نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ايجاد فيلد محاسباتي در گريد

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    استان -مركزي دليجان
    پست
    165

    ايجاد فيلد محاسباتي در گريد

    با سلام به اساتيد
    من با اين خط كد
    dt.Columns.Add(new DataColumn("new_fild", typeof(Decimal), "mande*-1"));

    يه ستون به گريد اضافه ميكنم و ميخوام ستون mande را در عدد -1 ضرب كنه

    حالا مشكل اينجاست ميخوام يه شرط بزارم كه فقط عددهايي از ستون mande را در -1 ضرب كنه كه خودشون منفي هستن و عددهاي مثبت را همونطور كه هستن در اين ستون جديد بياره اگر محبت كنين و اون شرط را راهنمايي كنين ممنون ميشم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    استان -مركزي دليجان
    پست
    165

    نقل قول: ايجاد فيلد محاسباتي در گريد

    راه حلي نداره؟؟
    يا سوالما بد مطرح كردم؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    798

    نقل قول: ايجاد فيلد محاسباتي در گريد

    سوال رو فکر کنم درست فهمیده باشم

    شما میخواهید در Column دیتاگرید تمام سطر ها در عدد منفی 1 ضرب و حاصل رو درون تکس باکس بذارید؟ درسته؟!

    این جمع کل ستون Mandeh رو حساب میکنه خودت تغییرش بده

    double summ = default(double);
    for (int i = 0; i <= ds.Tables["tblbuyer"].Rows.Count - 1; i++)
    {
    DWG1.Rows.Add();
    for (int j = 0; j <= 8; j++)
    {
    DWG1[j, i].Value = ds.Tables["tblbuyer"].Rows[i][j].ToString();

    }
    summ += Convert.ToDouble(DWG1["mandeh", Convert.ToInt32(i)].Value);
    txtbedehi.Text = summ.ToString("0,#");

    }

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    استان -مركزي دليجان
    پست
    165

    نقل قول: ايجاد فيلد محاسباتي در گريد

    نه دوست عزيز همونطور كه در عكس مشاهده ميكنيد يه ستون هست به نام expe1004 كه بعضي از اعدادش مثبت هست بعضي منفي
    با اين كد:


    dt.Columns.Add(new DataColumn("new_fild", typeof(Decimal), "expr1004*-1

    يه ستون جديد ايجاد كردم كه ستون قبل را در منفي يك ضرب ميكنه

    من ميخام فقط اعداد منفي را ضرب كنه اعداد مثبت را خودشون را بياره در ستون جديد
    به عنوان مثال اون عدد آخري را ديگه در منفي يك ضرب نكنه
    ممنون از توجه شما

    Untitled.jpg

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: ايجاد فيلد محاسباتي در گريد

    نقل قول نوشته شده توسط mojtaba0912433 مشاهده تاپیک
    نه دوست عزيز همونطور كه در عكس مشاهده ميكنيد يه ستون هست به نام expe1004 كه بعضي از اعدادش مثبت هست بعضي منفي
    با اين كد:


    dt.Columns.Add(new DataColumn("new_fild", typeof(Decimal), "expr1004*-1

    يه ستون جديد ايجاد كردم كه ستون قبل را در منفي يك ضرب ميكنه

    من ميخام فقط اعداد منفي را ضرب كنه اعداد مثبت را خودشون را بياره در ستون جديد
    به عنوان مثال اون عدد آخري را ديگه در منفي يك ضرب نكنه
    ممنون از توجه شما
    private void dataGridView1_CellValidated(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)        {
    if (e.RowIndex > -1)
    {
    for (int i = 0; i < dataGridView1.Rows.Count-1; i++)
    {
    Int32 valueB = Int32.Parse(dataGridView1.Rows[i].Cells[1].Value.ToString());
    if (valueB < 0)
    {
    dataGridView1.Rows[i].Cells[2].Value = Convert.ToInt32(valueB * -1);

    }
    else
    {
    dataGridView1.Rows[i].Cells[2].Value = dataGridView1.Rows[i].Cells[1].Value;
    }
    }
    }
    }

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    استان -مركزي دليجان
    پست
    165

    نقل قول: ايجاد فيلد محاسباتي در گريد

    اتفاقي با اين كد نيفتاد ؟؟!!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: ايجاد فيلد محاسباتي در گريد

    نقل قول نوشته شده توسط mojtaba0912433 مشاهده تاپیک
    اتفاقي با اين كد نيفتاد ؟؟!!
    .................................. بفرما
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله khokhan : پنج شنبه 02 مرداد 1393 در 23:28 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونه با نوشتن متد فيلد محاسباتي ايجاد كنم
    نوشته شده توسط farhadkarimi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 21 مهر 1391, 00:03 صبح
  2. سوال: نمايش فيلد محاسباتي تا دو رقم اعشار
    نوشته شده توسط mgh64120 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 23 اسفند 1388, 19:50 عصر
  3. ايجاد فيلد محاسباتي در query در زمان اجرا
    نوشته شده توسط سعید صابری در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 28 آذر 1388, 14:23 عصر
  4. سوال: حوه ايجاد فيلد هاي بدهكاري ، بستانكاري ، باقي مانده
    نوشته شده توسط HjSoft در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 21 شهریور 1388, 00:27 صبح
  5. سوال: ايجاد فيلد جديد در جدول بعد از يک فيلد خاص
    نوشته شده توسط mehdi_fiz در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 09 بهمن 1387, 21:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •