نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: انتخاب سطر دهم تا بیستم بانک

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    انتخاب سطر دهم تا بیستم بانک

    سلام دوستان
    من چه جور می تونم سطر دهم تا بیستم یا در کل یک بخش از بانک را انتخاب کنم مهم نیست آی دی چنده یا چی فقط میخوام بگم کوردهای بیستم تا پنجاهم بانک را نمایش بده

  2. #2

    نقل قول: انتخاب سطر دهم تا بیستم بانک

    سلام.
    موضوع رو که مطرح فرمودید با دو راه حل قابل پیاده سازیه:
    از طریق کوئری --> که باید تو انجمن مربوطه بنویسید.
    از طریق برنامه نویسی --> که همینجا جاشه.

    میتونید از تابع read کلاس DataReader استفاده کنید. بدین صورت که چون در یک حلقه While باید مورد استفاده قرار بگیره، شما می تونید از یک counter استفاده کنید و یه شرط بذارید که هر وقت اون counter بین 20 تا 50 هست، داده دریافتی رو در نظر بگیره در غیر این صورت ندید بگیره.

    هرچند باز پیشنهاد می کنم راه حل کوئری رو پیگیری کنید.

    یا علی.

  3. #3

    نقل قول: انتخاب سطر دهم تا بیستم بانک


    select * from(
    select ROW_NUMBER()over(order by id_City) as RowN,* from city ) t1
    where t1.RowN >= 10 and t1.RowN <= 50

    با ADO

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: انتخاب سطر دهم تا بیستم بانک

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_hr مشاهده تاپیک

    select * from(
    select ROW_NUMBER()over(order by id_City) as RowN,* from city ) t1
    where t1.RowN >= 10 and t1.RowN <= 50

    با ADO
    من این کدو نوشتم که رکورد دهم تا بیستم رو نمایش بده اما فقط ده تای اول رو نمایش داد
    select top 20 * from(select top 10 ROW_NUMBER()over(order by id) as RowN,* from Event_TB ) t1

  5. #5

    نقل قول: انتخاب سطر دهم تا بیستم بانک

    خب نوشتی top 20
    میاد 20 تای اولو نمایش میده
    شرط بزار بنویس rowN >= 20 and rowN <= 30
    اینطوری از 20 تا 30 رو نمایش میده

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: انتخاب سطر دهم تا بیستم بانک

    rowN چیه ؟
    معادل این چیزی که گفتی توی کوئریی که من نوشتم چی میشه ؟
    میشه جایگزین کنی ؟

  7. #7

    نقل قول: انتخاب سطر دهم تا بیستم بانک


    select * from(select ROW_NUMBER()over(order by id) as RowN,* from Event_TB ) t1
    where t1.RowN >= 10 and t1.RowN <= 20

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    686

    نقل قول: انتخاب سطر دهم تا بیستم بانک

    این دستورات t_sql چقدر از کد نویسی اضافه آدم رو نجات میده واقعا ممنون از همگی

تاپیک های مشابه

  1. انتخاب رکورد دهم تا بیستم از یک جدول
    نوشته شده توسط hamednazarzadeh در بخش T-SQL
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 02 آذر 1390, 16:02 عصر
  2. حرفه ای: انتخاب رکورد دهم تا بیستم از sql
    نوشته شده توسط hamednazarzadeh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 31 اردیبهشت 1390, 14:04 عصر
  3. انتخاب سطر خاص از DataGrid
    نوشته شده توسط ***UNIQUE*** در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 11 اسفند 1386, 16:59 عصر
  4. انتخاب سطر های انتخابی با استور پروسجر
    نوشته شده توسط azam2005 در بخش SQL Server
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 16 فروردین 1385, 14:27 عصر
  5. پاک کردن سطر های جدولی از بانک اطلاعاتی sqlserver
    نوشته شده توسط majid1234 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 13 خرداد 1383, 11:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •