نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: لاگین کردن یک اکانت در WebBrowser

  1. #1

    لاگین کردن یک اکانت در WebBrowser

    با سلام ،
    معمولاً برای ورد اعضا به سایت یا پر کردن تکست باکس های یک سایت باید المنت ها Id و یا نام داشته باشند و برای تکس باکس ها هم حتماً باید Value داشته باشند تا بتونیم تکس مورد نزر رو در تکست باکس وارد کنیم حالا اگه المنت ها این خصوصیات رو نداشته باشند آیا باز میشه تکست باکس هارو پر کرد ؟ یا اگه کد اچ تی ام ال دکمه ای مثل کد زیر باشه که نه آی دی داره نه نام باید چجوری کلیک روی این دکمه رو انجام داد
    کد HTML:
    <input src="/IBSng/images/icon/ok.gif" type="image">
    حالا من یه نمونه سایت هست میزارمش اگه میشه کم کنید ببینم چطوری میشه این دو تا تکست باکس رو وارد کنم و روی دکمه Ok که یک عکس هست کلیک کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
    لینک سایت : http://server.mihannod.ir/IBSng/user/

  2. #2

    نقل قول: لاگین کردن یک اکانت در WebBrowser

    کسی نیست کمک کنه :( ??

  3. #3

    نقل قول: لاگین کردن یک اکانت در WebBrowser

    بیا از تابع for each استفاده کن برای name مثلا
    foe each ele in elements
    if ele.name="aaaa" then
    تو اینترنت هست

  4. #4

    نقل قول: لاگین کردن یک اکانت در WebBrowser

    خب تست کن خودت لینک رو باز کن المنت هاش نام ندارن

  5. #5

    نقل قول: لاگین کردن یک اکانت در WebBrowser

    خب شما با src این کارو بکن یعنی اینپوت رو با src پیدا کن ... یه چیزی تو این مایه ها میشه ...:

    var inputs = webBrowser1.Document.GetElementsByTagName("input") ;
    foreach (HtmlElement input in inputs)
    {
    if (input.GetAttribute("src") == "/IBSng/images/icon/ok.gif")
    {
    //ClickOnMe
    }
    }

    البته چون اونجا دوتا دکمه ی مشابه هست ممکنه به مشکل بخورین اما اونم میشه یه جورایی دور زد ... البته من ویژوال ندارم که تست کنم اما کد بالا کار میکنه ... در مورد دور زدن هم دقیقا مطمئن نیستم اما احتمالا همیشه دکمه ای که در کد نویسی بالا تر تعریف شده اول درون حلقه میاد پس با یه شرط چک کنین (اگه دکمه ی 2 رو میخواین) اگه دومین دکمه ای هست که این عکس رو داره روش کلیک کن ...(اینو تست کنین بنظر منطقی میاد )

  6. #6

    نقل قول: لاگین کردن یک اکانت در WebBrowser

    نقل قول نوشته شده توسط aliagamon مشاهده تاپیک
    خب شما با src این کارو بکن یعنی اینپوت رو با src پیدا کن ... یه چیزی تو این مایه ها میشه ...:

    var inputs = webBrowser1.Document.GetElementsByTagName("input") ;
    foreach (HtmlElement input in inputs)
    {
    if (input.GetAttribute("src") == "/IBSng/images/icon/ok.gif")
    {
    //ClickOnMe
    }
    }

    البته چون اونجا دوتا دکمه ی مشابه هست ممکنه به مشکل بخورین اما اونم میشه یه جورایی دور زد ... البته من ویژوال ندارم که تست کنم اما کد بالا کار میکنه ... در مورد دور زدن هم دقیقا مطمئن نیستم اما احتمالا همیشه دکمه ای که در کد نویسی بالا تر تعریف شده اول درون حلقه میاد پس با یه شرط چک کنین (اگه دکمه ی 2 رو میخواین) اگه دومین دکمه ای هست که این عکس رو داره روش کلیک کن ...(اینو تست کنین بنظر منطقی میاد )
    ممنون تست نکردم ولی الان تست میزنم ، در مورد تکست باکس چی ؟ اونم Value نداره چطوری اطلاعات رو ست کنم ؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: لاگین کردن به برنامه بوسیله اکانت Facebook ?
    نوشته شده توسط 012132 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 14 بهمن 1392, 16:56 عصر
  2. سوال: لاگین کردن با اکانت فیسبوک و توییتر
    نوشته شده توسط mahdi.ghorbani در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 18 فروردین 1391, 22:49 عصر
  3. لاگین کردن به سرور در شبکه
    نوشته شده توسط mhjb در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 23 خرداد 1390, 02:08 صبح
  4. تابعی که مدت زمان لاگین کردن رو برگردونه
    نوشته شده توسط Payman62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 07 شهریور 1385, 00:25 صبح
  5. جلوگیری از لاگین کردن بر روی دو کلاینت
    نوشته شده توسط mhjb در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 08 آذر 1384, 20:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •