نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: OpenGL در پایتون

  1. #1

    Question OpenGL در پایتون

    یه سوال : چجور میشه از OpenGL در پایتون استفاده کرد ؟ دستورات وتوابع اون توی پایتون چیه ؟ لطفاً کامل آموزش بدین اگر هم منبعی معرفی میکنید لطف کنید انگلیسی نباشه چون من انگلیسیم خوب نیست .
    با سپاس فراوان
    بدرود

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: OpenGL در پایتون

    سورس پایه : آموزش و توضیحات و فایل های تکمیلی
    from OpenGL.GLUT import *
    from OpenGL.GLU import *
    from OpenGL.GL import *
    import sys

    name = 'ball_glut'

    def main():
    glutInit(sys.argv)
    glutInitDisplayMode(GLUT_DOUBLE | GLUT_RGB | GLUT_DEPTH)
    glutInitWindowSize(400,400)
    glutCreateWindow(name)

    glClearColor(0.,0.,0.,1.)
    glShadeModel(GL_SMOOTH)
    glEnable(GL_CULL_FACE)
    glEnable(GL_DEPTH_TEST)
    glEnable(GL_LIGHTING)
    lightZeroPosition = [10.,4.,10.,1.]
    lightZeroColor = [0.8,1.0,0.8,1.0] #green tinged
    glLightfv(GL_LIGHT0, GL_POSITION, lightZeroPosition)
    glLightfv(GL_LIGHT0, GL_DIFFUSE, lightZeroColor)
    glLightf(GL_LIGHT0, GL_CONSTANT_ATTENUATION, 0.1)
    glLightf(GL_LIGHT0, GL_LINEAR_ATTENUATION, 0.05)
    glEnable(GL_LIGHT0)
    glutDisplayFunc(display)
    glMatrixMode(GL_PROJECTION)
    gluPerspective(40.,1.,1.,40.)
    glMatrixMode(GL_MODELVIEW)
    gluLookAt(0,0,10,
    0,0,0,
    0,1,0)
    glPushMatrix()
    glutMainLoop()
    return

    def display():
    glClear(GL_COLOR_BUFFER_BIT|GL_DEPTH_BUFFER_BIT)
    glPushMatrix()
    color = [1.0,0.,0.,1.]
    glMaterialfv(GL_FRONT,GL_DIFFUSE,color)
    glutSolidSphere(2,20,20)
    glPopMatrix()
    glutSwapBuffers()
    return

    if __name__ == '__main__': main()

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Bahmany
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    No Where
    سن
    39
    پست
    602

    نقل قول: OpenGL در پایتون

    نقل قول نوشته شده توسط moien1 مشاهده تاپیک
    یه سوال : چجور میشه از OpenGL در پایتون استفاده کرد ؟ دستورات وتوابع اون توی پایتون چیه ؟ لطفاً کامل آموزش بدین اگر هم منبعی معرفی میکنید لطف کنید انگلیسی نباشه چون من انگلیسیم خوب نیست .
    با سپاس فراوان
    بدرود


    PyOpenGL می تونه نیاز شما رو مرتفع کنه
    بعید می دونم کسی بتونه تو یه فوریوم آموزش کاملش رو بشما بده همچنین پیشنهاد میکنم حتما داکیومنت های انگلیسیش رو مطالعه کنید
    http://pyopengl.sourceforge.net/docu...ion/index.html

    و البته VPython http://www.vpython.org هم هست که می تونی ازش استفاده کنی و بسیار ساده و سریع عمل میکنه
    آخرین ویرایش به وسیله Bahmany : سه شنبه 31 تیر 1393 در 19:17 عصر

  4. #4

    نقل قول: OpenGL در پایتون

    با تشکر فراوان از دوستان گرامی .
    همه منابعی که معرفی کردید انگلیسی بودن (خودم سر فرصت دست وپا شکسته میخونمشون )
    لطفا اگه میشه فقط بگید چجوری باید OpenGL در پایتون راه اندازی کنم (به زبان شیرین فارسی)
    باز هم ممنون
    بدرود.

تاپیک های مشابه

  1. OpenGL in C#‎.net
    نوشته شده توسط در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 26 اردیبهشت 1390, 14:44 عصر
  2. مقا یسه ی OpenGL و DirectX
    نوشته شده توسط Vahid_Nasiri در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 27 اسفند 1386, 15:43 عصر
  3. مقایسه ی کارت های گرافیکی موجود در ایران از دیدگاه OpenGL
    نوشته شده توسط Vahid_Nasiri در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 03 آبان 1382, 17:54 عصر
  4. ترسیم یک مثلث ساده با استفاده از OpenGL
    نوشته شده توسط Vahid_Nasiri در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 12 تیر 1382, 00:55 صبح
  5. Opengl & 3D Max
    نوشته شده توسط Bandeye_khoda در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 14 خرداد 1382, 19:13 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •