاپیک
    khoroji c be in surete??

    [397,3,7,213]

    میشه بگید این ماتریس منظورش چیه
    همون چیزی که به دنبالش بودید
    اینها را مطالعه کنید:
    http://fa.wikipedia.org/wiki/ماتریس_درهم‌ریختگی

    http://en.wikipedia.org/wiki/Confusion_matrix

  25. #105

    نقل قول: همپوشان

    مرسی،اونجا نوشته بود هر ستون نمونه ای ازمقدارپیش بینی شده است ،ستون اول میشه 7+397 خب این جمعش میشه 404ولی ما 400 تا غیرپلاک داشتیم یه توضیح کوچیک میدین من متوجه بشم قضیه به چه صورته؟؟

  26. #106

    نقل قول: همپوشان

    نقل قول نوشته شده توسط sama.66 مشاهده تاپیک
    مرسی،اونجا نوشته بود هر ستون نمونه ای ازمقدارپیش بینی شده است ،ستون اول میشه 7+397 خب این جمعش میشه 404ولی ما 400 تا غیرپلاک داشتیم یه توضیح کوچیک میدین من متوجه بشم قضیه به چه صورته؟؟
    397+3
    213+7

  27. #107

    نقل قول: همپوشان

    هر ستون از ماتریس، نمونه‌ای از مقدار پیش بینی شده را نشان می‌دهد. در صورتی که هر سطر نمونه‌ای واقعی (درست) را در بر دارد.
    اینی که شما نوشتید واسه سطره نمونه ی واقعیه من میخوام ببینم داده های تست نسبت به واقعی چنددرصد شده باید ستونی درنظربگیرم؟؟؟؟

  28. #108

    نقل قول: همپوشان

    میتونم اینجوری حساب کنم که کل داده 620تابوده و213+397=610تا در svmجواب داده که میشه 98%

  29. #109

    نقل قول: همپوشان

    نقل قول نوشته شده توسط sama.66 مشاهده تاپیک
    میتونم اینجوری حساب کنم که کل داده 620تابوده و213+397=610تا در svmجواب داده که میشه 98%
    این شاخص auc پیچیده تر از این محاسبه ساده هست توی همون pdf هم از این شاخص استفاده شده

  30. #110

    نقل قول: همپوشان

    یعنی نسبت خروجی svm به خروجی واقعی 98% نیست ؟

  31. #111

    نقل قول: همپوشان

    نقل قول نوشته شده توسط sama.66 مشاهده تاپیک
    یعنی نسبت خروجی svm به خروجی واقعی 98% نیست ؟
    ببنید نسبت فکر نکنم شاخص خوبی باشه همون auc شاخص خیلی خوبی هست که همه چیز را در نظر می گیره الان هم که 98 درصد اومده خیلی خوبه
    شما می گین نسبت. نسبت چی؟ نسبت طبقه بندی درست از میان طبقه بندی واقعی
    یا نسبت طبقه بندی غلط از میان طبقه بندی واقعی
    هر کدوم باشه ماتریس ابهام به شما نسبت را میده
    یعنی منظور اینه که تنها اکتفا به نسبت کار درستی نیست
    ولی این شاخص auc هست که شما باید استفاده کنید که تمام موارد بالا را در نظر می گیره

  32. #112

    نقل قول: همپوشان

    ممنونم از راهنماییتون

  33. #113

    نقل قول: همپوشان

    salam
    har dafe k in barnamaro run mikonam auc taghir mikone,ye darsade sabeti nadare,bayad chikar kard??

  34. #114

    نقل قول: همپوشان

    نقل قول نوشته شده توسط sama.66 مشاهده تاپیک
    salam
    har dafe k in barnamaro run mikonam auc taghir mikone,ye darsade sabeti nadare,bayad chikar kard??
    لطفا برنامه را بذارید اینجا

  35. #115

    نقل قول: همپوشان

    سسسسسسسسسسسسسسسسسس
    آخرین ویرایش به وسیله sama.66 : جمعه 21 فروردین 1394 در 22:53 عصر

  36. #116

    نقل قول: همپوشان

    قبل از خط

    svmStruct = svmtrain(xdataamoozesh,groupamoozesh,'showplot',tr ue);

    این را بذارید دیه فکر کنم هر دفعه جواب یکسان بده

    rng(100);

  37. #117

    نقل قول: همپوشان

    بازم تغییرکرده،الان 66% شده

  38. #118

    نقل قول: همپوشان

    نقل قول نوشته شده توسط sama.66 مشاهده تاپیک
    بازم تغییرکرده،الان 66% شده
    این دستور را بزنید

    save xdataazmayesh.mat xdataazmayesh
    save xdataamoozesh.mat xdataamoozesh

    دو تا فایل mat ایجاد میشه اونها را زیپ کنید بفرستید

  39. #119

    نقل قول: همپوشان

    kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
    آخرین ویرایش به وسیله sama.66 : شنبه 22 فروردین 1394 در 22:10 عصر

  40. #120

    نقل قول: همپوشان

    من در یک جای دیگه غیر متلب اتحان کردم مشکلی نبود
    بهتره از کتابخانه libsvm استفاده کنید
    از اینجا دانلود کنید
    http://www.csie.ntu.edu.tw/~cjlin/cg...lin/libsvm+zip
    وقتی اکسترکت کردید در فولدر windows فایلهای مربوطه قرار داره ( البته برای ویندوز 64 بیتی هست)
    دو تا فایل mat که درست کردید را بذارید داخل همون فولدر و اون فولدر را مسیر جاری قرار بدید
    بعد این دستورات را بزنید

    load xdataazmayesh.mat
    load xdataamoozesh.mat
    groupamoozesh=[ones(440,1);zeros(800,1)];
    groupazmayesh=[ones(220,1);zeros(400,1)];
    svmStruct = svmtrain(groupamoozesh, double(xdataamoozesh), '-c 0');
    [azmayesh, accuracy, dec_values] = svmpredict(groupazmayesh, xdataazmayesh, svmStruct);
    [x,y,T,auc]=perfcurve(groupazmayesh ,azmayesh,1);
    آخرین ویرایش به وسیله rahnema1 : یک شنبه 26 مرداد 1393 در 18:00 عصر

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. مقاله: شبکه های همپوشان( overlay networks)
    نوشته شده توسط hamid_shabahang در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 24 آبان 1392, 08:54 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •