نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: فیلدعکس

  1. #1

    Lightbulb فیلدعکس

    1-برای تعریف فیلدی برای عکس درmysqlونشان دادن آن درphpچه باید کرد وان را درچه کنترلی باید نشان داد

    2-برای دسترسی به اولین رکورد از جدولی درmysqlازچه تابعی باید استفاده کرد
    آخرین ویرایش به وسیله رهنورد2 : جمعه 29 اردیبهشت 1385 در 21:14 عصر

  2. #2
    فکر نکنم که داشته باشه
    اگه مطمئن شدیم که نداره راههای دیگه ای هست که من همیشه استفاده میکنم رو برات مینویسم

  3. #3
    فکر نکنم که داشته باشه
    اگر منظورتون عدم وجود فیلدی در دیتابیس mysql جهت ذخیره تصاویر و ... باشد . اینچنین نیست!!
    برای تصویر و فایلهای مشابه می تونید از فیلد blob به هنگام طراحی جدول خود در mysql استفاده کنید (البته برای مواردی با حجم بالا فیلدهای medimblog, longblob پیشنهاد می شود)
    و جهت آپلود تصویر و ... نمونه قبلا دوستان در سایت قرار داده اند (که با توجه به مطالعه سورس آن به راحتی آن را متناسب به نیاز خود می توانید تغییر دهید)
    http://www.barnamenevis.org/showpost.php?p=172749&postcount=4
    و نحوه ذخیره در جدول نیز با دستور insert یا update (از دستورات sql) می تونید آن را در جدول ذخیره (یا اصلاح رکورد) نمایید.
    ولی در کل پیشنهاد می کنم به جای خود فایل (تصویر) , آدرس آن را در جدول ذخیره کنید
    و جهت نمایش اولین رکورد (البته معمولا بیشتر به دنبال آخرین رکورد (آخرین تصویر آپلود شده) هستند) نیز کافی است پس از اجرا دستور select (البته بدون شرط که کل اطلاعات را شامل شود) (البته الزاما این تنهاترین راه نیست) ) جهت خواندن محتویات رکوردها جدول را پیمایش نکنید و همان اولین رکورد موردنظر شماست.
    مثال:

    $query = mysql_query("SELECT * FROM TABLE_NAME ") or die('Error:'.mysql_error());
    if (mysql_num_rows($query)!=0){
    $row=mysql_fetch_assoc($query);
    echo $row['Image_Name'];
    }else{
    echo "Not Found any Record";
    }
    آخرین ویرایش به وسیله javad_hosseiny : شنبه 30 اردیبهشت 1385 در 00:56 صبح

  4. #4
    مرسی آقا جواد از راهنمائیتون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •