نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: مشکل با اشغال فضای Ram تا 700 مگابایت توسط نرم افزار و حتی بیشتر

  1. #1

    Exclamation مشکل با اشغال فضای Ram تا 700 مگابایت توسط نرم افزار و حتی بیشتر

    سلام بچه ها ... یه مشکل دارم ...
    یه نرم افزار دارم با حدودا 90 فرم ... در زمان اجرا برای اولین بار حجم Ram اشغالیش 76 تا هست و هر فرمی رو باز و بسسته میکنم فضای زیاد تری رو اشغال میکنه با اینکه فرم ها همه بسته هستند ... حتی استفاده بعد از یکی دو ساعت به 700 مگ هم میرسه ... از Telerik استفاده کردم و فرم ها رو ShowDialog میکنم ... به نظرتون مشکل از چیه ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار s.karim
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    119

    نقل قول: مشکل با اشغال فضای Ram تا 700 مگابایت توسط نرم افزار و حتی بشتر (مشکل فوری)

    اولین ایرادش Telerike
    خیلی سنگینه

  3. #3

    نقل قول: مشکل با اشغال فضای Ram تا 700 مگابایت توسط نرم افزار و حتی بشتر (مشکل فوری)

    هر فرمی رو اینطوری باز کن ببین فرقی میکنه یا نه

                using (var frm = new FrmMesseg())            {
    frm.ShowDialog();
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mz6488
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    قشم
    پست
    429

    نقل قول: مشکل با اشغال فضای Ram تا 700 مگابایت توسط نرم افزار و حتی بشتر (مشکل فوری)

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_hr مشاهده تاپیک
    هر فرمی رو اینطوری باز کن ببین فرقی میکنه یا نه

                using (var frm = new FrmMesseg())            {
    frm.ShowDialog();
    }
    این using ها که وسط کد میاد منظورش چیه؟

  5. #5

    نقل قول: مشکل با اشغال فضای Ram تا 700 مگابایت توسط نرم افزار و حتی بشتر (مشکل فوری)

    تضمین میکنه که همه فضای اشغال شده توسط اون شی که تو این کد همون فرم هست رو آزاد کنه زمانی که به { رسید

  6. #6

    نقل قول: مشکل با اشغال فضای Ram تا 700 مگابایت توسط نرم افزار و حتی بشتر (مشکل فوری)

    با تشکر این ها هم کار ساز نیستند ... !
    مسکل از SQl نسیت به نظر شما ؟

  7. #7

    نقل قول: مشکل با اشغال فضای Ram تا 700 مگابایت توسط نرم افزار و حتی بشتر (مشکل فوری)

    ببینین اگه منابعی که باز میکنین رو dispose کنین مشکلی نباید داشته باشه
    مثل dataset,datatable رو حتما باید dispose ;کنین

  8. #8

    نقل قول: مشکل با اشغال فضای Ram تا 700 مگابایت توسط نرم افزار و حتی بشتر (مشکل فوری)

    بچه ها یه متد نوشتم مشکل حل شد ... از 110 مگ بالاتر نمیره اما بعد از باز کردن چند فرم و بستن اون ها این 110 مگ رو به 67 تا تبدیل میکنه ... دل کل خوبه اما علت چیه ... کدی که نوشتم مشکلش چیه به نظرتون ؟

            public static void Launch(Form frm)
    {
    using (var frmn = frm)
    {
    if (Application.OpenForms[frmn.Name] == null)
    {
    frmn.WindowState = FormWindowState.Normal;
    frmn.FormBorderStyle = FormBorderStyle.FixedSingle;
    frmn.MaximizeBox = false;
    frmn.MinimizeBox = false;
    frmn.ShowInTaskbar = false;
    frmn.ShowIcon = false;
    frmn.StartPosition = FormStartPosition.CenterScreen;
    frmn.ShowDialog();
    frmn.Dispose();
    }
    }
    }

  9. #9

    نقل قول: مشکل با اشغال فضای Ram تا 700 مگابایت توسط نرم افزار و حتی بشتر (مشکل فوری)

    بچه ها با این کد حل شد از 95 تا بالاتر نمیره اما باز هم دیر آزاد سازی میکنه ... !


    using (Form frmn = frm)
    {
    if (Application.OpenForms[frmn.Name] == null)
    {
    frmn.WindowState = FormWindowState.Normal;
    frmn.FormBorderStyle = FormBorderStyle.FixedSingle;
    frmn.MaximizeBox = false;
    frmn.MinimizeBox = false;
    frmn.ShowInTaskbar = false;
    frmn.ShowIcon = false;
    frmn.StartPosition = FormStartPosition.CenterScreen;
    frmn.ShowDialog();
    frmn.Dispose();
    }
    else
    {
    frm.Dispose();
    return;
    }
    }
    frm.Dispose();

  10. #10

    نقل قول: مشکل با اشغال فضای Ram تا 700 مگابایت توسط نرم افزار و حتی بشتر (مشکل فوری)

    کد نهایی رو میزارم .... شما راه حل بهتری ندارین برای باز کردن این 90 فرم ؟


    public static void Launch(Form frm)
    {
    if (Application.OpenForms[frm.Name] == null)
    {
    using (Form frmn = frm)
    {
    frmn.WindowState = FormWindowState.Normal;
    frmn.FormBorderStyle = FormBorderStyle.FixedSingle;
    frmn.MaximizeBox = false;
    frmn.MinimizeBox = false;
    frmn.ShowInTaskbar = false;
    frmn.ShowIcon = false;
    frmn.StartPosition = FormStartPosition.CenterScreen;
    frmn.ShowDialog();
    frmn.Dispose();
    }
    }
    else
    {
    frm.Dispose();
    return;
    }
    frm.Dispose();
    }

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار omid nasri
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    تهران - کارگر شمالی
    پست
    385

    نقل قول: مشکل با اشغال فضای Ram تا 700 مگابایت توسط نرم افزار و حتی بیشتر

    بهترین کار اینه که شما بیایی و Task Manager رو باز کنی و نگاهی دقیق به پروسه های در حال اجرا بندازی، اگه ویندوز 8 باشه که شاهکار هستش می تونی مانیتور انجام بدی .

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار s.karim
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    119

    نقل قول: مشکل با اشغال فضای Ram تا 700 مگابایت توسط نرم افزار و حتی بیشتر

    از یه برنامه نویس بعیده که از telerik و یا سایر کامپوننت های آماده استفاده کنه چون هم محدودیت ایجاد میکنه و هم سنگینه

تاپیک های مشابه

  1. اشغال زیاد فضای RAM سرور توسط SQL 2000
    نوشته شده توسط mahmoud7577 در بخش مدیریت دیتابیس (Database Administration)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 11 مهر 1391, 09:46 صبح
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 22 خرداد 1391, 18:48 عصر
  3. مشکل در انتخاب چاپگر توسط نرم افزار
    نوشته شده توسط ghoghnuse در بخش Foxpro
    پاسخ: 17
    آخرین پست: سه شنبه 19 بهمن 1389, 10:27 صبح
  4. سوال: مشکل ساخت فایل توسط نرم افزار در ویستا
    نوشته شده توسط ostovarit در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 30 مهر 1389, 09:52 صبح
  5. مشکل در ساخت Setup توسط نرم افزار Installshild12
    نوشته شده توسط larim2007 در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 22 اردیبهشت 1386, 08:57 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •