نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: دستور switch برای پیدا کردن مقدار در string contain

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    پست
    82

    Exclamation دستور switch برای پیدا کردن مقدار در string contain

    سلام خدمت اساتید محترم
    من می خام با دستور switch چک کنم
    اگر متن من شامل یه ابارتی بود یه کاری انجام بده

     switch (items.Contains(items))
    {

    case "اااااااا":

    MessageBox.Show("was found yyyy");

    break;

    case "xxxxx":
    MessageBox.Show("xxxxx");
    break;


    }
    }



    ولی متاسفانه نتونتسم جواب بگیرم
    لطفا راهنمایی بفرمایید

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: دستور switch برای پیدا کردن مقدار در string contain

    متد Contains یک مقدار bool برمیگردونه و میگه آیا مقدار پارامتر در شی هست یا نه. اینکه این مقدار bool رو با مقدار های رشته ای مقایسه کنید معنی نمیده.

    string s = "Abcdefgh";
    if (s.Contains("A") {
    // Do this;
    }
    else if (s.Contains("B")) {
    // Do that;
    }

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    پست
    82

    نقل قول: دستور switch برای پیدا کردن مقدار در string contain

    مممنون دوست عزیز من با switch می خام
    کسی می تونه با دستور switch فیکس کنه همین رو

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار abbas.oveissi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    578

    نقل قول: دستور switch برای پیدا کردن مقدار در string contain

    نقل قول نوشته شده توسط unrealword مشاهده تاپیک
    مممنون دوست عزیز من با switch می خام
    کسی می تونه با دستور switch فیکس کنه همین رو
    دوست عزیز همونطور که آقای plus گفتند.این تابع Contains فقط True یا False بر میگردونه.حالا شما چه جوری میخوای این رو با switch استفاده کنید ؟

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    پست
    82

    نقل قول: دستور switch برای پیدا کردن مقدار در string contain

    الان من یه گرید ویو دارم
    می خام متن داخل گرید ویو رو بخونم بعد یه کلاس رو صدا بزنم
    با دستور if else کلی باید if else بزنم
    راه دیگه ای هم به ذهنم نمی زسه

         foreach (var VARIABLE in chlstsites.CheckedItems)
    {
    string items = VARIABLE.ToString();

    if (items.Contains("gpeers.com"))
    {
    Cgpeers tac = new Cgpeers();


    من 10 تا کلاس دارم و مقدار داخل گرید ممکنه 10 تا باشه
    بعد برای هر کدوم باید یه if else بنویسم
    راه بهتری نیست

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار abbas.oveissi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    578

    نقل قول: دستور switch برای پیدا کردن مقدار در string contain

    نقل قول نوشته شده توسط unrealword مشاهده تاپیک
    الان من یه گرید ویو دارم
    می خام متن داخل گرید ویو رو بخونم بعد یه کلاس رو صدا بزنم
    با دستور if else کلی باید if else بزنم
    راه دیگه ای هم به ذهنم نمی زسه

         foreach (var VARIABLE in chlstsites.CheckedItems)
    {
    string items = VARIABLE.ToString();

    if (items.Contains("gpeers.com"))
    {
    Cgpeers tac = new Cgpeers();


    من 10 تا کلاس دارم و مقدار داخل گرید ممکنه 10 تا باشه
    بعد برای هر کدوم باید یه if else بنویسم
    راه بهتری نیست
    آخه بستگی داره به اینکه از اون کلاس ها چه جوری استفاده میکنید.یک راه حل اینه یک Interface تعریف کنید و بعد با استفاده از Activator.CreateInstance از کلاس هاتون نمونه سازی کنید.این متد برای ساخت کلاس هم رشته قبول میکنه.اصن دیگه نیازی به Switch یا if نیست.

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    پست
    82

    نقل قول: دستور switch برای پیدا کردن مقدار در string contain

    کلاس ها اینطوری که هر کلاس میاد اطلاعات یه سایت رو می خونه و تو ورد پرس پست می زنه
    من برنامه رو طوری نوشتم که میاد ادرس هر کتوری از سایت رو می زنی همونو می گیره
    الان من یو ار ال رو می خام برم از داخل گرید می خونم بعد تشخیص بدم ما چه سایتیه کلاس برنامه رو صدا بزنم
    اگز این چیزی گه گفتید با اینترفیس حل می شه یه راهنمایی برفایید مممنون می شم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار abbas.oveissi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    578

    نقل قول: دستور switch برای پیدا کردن مقدار در string contain

    نقل قول نوشته شده توسط unrealword مشاهده تاپیک
    کلاس ها اینطوری که هر کلاس میاد اطلاعات یه سایت رو می خونه و تو ورد پرس پست می زنه
    من برنامه رو طوری نوشتم که میاد ادرس هر کتوری از سایت رو می زنی همونو می گیره
    الان من یو ار ال رو می خام برم از داخل گرید می خونم بعد تشخیص بدم ما چه سایتیه کلاس برنامه رو صدا بزنم
    اگز این چیزی گه گفتید با اینترفیس حل می شه یه راهنمایی برفایید مممنون می شم
    مثلا فکر کنید که همه کلاس ها یک متد GetData دارند که باید فراخوانی بشه.برای همین یک Interface تعریف میکنید که یک متد GetData داشته باشه،بعد همه کلاس ها این Interface رو میان پیاده سازی میکنن.مثل کد زیر :
        interface ITest 
    {
    string getData();
    }

    public class A : ITest
    {
    public string getData()
    {
    return "methode getData dakhele class e A ";
    }
    }

    public class B : ITest
    {
    public string getData()
    {
    return "methode getData dakhele class e B ";
    }
    }
    حالا هر بار که اسم کلاس رو بصورت رشته از دیتاگرید خوندید ،میتوانید با استفاده از کد زیر،متد GetDataاشو فرخوانی کنید :
                string className = "A";

    string formTypeFullName = String.Format("{0}.{1}", this.GetType().Namespace, className);
    Type type = Type.GetType(formTypeFullName, true);
    ITest tempObj = (ITest)Activator.CreateInstance(type);
    MessageBox.Show(tempObj.getData());
    البته میشد که بیخیال Interface شد و بجاش از Switch استفاده کنید.اما Interface کار را خیلی بهتر میکنه.

تاپیک های مشابه

  1. دستوری برای پیدا کردن بیشترین مقدار یک فیلد
    نوشته شده توسط A.sadeghpour در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 08 تیر 1391, 10:51 صبح
  2. استفاده از lastindexof برای پیدا کردن مسیر delete
    نوشته شده توسط gole_maryam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 18 مهر 1384, 11:42 صبح
  3. یک api برای پیدا کردن cpu id و نحوه استفاده ان در دلفی ؟
    نوشته شده توسط tele_hamid در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 16 فروردین 1384, 02:25 صبح
  4. درخواست کمک برای جمع کردن مقدار دو فیلد
    نوشته شده توسط babak869 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 22 اسفند 1383, 08:42 صبح
  5. تابعی برای پیدا کردن تاریخ و ساعت سیستم
    نوشته شده توسط بمب منطقی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 04 اسفند 1383, 11:09 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •