نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: یک نسخه جدیدی از دیتابیس به پوشه sql قرار داده بشه بصورت اتومات این نسخه به اپشن select فرم اضافه شو

  1. #1

    یک نسخه جدیدی از دیتابیس به پوشه sql قرار داده بشه بصورت اتومات این نسخه به اپشن select فرم اضافه شو

    سلام
    قصد نوشتن یک سیستم نصب برای cms رو دارم . برا همین قبل شروع کدنویسی میخوام مراحل رو برا خودم پیاده سازی کنم . ممنون میشم در این زمینه کمکم کنین .

    اولین سوالم :
    میخوام وقتی یک نسخه جدیدی از دیتابیس داخل پوشه sql قرار بدم بصورت اتومات این نسخه به اپشن های select فرم اضافه بشه بر ا این چه ایده ای میدین؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vahidqara
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    389

    نقل قول: یک نسخه جدیدی از دیتابیس به پوشه sql قرار داده بشه بصورت اتومات این نسخه به اپشن select فرم

    سلام و درود .. اتفاقا سوال بسیار خوبی هست و من این سوال رو داشتم که چه جوری میشه قابلیت نصب گذاشت برای
    cms شخصی مثل جوملا یا وردپرس

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: یک نسخه جدیدی از دیتابیس به پوشه sql قرار داده بشه بصورت اتومات این نسخه به اپشن select فرم

    بعد از اینکه نام دیتابیس توسط کاربر مشخص میشه. کاربر فایلی رو حاوی کدهای زیر اجرا میکنه که اینطوری جدول و فیلد ها ایجاد میشن:
    <?php$con = mysql_connect("localhost","root","");if (!$con){die('Could not connect: ' . mysql_error());}// Create databaseif (mysql_query("CREATE DATABASE `testi` DEFAULT CHARACTER SET utf8 COLLATEutf8_persian_ci",$con)){echo "Database created";}else{echo "Error creating database: " . mysql_error();}// Create tablemysql_select_db("testi", $con);$sql = "CREATE TABLE Persons(`FirstName` VARCHAR( 21 ) CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_persian_ci NOT NULL ,`LastName` VARCHAR( 21 ) CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_persian_ci NOT NULL)ENGINE = INNODB CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_persian_ci";mysql_query($sql,$con);mysql_clos  e($con);?>

  4. #4

    نقل قول: یک نسخه جدیدی از دیتابیس به پوشه sql قرار داده بشه بصورت اتومات این نسخه به اپشن select فرم

    ممنون از پاسختون
    اگه بخوام با اضافه کردن یک نسخه از دیتابیس به پوشه sql , بصورت اتومات این نسخه به اپشن های select فرم اضافه بشه چه راه حلی پیشنهاد میدین؟

  5. #5

    نقل قول: یک نسخه جدیدی از دیتابیس به پوشه sql قرار داده بشه بصورت اتومات این نسخه به اپشن select فرم

    نقل قول نوشته شده توسط vahidqara مشاهده تاپیک
    سلام و درود .. اتفاقا سوال بسیار خوبی هست و من این سوال رو داشتم که چه جوری میشه قابلیت نصب گذاشت برای
    cms شخصی مثل جوملا یا وردپرس
    این خیلی عالیه که شما هم میخواین در این زمینه بدونین پس لطفا شما هم سوالی داشتین مطرح کنین

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: یک نسخه جدیدی از دیتابیس به پوشه sql قرار داده بشه بصورت اتومات این نسخه به اپشن select فرم

    با استفاده از تابع زیر محتوای فایل sql رو بگیر بده به متغییر $sql .
    $sql = file_get_contents("test.sql");

    بعد با استفاده از .htaccess کاری کن که کسی نتونه فایل sql رو بخونه.

تاپیک های مشابه

  1. مقایسه دو دیتابیس در ms sql 2000
    نوشته شده توسط علی ارجمندی در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 23 مهر 1387, 12:59 عصر
  2. ایراد در زمینه ایجاد نسخه پشتیبان از دیتابیس sql در #C
    نوشته شده توسط Shahab_Hoseini در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 02 آذر 1386, 00:17 صبح
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 07 اردیبهشت 1385, 23:35 عصر
  4. چطور یک دیتابیس را به SQL Server اضافه (Append) کنم؟
    نوشته شده توسط saeed_82 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 18 مرداد 1383, 00:22 صبح
  5. یافتن نام دیتابیس ها در Sql Server
    نوشته شده توسط mojtaba_z در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 06 آبان 1382, 18:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •