نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: نحوه کار با agent در دلفی 7

  1. #1

    نحوه کار با agent در دلفی 7

    سلام اگه میشه می خواستم یکی نحوه کار با اجنت(منشی) در دلفی 7 رو به من یاد بده ممنون
    خدایا چنان کن سرانجام کار****تو خوشنود باشی و ما رستگار

  2. #2
    سورس زیر برای MS Agent 2.0 میباشد :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    قبل از ایجاد تاپیک اگر جستجو کنید، خیلی زودتر به جواب می رسید:
    http://www.barnamenevis.org/se...earchid=161545

  4. #4

    فقط می تونم بگم مرسی

    هر آنکه جانب اهل وفا نگه دارد***خداش در همه حال از بلا نگه دارد***گرت هواست معشوق نگسلد پیوند***نگه دار سر رشته تا نگه دارد****آقای کشاورز خیلی از لطفتون ممنونم

  5. #5

    تقدیر و تشکر

    آقا یا خانم یعقوبی از لطف شما هم ممنونم

  6. #6

    چند جمله ای ها

    سلام من یه مشکل دارم می خواستم بپرسم چطور میشه برنامه ای تو زبان C نوشت که یه ورودی چند جمله ای بگیره بعد یه مقدار x هم بگیره و مقدار f رو برای ما حساب کنه به عنوان مثال اگه تابع ما f(x)=3x^2+1بود و مقدار x ما 3 بود برنامه مقدار 28 رو به ما بده ..اگه کسی بلده کمک کنه ....

  7. #7
    سلام من یه مشکل دارم می خواستم بپرسم چطور میشه برنامه ای تو زبان C نوشت که یه ورودی چند جمله ای بگیره بعد یه مقدار x هم بگیره و مقدار f رو برای ما حساب کنه به عنوان مثال اگه تابع ما f(x)=3x^2+1بود و مقدار x ما 3 بود برنامه مقدار 28 رو به ما بده ..اگه کسی بلده کمک کنه ....
    در صفحه اول سایت لینک بخش C را پیدا کنید، اینجا بخش دلفی هست؛ هر چند سوال شما ربط چندانی به یک زبان خاص نداره. همین چند وقت پیش کسی توی همین بخش همچین سوالی را درباره دلفی پرسید و جواب گرفت.

  8. #8
    خیلی ممنون آقای کشاورز حتما این کار رو می کنم

  9. #9
    باسلام
    دوستان حالا این اجینت تهیه شده را می توان به عنوان یک قسمت مقیم از برنامه در حافظه مقیم نمود و در صورت هر تغییرات در بانک اطلاعاتی با ارسال یک آلارم تصویری در آیکن موجود در startup ویندوز نمایش دهد.

  10. #10
    دوستان در مورد سئوال من اگر میشود توضیح دهید

  11. #11
    دوستان حالا این اجینت تهیه شده را می توان به عنوان یک قسمت مقیم از برنامه در حافظه مقیم نمود و در صورت هر تغییرات در بانک اطلاعاتی با ارسال یک آلارم تصویری در آیکن موجود در startup ویندوز نمایش دهد.
    بله، می تونید Agent مربوطه را Hide کنید و هر زمان لازم بود دوباره نمایش بدید.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    آیا برنامه ای هست که بشه باهاش MSAgent ساخت؟




  13. #13
    آیا برنامه ای هست که بشه باهاش MSAgent ساخت؟
    منظورتون کاراکترهای MS Agent هست؟ خود مایکروسافت یه برنامه برای این کار ارائه میکنه، ولی الان اسمش یادم نیست.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  14. #14

    Wink

    از راهنمایی شمامتشکرم

  15. #15

    نقل قول: نحوه کار با agent در دلفی 7

    دوستان گرامی شما می دونید چه جوری میشه متن داخل بالون ایجنت رو راست چین کرد و فونتش رو تغییر داد ؟

تاپیک های مشابه

  1. URL برای دانلود Agent ها و لیست فرامین هر کدام
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 09 اسفند 1396, 15:12 عصر
  2. چگونگي نمایش انیمیشن های یک agent
    نوشته شده توسط masoud_583 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 09 اسفند 1396, 15:08 عصر
  3. درمورد agent
    نوشته شده توسط archi در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 29 مرداد 1384, 23:40 عصر
  4. استفاده ار agent
    نوشته شده توسط GentleGuy در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 17 مرداد 1384, 06:36 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •