نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: بدست آوردن سریال قطعات سخت افزاری سیستم در سی شارپ؟

  1. #1

    Lightbulb بدست آوردن سریال قطعات سخت افزاری سیستم در سی شارپ؟

    سلام دوستان امید وارم که حالتون خوب باشه
    ازتون میخام اگه کسی بلده چجوری در زبان سی شارپ میشه سریال قطعات سخت افزاری متصل روی سیستم اعم از هارد ، سی پی یو ، رم ، مادر بورد و ... رو بدست اورد لطفا در این پست مطرح کنه... (اگه با توضیح باشه ممنون میشم)
    با تسکر از پاسخ هایی که خواهید داد....

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    36

    نقل قول: بدس آوردن سریال قطعات سخت افزاری سیستم در سی شارپ؟

    سلام یه کلاس پیوست کردم شاید بدردت بخورهserial_Check.zip

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار Imenam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    54

    نقل قول: بدس آوردن سریال قطعات سخت افزاری سیستم در سی شارپ؟

    نقل قول نوشته شده توسط ProWorld مشاهده تاپیک
    سلام دوستان امید وارم که حالتون خوب باشه
    ازتون میخام اگه کسی بلده چجوری در زبان سی شارپ میشه سریال قطعات سخت افزاری متصل روی سیستم اعم از هارد ، سی پی یو ، رم ، مادر بورد و ... رو بدست اورد لطفا در این پست مطرح کنه... (اگه با توضیح باشه ممنون میشم)
    با تسکر از پاسخ هایی که خواهید داد....
    درود
    اول System.Management باید using بشه
    کد اول برای به دست آوردن سریال مادربرد





    private void button1_Click_1(object sender, EventArgs e)
    {
    ManagementObjectSearcher seboard = new ManagementObjectSearcher("select * from Win32_BaseBoard");



    string serialboard = "";
    foreach (ManagementObject obj in seboard.Get())
    {
    try
    {
    serialboard = obj.Properties["serialnumber"].Value.ToString();
    }



    catch
    {



    }
    }
    }



    برای به دست آوردن سریال cpu

    private void button1_Click_1(object sender, EventArgs e)
    {
    ManagementObjectSearcher secpu = new ManagementObjectSearcher("select * from win32_processor");
    // win32_processor /processorID
    string serialcpu = "";
    foreach (ManagementObject obj in secpu.Get())
    {
    try
    {
    serialcpu = obj.Properties["processorID"].Value.ToString();
    }



    catch
    {



    }
    }
    }
    اینم برای سیریال هارد

    private void button1_Click_1(object sender, EventArgs e)
    {
    ManagementObjectSearcher sehard = new ManagementObjectSearcher("select * from Win32_DiskDrive");



    string serialhard = "";
    foreach (ManagementObject obj in sehard.Get())
    {
    try
    {
    serialhard = obj.Properties["serialnumber"].Value.ToString();
    }
    catch
    {



    }
    }
    }




    البته باید آخر هر دستور برا نمایش بزاری داخل یه تکست یا مسیج باکس یا هر چیه دیگه که دوست داری
    آخرین ویرایش به وسیله Imenam : شنبه 04 مرداد 1393 در 22:01 عصر

  4. #4

    نقل قول: بدست آوردن سریال قطعات سخت افزاری سیستم در سی شارپ؟


  5. #5

    نقل قول: بدست آوردن سریال قطعات سخت افزاری سیستم در سی شارپ؟

    سلام Imenam عزیز ممنون از پاسخی که دادی
    من کدی که قرار دادی رو تست کردم و با وجود یوزینگ System.Management کلاسی به نام ManagementObjectSearcher وجود نداشت و برنامه با خطا مواجه شد؟؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mohammad jamalian
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    173

    نقل قول: بدست آوردن سریال قطعات سخت افزاری سیستم در سی شارپ؟

    با سلام
    برای به دست آوردن سریال هارد به این لینک سر بزن
    لینک

  7. #7

    نقل قول: بدست آوردن سریال قطعات سخت افزاری سیستم در سی شارپ؟

    دوست عزیزمون Imenam فرموده بودند System.Management یوزینگ کنیم و بعد از کد ها استفاده کنیم اما همانطور که گفتم برنامه با خطای مواجه میشد ....
    دلیلش هم اینه که علاوه بر یوزینگ System.Management باید از قسمت Refrence های برنامه کلاس کلاس System.Management اضافه و بعد از ان در برنامه یوزینگ و استفاده کنید.....

  8. #8
    کاربر جدید آواتار mzolfaghari71
    تاریخ عضویت
    فروردین 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    19

    Post نقل قول: بدست آوردن سریال قطعات سخت افزاری سیستم در سی شارپ؟

    سلام دوستان کسی میدونه چطور میشه خطاهای لاگ شده در resurce and performance monitor رو با توابع سی شارپ یا هر زبان دات نت دیگه ای گرفت؟
    مثلا تب Diagnostic Results تمام خطاهای ویندوز رو لیست کرده بهمراه راه حل هایی برای آنها
    برای اجرای این پنجره از run دستور perfmon /report را وارد میکنیم
    آخرین ویرایش به وسیله mzolfaghari71 : چهارشنبه 12 خرداد 1395 در 11:27 صبح دلیل: افزودن اطلاعات یشتر

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1395
    پست
    70

    نقل قول: بدست آوردن سریال قطعات سخت افزاری سیستم در سی شارپ؟

    با سلام خدمت استادان و دوستان عزیز

    با کد زیر میتونید سریال cpu رو بدست بیارید

    using System;using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Threading.Tasks;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Management;
    namespace WindowsFormsApplication1
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    string serial = "";


    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    ManagementObjectSearcher se = new ManagementObjectSearcher("select * from Win32_Processor");
    foreach (ManagementObject obj in se.Get())
    {
    try
    {
    serial = obj.Properties["ProcessorId"].Value.ToString();
    }
    catch
    {


    }
    }
    MessageBox.Show(serial);




    }


    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {


    }
    }
    }
    //hard= win32_diskdrive


    //cpu= win_Processor


    بعد از اینکه using system.management رو اضافه کردید
    بر روی رفرنس ها در سولشن خود system.management اضافه کنید

    همین

تاپیک های مشابه

  1. به دست اوردن شماره سریال قطعات سخت افزاری
    نوشته شده توسط Veteran در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 28
    آخرین پست: جمعه 18 شهریور 1390, 09:31 صبح
  2. پاسخ: 73
    آخرین پست: دوشنبه 03 آبان 1389, 13:33 عصر
  3. گفتگو: بدست آوردن سریال کلیه قطعات و دیوایس های سیستم
    نوشته شده توسط saghari در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 04 خرداد 1387, 17:08 عصر
  4. شماره سریال قطعات سخت افزاری
    نوشته شده توسط liaghat در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 30 بهمن 1386, 09:10 صبح
  5. طریقه بدست آوردن سریال قطعات رایانه
    نوشته شده توسط Mah6447 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 21 مرداد 1386, 15:40 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •