نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در اجرای کد مربوط به دیتابیس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    32
    پست
    207

    Question مشکل در اجرای کد مربوط به دیتابیس

    سلام تو این دونمونه کد وقتی از LIMIT استفاده میکنم دیگه کار نمیکنه ولی بدون LIMIT کار میکنه دلیلش چی میتونه باشه ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن

    con.Open();
    SqlCommand cmd3 = new SqlCommand("SELECT AndazeKashi FROM Andaze LIMIT 60", con);
    cmd3.ExecuteNonQuery();
    dr = cmd3.ExecuteReader();
    while (dr.Read())
    {
    KashiTextBox2.Items.Add(dr[0].ToString());
    }
    dr.Close();
    con.Close();
    /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    con.Open();
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select id,NameKashi,Andaze,MetrajKH,Kharidar from Anbar LIMIT 50", con);
    DataSet ds = new DataSet();
    da.Fill(ds, "Anbar");
    dataGridView1.DataSource = ds.Tables["Anbar"];
    con.Close();

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    319

    نقل قول: مشکل در اجرای کد مربوط به دیتابیس

    شما می خواید 60 خط اول در دستور بیاد؟
    چرا اینطور نمی نویسید
    select top(60) from andaze

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    32
    پست
    207

    نقل قول: مشکل در اجرای کد مربوط به دیتابیس

    میخوام از LIMIT استفاده بکنم این مدلی روکه میگین به کارم نمیاد ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار pedram.11
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    394

    نقل قول: مشکل در اجرای کد مربوط به دیتابیس

    تا اونجایی که من میدونم در SQL Server باید از TOP و در MySQL باید از LIMIT استفاده کرد. SQL Sever از LIMIT پشتیبانی نمیکنه

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در اجرای نرم افزار (پیغام دیتابیس)
    نوشته شده توسط m.asteraki در بخش مدیریت دیتابیس (Database Administration)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 06 آذر 1392, 10:21 صبح
  2. مشکل در اجرای دستور concat در دیتابیس اکسس
    نوشته شده توسط shervinrv در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 15 آذر 1390, 23:32 عصر
  3. سوال: مشکل در اجرای نمونه پروژه مربوط به AjaxControlToolki
    نوشته شده توسط hdv212 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 29 اردیبهشت 1388, 01:57 صبح
  4. سوال: مشکل در اجرای برنامه دیتابیس
    نوشته شده توسط MKHMAC در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 15 تیر 1387, 13:10 عصر
  5. مشکل در اجرای برنامه دیتابیس دار در ویندوز 98
    نوشته شده توسط پدرخوانده در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 17 دی 1384, 12:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •