نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نحوه نوشتن مسیر یک فایل در دیتابیس

  1. #1

    نحوه نوشتن مسیر یک فایل در دیتابیس

    با عرض سلام وخسته نباشید
    من میخوام مسیر یک از فایلهای پروژمو که تو پوشه bin پروژم هست رو در دیتابیس ذخیره کنم اما نمیدونم باید آدرس رو چطور وارد کنم؟
    واقعا ممنون میشم اگه کمکم کنین

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hadi vafaii
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    316

    نقل قول: نحوه نوشتن مسیر یک فایل در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط ahmadi987 مشاهده تاپیک
    با عرض سلام وخسته نباشید
    من میخوام مسیر یک از فایلهای پروژمو که تو پوشه bin پروژم هست رو در دیتابیس ذخیره کنم اما نمیدونم باید آدرس رو چطور وارد کنم؟
    واقعا ممنون میشم اگه کمکم کنین
    دیتابیست چیه؟

  3. #3

    نقل قول: نحوه نوشتن مسیر یک فایل در دیتابیس

    دیتابیسی که من تو اس کیو ال ساختم شامل مجموعه ای از فایل متنی هست که تو مسیر جاری پروژم قرار دادم حالا میخوام با انتخاب آن تو فرمم آن فایل متنی در ریچ تکس باکس نمایش داده شود؟حالا نمیدونم چطوری مسیر فایل رو تو دیتابیس قرار بدم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    686

    نقل قول: نحوه نوشتن مسیر یک فایل در دیتابیس

    با open file dialog اون فایل دلخواهتو انتخاب کن و مسیر برگردون اونو در دیتابیست ذخیره کن

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    686

    نقل قول: نحوه نوشتن مسیر یک فایل در دیتابیس


    string path = system.io.path.getfilename(نام فایل انتخابیت);


  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mo.jalilian
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    www
    پست
    119

    نقل قول: نحوه نوشتن مسیر یک فایل در دیتابیس

    system.windows.form.startpath آدرس رو بهتون میده

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 30 آبان 1392, 12:50 عصر
  2. سوال: نحوه نوشتن فیلترهای طولانی SELECT روی دیتابیس
    نوشته شده توسط bita_naz در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 07 تیر 1391, 22:53 عصر
  3. نحوه نوشتن کدی برای دانلود فایل از داخل سایت
    نوشته شده توسط amir_pro در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 15
    آخرین پست: جمعه 19 بهمن 1386, 08:27 صبح
  4. نوشتن مسیر فایل بصورت نسبی!
    نوشته شده توسط amindiary در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 03 شهریور 1386, 12:53 عصر
  5. سوال: نحوه تعیین نام و مسیر یک فایل
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 06 اردیبهشت 1385, 23:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •