نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: ارسال پیام به سیستم دیگر

  1. #1

    ارسال پیام به سیستم دیگر

    با سلام من میخوام یه برنامه بنویسم که مثلا یرا یه قرد که ای پی و با یوزرش رو دارم پبام بدم و این پبام در ویندوزش تمایش داده بشه مسه یاهو که پایین desctop مین.یسی
    you have one message
    البته به نظرم تحت شبکه باید باشه و شاید هم بشه با service totification نوشت ....
    من چند بار این مطلب رو پرسیذم به جواب نرسیدم ممنون میشم دوستان کمک کنن

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: ارسال پیام به سیستم دیگر

    منم خیلی دنبال این هستم . سیستم با حالیه .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: ارسال پیام به سیستم دیگر

    یه برنامه کلایت سروری ؟؟؟؟

  4. #4

    نقل قول: ارسال پیام به سیستم دیگر

    این نوع برنامه تحت شبکه محسوب میشه. چند نمونه برنامه چت که دقیقا همین کاری که شما میخوای رو توی سایت مایکروسافت قسمت sample میتونی دانلود کنی. نحوه کارشون اینطوریه که شما آی پی سیستم دیگه رو داری برای اون سیستم با پورتی که داره بهش گوش میده پیام میفرستی و اون دریافت میکنه. و اون هم میتونه برای آی پی شما با پورت برنامه تون پیام میفرسته. اگر میخوای چنین برنامه ای بنویسی باید برنامه نویسی شبکه بلد باشی و البته مهارت های دیگه هم لازمه.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: ارسال پیام به سیستم دیگر

    سلام
    برنامه چت در شبکه
    توی سایت هست کافیه بسرچی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: ارسال پیام به سیستم دیگر

    من به اینجور تایپیکا خیلی جواب دادم ... !!!!
    اینم یه نمونه کد که نوشتمو تا حالا تو خیلی از تایژیکا به خیلیا دادم ... !!!
    تو این برنامه یه ژیام به سرور میفرستی و اگه مقادیر درست باشه برنامه سرور اونارو تو بانک ذخیره میکنه ... !!!!
    بقیشم که اگه یه ذره فک کنی کار خیلی خیلی راحتیه ... !!!!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7

    نقل قول: ارسال پیام به سیستم دیگر

    مرسی ولی من میخواستم به یوزذهایی که که توشبکه است و کاربر خودش انتخاب مبکنه ارسال کنه تازه از سرور به کلاینت باشه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    686

    نقل قول: ارسال پیام به سیستم دیگر

    شما خیلی راحت با تبدیل دستورات شبکه یا صدا زدن اونها میتونی اینکار رو با سی شارپ انجام بدی

    اینجا رو ببین

  9. #9

    نقل قول: ارسال پیام به سیستم دیگر

    یعنی میشه ای پی رو بدیم و کاربر رو انتخاب کنیم و سپس سند رو انحام بدیم؟

  10. #10

    نقل قول: ارسال پیام به سیستم دیگر

    این برنامه در حات عادی مشکل داره تازه وقتی لوکال بالاییم هیچ یوزری پیدا نمیکنه؟؟؟؟؟؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: ارسال پیام به سیستم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط forodo007 مشاهده تاپیک
    این برنامه در حات عادی مشکل داره تازه وقتی لوکال بالاییم هیچ یوزری پیدا نمیکنه؟؟؟؟؟؟
    ببین این برنامه تست شده ... شما اولین نفری نیستی که این برنامه رو بهش میدم ... یکی از کاربرای همین فروم از روی این برنامه یه برنامه برای مدیریت کافی نت درست کرد .... !!!!!!
    وقتی برنامه سرور رو باز میکنی منتظر میمونه که یه کلاینت بهش درخواست بده ... رو برنامه کلاینت یه دکمه هست که درخواستو به سرور میفرسته ... !!!!
    من از این روشی که شما میگی کار نمیکنه و مشکل داره بار ها و بارها برنامه تحت شبکه نوشتم ... !!!!

  12. #12

    نقل قول: ارسال پیام به سیستم دیگر

    برادر من میگم این از پورت خاصی استفاده میکنه؟یعنی این روش روی هر network جواب میده؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: ارسال پیام به سیستم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط forodo007 مشاهده تاپیک
    برادر من میگم این از پورت خاصی استفاده میکنه؟یعنی این روش روی هر network جواب میده؟
    IPEP = new IPEndPoint(IPAddress.Any, 9050);

    یه اینستنس از ای.پی.اند.پوینت گرفتم که پارامتر اولش ای.پی کلاینتی که اجازه وصل شدن داره رو میگیره و پارامتر دوم هم شماره پورت رو میگیره ... !!
    خط بعدش :
    NewSock = new Socket(AddressFamily.InterNetwork, SocketType.Stream, ProtocolType.Tcp);

    یه اینستنس از سوکت گرفتم که توش یه اطلاعاتی از شبکه رو مشخص میکنیم ... !!! مثل پروتکل ... !!!!

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ارسال یک تیبل از یک سیستم به سیستم دیگر
    نوشته شده توسط Mask در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 05 بهمن 1389, 04:41 صبح
  2. سوال: پیاده سازی بخش ارسال پیام برای کاربران دیگر
    نوشته شده توسط m_kalantar.cs در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 23 آذر 1389, 21:22 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 20 شهریور 1389, 00:04 صبح
  4. چگونگی ارسال پیام یک کلاینت برای کلاینت دیگر با سرور
    نوشته شده توسط sajioo در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 18 خرداد 1389, 17:45 عصر
  5. استفاده از سیستم الکترونیکی ارسال پیام
    نوشته شده توسط SReza1 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 31 شهریور 1383, 08:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •